najinblue3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Και το 3ο μου αρεσε πολυ, γενικα το καστ πολυ δυνατο και οι νεοι ρολοι που μπηκαν τωρα πολυ ενδιαφεροντες
DJTaurus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα 2 πρώτα επεισόδια σούπερ. Το 3ο απλά οκ. Το 4ο είχε αρκετές filler/βαρετές στιγμές. Από σχόλια χρηστών που διάβασαν το βιβλίο κυρίως ξενερωσαν με το τέλος. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από DJTaurus 1
paularas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 πραγματικα όπως το λέτε είναι. το 1ο ξεκινάει και σε κρατάει απο την αρχή έως το τέλος, το 2ο ειδικά στην αρχή σου τινάζει τα μυαλά στον αέρα και συνεχίζει αρκετα καλα, το 3ο ειναι οκ και στο 4ο ηταν 1η φορά που με πήρε ο ύπνος στο τέλος και δεν ήξερα εάν ήταν επειδή τα είχα πάρει σερί/ ήμουν κουρασμένος ή απλά έκανε κοιλιά στο τέλος
skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Καλά μην τρελαίνεστε για ένα επεισόδιο. Από το 5ο επεισόδιο άρχισε πάλι να γκαζώνει άγρια! 1
vsl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το 5ο λίγο καλύτερο από το 3ο. Τα 2 πρώτα πάντως σαν να ήταν άλλη σειρά... Μάλλον λείπει ο Μπέιτμαν. Ευτυχώς κοντεύει το Ozark😄 Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από vsl 3
Fotis13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Satanic είπε Το χειρότερο επεισόδιο το πέμπτο. Δεν σταματάς η κατηφόρα. Κρίμα γιατί ξεκίνησε εντυπωσιακά. Συμφωνω και εμενα αυτη την αισθηση μου αφησε το 5ο .Δυστυχως η σειρα εχει την εξελιξη που φοβομουν.Την σταματαω με κουρασε . Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από Fotis13
Glikos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μπορώ να πω ότι η σειρά για μένα είναι πολύ δυνατή. Και το μεταφυσικό στοιχείο είναι must για τον Stephen King. Μακάρι να είναι όλη έτσι και να κρατήσει αυτό το κλίμα. Το acting πολύ δυνατό, ο Ben Mendelsohn δίνει ρέστα. 1
Musclemar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από το 5ο επεισόδιο ένα πράγμα κρατάμε: Spoiler Μπαμπούλας. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από Musclemar 1
katergaris79 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ως παραγωγή παραμένει ψηλά. Και οι ερμηνείες είναι πολύ καλές. Η ιστορία μετά το 3 είναι εξαιρετικά βαρετή. 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δε μπορω να σας καταλαβω 😛 Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και ειδικα το 5ο. Απο τοτε που μπηκε στο στορυ η ντεντεκτιβ ανεβηκε πολυ η σειρα imho 2
totalius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Κ εμένα εξακολουθει να μου αρέσει πολυ παρόλο που βαδίζει σε μονοπάτια που συνήθως μου ειναι αδιάφορα αφου προτιμώ τις πιο πραγματικές ιστορίες ειδικα σε οτι εχει να κανει με αστυνομικά θρίλερ. Ομως με εχει στη τσίτα σε ολα σχεδον τα επεισόδια εως τωρα . Κ φυσικά η παραγωγή παραμενει HBO . 1
villasg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Και εμενα μου αρεσει ακομα , μολις τελειωσα το 5ο τα παει πολυ καλα απλα ηθελα λιγο πιο γρηγορα .....
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 νομιζα οτι η σειρα ηταν starz originals,την εχει παρει το hbo?
Linux_ticket Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Απαραδεκτη η σειρα ...ενώ ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα. Αναθεμα με αν καταλαβαινει κανεις τι γινεται...fail 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα