Προς το περιεχόμενο

The Outsider (HBO, 2020)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε, ειναι σιγουρα καλυτερο απο 7-8 αλλα καμια σχεση με την αρχη. Η σειρα επρεπε να ειναι 5 επεισοδια μαξιμουμ, οπως το Chernobyl και τοτε θα μιλουσαμε για μια απιστευτη σειρα. Ολη αυτη η ιστορια με τα πηγαινε-ελα ειναι πολυ κουραστικη και δεν μου προσεφερε τιποτα. 

Κ ειναι κριμα γιατι μπορουσε απλα να βαλει τον πηχη παρα πολυ ψηλα, μιας και παραγωγη και ηθοποιοι/διαλογοι ειναι σε τρομερο επιπεδο...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα δυστυχώς το τραβηξανε απο τα μαλια για να βγαλει 10επ.τα οποια στο μεγαλυτερο μερος τους ειναι εντελως αδιαφορα . Επισης σαν  ιστορια εμενα τουλαχιστον μου προκαλει περισσότερο γελιο απο οτιδηποτε αλλο  κ αν ηξερα προς τα που πηγαινε θα το ειχα σταματησει στη μεση . Νομιζω κ οτι κάποιοι απο τους ηθοποιούς προσπαθουν να μη γελασουν την ωρα που παιζουν . Τεσπα ενα εμεινε ακομα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενέρωτο τέλος. Δεν χρειάζεται που χάσαμε το χρόνο μας με αυτά τα 10 ξεχειλωμένα επεισόδια αφήνουν υπονοούμενα για season 2.... ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Milking στο τίποτα..... 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2
Δημοσ.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί βλέποντας τα πρώτα επεισόδια ότι θα κατέληγε σε τέτοιο φιάσκο στο finale.

Το τελευταία επεισόδιο αποτελεί τον ορισμό του τραβάω τα μαλλιά να το μεγαλώσω γιατί με πλήρωσαν να παραδώσω δέκα επεισόδια και παλεύω να το ολοκληρώσω.

Από 8/10 που ξεκινάει η σειρά καταλήγει στο 4/10

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς, γι'αλλη μια φορά αποδεικνύεται πως δεν είναι ανάγκη το να προσπαθείς να φτάσεις τα 8-10 επεισόδια (για το ποσοστό/συμφωνημένα συμβολαίου) για να κάνεις καλή TV, κάτι που ξεκίνησε ως απο την καλύτερη και πιο συναρπαστική TV των τελευταίων ετών, αργά, σταθερά  (και δυστυχώς προβλέψιμα) κατέληξε μια απίστευτη μετριότητα...

Μηδέν ατμόσφαιρα, κανένα μυστήριο, cliche διάλογοι, καταστάσεις και τελείωμα, η σειρά, ο,τι έχει να δώσει, το δίνει στα πρώτα 2-3 επεισόδια και μετά αρχίζει την κατρακύλα.
Ναι, παραμένει καλύτερο απο τη μέση και σάπια παραγωγή netflix αλλά για σειρά ΗΒΟ...
Ακόμα θυμάμαι το στρές και την αγωνία του τελευταίου επεισοδίου του Sopranos, το τελείωμα του DeadWood οπου και σκεφτόσουν το τι έκρυβε το μέλλον για τους εναπομείναντες χαρακτήρες ή, το "κλείσιμο" του The Wire όπου βλέπουμε και μαθαίνουμε το πως τελειώνουν όλα σχετικά με τους "ήρωες" (αλλά και τους αντι-ήρωες) μας μετα απο 5 σεζόν.
...σε αντίθεση με το τελευταίο μισάωρο και βάλε του outsider όπου είναι τόσο αναμασημένη τροφή όλα που θες απλά να τελειώσει - αλλά ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ !!!! - έχει ΚΑΙ jumpscare ετσι για το γαμώτο μετα τους 1ους τίτλους τέλους αλλά και...περιμέντε...cliffhanger !!! Πιο cliche πεθαίνεις...

Δυστυχώς παιδιά - και το ψιλο-περίμενα για να είμαι ειλικρινής - αλλά η δουλειά του S.King είναι πλέον...τα ίδια και ίδια και στο τέλος, ξέρεις ότι θα απογοητευτείς, κλασσικά πράματα δηλαδή...

Πρώτα 2 επεισόδια = 9/10
3ο = 7/10
απο το 4ο και μετά = σταθερό 5άρι/6άρι.

Κρίμα και είχε ξεκινήσει πολύ καλά.

Επεξ/σία από red1
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Τραγικο το τελος, πραγματικα απ τα χειροτερα φιναλε που εχω δει σε σειρα...Ειδικα η post-credit ηταν οτι πιο ακυρο ειδα. Η σειρα θα παρει ενα μεγαλο 3/10 απο μενα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά η ιστορία ήταν τόσο κακή και μέτρια που δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο.Ήταν ντροπιαστικό από ένα σημείο και μετά.

Δημοσ.
Στις 9/3/2020 στις 4:20 ΜΜ, DJTaurus είπε

Ξενέρωτο τέλος. Δεν χρειάζεται που χάσαμε το χρόνο μας με αυτά τα 10 ξεχειλωμένα επεισόδια αφήνουν υπονοούμενα για season 2.... ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Milking στο τίποτα..... 

Συμφωνώ.

Αν όλη η σειρά παίρνει 9 στα 10 το τελευταίο επεισόδιο παίρνει 3 στα 10.

• Like 2
Δημοσ.

Κι εγώ συμφωνώ ότι "έπεσε" αισθητά προς το τέλος.

Όμως βάσει του σεναρίου του King δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορούσε να αποδοθεί διότι και ερμηνείες καλές υπήρχαν και η σκηνοθεσία/φωτογραφία ήταν πολύ προσεγμένη.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν πολλες μεταφορες του κινγ στην τηλεοραση με πολλα επεισοδια...11.22.63=8...mr mercedes 30...under de dom....και το αποτελεσμα ειναι καλο.Στο  outsider ομως 5-6 φταναν για να πουν την ιστορια...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω γιατί το πρώτο επεισόδιο ήταν καλύτερο από το τελευταίο. Στο ίδιο επίπεδο ήταν. (Βλακεία και εντελώς άστοχη ήταν η σκηνή μετά το τέλος).

Τώρα αν κάποιος έχοντας δει μόνο το πρώτο, περίμενε ότι η συνέχεια θα ήταν μια κλασσική αστυνομική ιστορία, δεν φταίει η σειρά.

Επεξ/σία από fasttam
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωπω ξενερωμα τα ποστ των 2 τελευταιων σελιδων 😂 ξεκινησα με ενθουσιασμο τραιλερ και πρωτες σελιδες και επεσε ξεγυρισμενη φαπα. Ισως να ναι και για καλο να το δω χωρις προσδοκιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...