Προς το περιεχόμενο

The Outsider (HBO, 2020)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 2 πρώτα επεισόδια σούπερ. Το 3ο απλά οκ. Το 4ο είχε αρκετές filler/βαρετές στιγμές. Από σχόλια χρηστών που διάβασαν το βιβλίο κυρίως ξενερωσαν με το τέλος. 

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
Δημοσ.

πραγματικα όπως το λέτε είναι. το 1ο ξεκινάει και σε κρατάει απο την αρχή έως το τέλος, το 2ο ειδικά στην αρχή σου τινάζει τα μυαλά στον αέρα και συνεχίζει αρκετα καλα, το 3ο ειναι οκ και στο 4ο ηταν 1η φορά που με πήρε ο ύπνος στο τέλος και δεν ήξερα εάν ήταν επειδή τα είχα πάρει σερί/ ήμουν κουρασμένος ή απλά έκανε κοιλιά στο τέλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 5ο λίγο καλύτερο από το 3ο.

Τα 2 πρώτα πάντως σαν να ήταν άλλη σειρά...

Μάλλον λείπει ο Μπέιτμαν.  Ευτυχώς κοντεύει το Ozark😄 

Επεξ/σία από vsl
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Satanic είπε

Το χειρότερο επεισόδιο το πέμπτο.

Δεν σταματάς η κατηφόρα.

Κρίμα γιατί ξεκίνησε εντυπωσιακά.

Συμφωνω και εμενα αυτη την αισθηση μου αφησε το 5ο  .Δυστυχως  η σειρα εχει την εξελιξη που φοβομουν.Την σταματαω με κουρασε .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι η σειρά για μένα είναι πολύ δυνατή. Και το μεταφυσικό στοιχείο είναι must για τον Stephen King. Μακάρι να είναι όλη έτσι και να κρατήσει αυτό το κλίμα. Το acting πολύ δυνατό, ο Ben Mendelsohn δίνει ρέστα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορω να σας καταλαβω 😛 Εμενα μου αρεσει παρα πολυ και ειδικα το 5ο. Απο τοτε που μπηκε στο στορυ η ντεντεκτιβ ανεβηκε πολυ η σειρα imho

• Like 2
Δημοσ.

Κ εμένα εξακολουθει να μου αρέσει πολυ παρόλο που βαδίζει σε μονοπάτια που συνήθως μου ειναι αδιάφορα αφου προτιμώ τις πιο πραγματικές ιστορίες ειδικα σε οτι εχει να κανει με αστυνομικά θρίλερ. Ομως με εχει στη τσίτα σε ολα σχεδον τα επεισόδια εως τωρα . Κ φυσικά η παραγωγή παραμενει HBO .

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα μου αρεσει ακομα , μολις τελειωσα το 5ο τα παει πολυ καλα απλα ηθελα λιγο πιο γρηγορα .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...