ALIEN-3- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα θέλω να παρω ασύρματα ακουστικα για τον πατερα μου ,να τα συνδέσω στην τηλεόραση για να σταματήσει να μαλώνει με την μανα μου μια και εχει γινει λιγο περήφανος στα αυτιά 😋 Με ενδιαφερει να κραταει η μπαταρια ,να ειναι επαναφορτιζομενα ,σχετικά άνετα και να μην ξεπερνάνε τα 25-35 ευρω ,ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Με αυτά το κριτήρια (σχετικά άνετα και να μην ξεπερνάνε τα 25-35 ευρω ) παίρνεις μόνο ενσύρματα. Για ασύρματα θα πρέπει να δώσεις αρκετά παραπάνω. https://www.skroutz.gr/c/1863/headphones/f/956897/tileorasis.html?keyphrase=ασυρματα&o=ασυρματα+ακουστικα&order_by=pricevat&order_dir=asc Τα sony των 39€ είναι γυα τον π... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Η τηλεόραση του εχει και Bluetooth είναι smart . δεν χρειάζεται να παρω αυτου του είδους ακουστικα ασύρματα RF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμ, αυτά τα λένε από την αρχή Τώρα οι επιλογές είναι πάρα πολλές και σε νορμάλ τιμές. https://www.skroutz.gr/c/1863/headphones/f/956850_956858_956893/Over-Ear-Bluetooth-kathimerina.html?keyphrase=ασυρματα&o=ασυρματα+ακουστικα&order_by=pricevat&order_dir=asc Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά από τις κριτικές (στο εύρος τιμών που έθεσες) ξεχωρίζουν τα Edifier στα 38€. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) + 1 για τα edifier. Tα έχω και η μπαταρία τους είναι τέρας. Από ήχο σχετικά καλά για την τιμή τους και είναι αρκετά άνετα στο κεφάλι, τα φοράω ώρες και δεν έχω καμία ενόχληση ή πόνους. Για εμένα αξίζει να δώσεις τα δέκα ευρώ παραπάνω από το budget που έθεσες. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από antbyron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALIEN-3- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα