DrKaladin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ανοίγω το PC και μου βγάζει μια κατωπαυλα άσπρη σε μαύρη οθόνη. PS: έχω δοκιμάσει τό BIOS hotkey, και τίποτα. Το CPU fan δουλεύει κανονικά όπως και το λεντακι του. Επίσης δουλεύει και το πίσω φανακι του case. Καμία ιδέα;
hp8 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, DrKaladin είπε Ανοίγω το PC και μου βγάζει μια κατωπαυλα άσπρη σε μαύρη οθόνη. ίδια περίπτωση σε μένα έψαχνε τον δίσκο Δεν κούμπωνε καλά το καλώδιο τροφοδοσίαςτου
cronogr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, DrKaladin είπε Ανοίγω το PC και μου βγάζει μια κατωπαυλα άσπρη σε μαύρη οθόνη. PS: έχω δοκιμάσει τό BIOS hotkey, και τίποτα. Το CPU fan δουλεύει κανονικά όπως και το λεντακι του. Επίσης δουλεύει και το πίσω φανακι του case. Καμία ιδέα; Περισσότερες πληροφορίες και μια φωτογραφία από τη "παύλα" δε θα έβλαπταν. 2 ώρες πριν, hp8 είπε ίδια περίπτωση σε μένα έψαχνε τον δίσκο Δεν κούμπωνε καλά το καλώδιο τροφοδοσίαςτου Από τη στιγμή που αναφέρει ότι προσπαθεί να μπει στο bios και ούτε αυτό καταφέρνει πρόκειται περί διαφορετικού θέματος. Πρός το παρόν δοκίμασε να κάνεις clear το bios στη μητρική η με το jumper η αφαιρόντας το ρεύμα και βγάζοντας τη μπαταρία από τη μητρική.
DrKaladin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cronogr είπε Περισσότερες πληροφορίες και μια φωτογραφία από τη "παύλα" δε θα έβλαπταν. Από τη στιγμή που αναφέρει ότι προσπαθεί να μπει στο bios και ούτε αυτό καταφέρνει πρόκειται περί διαφορετικού θέματος. Πρός το παρόν δοκίμασε να κάνεις clear το bios στη μητρική η με το jumper η αφαιρόντας το ρεύμα και βγάζοντας τη μπαταρία από τη μητρική. Παιδιά το έλυσα το θέμα και ξέχασα να ποσταρω σορι. Μόλις έβγαλα το ποντίκι από το usb όλα δούλεψαν ρολόι. Νόμιζα ότι φταίει το ποντίκι αλλά τελικά έφταιγε η μπροστινή usb 3 θύρα για κάποιο λόγο... Κάθε φορά που βάζω συσκευή εκεί το PC φριζαρει ολόκληρο (τουλάχιστον πρίν βάλω os, τώρα δεν το δοκίμασα) Τώρα τι φταίει δεν ξέρω. Υποψιάζομαι πως έκανα πατάτα Με το connector στην μητρική... απλά θα βάλω ένα tape στην θύρα για να μη την αγγίξει κανείς, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ξανά κοιτάω καλώδια Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από DrKaladin
snbblp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, DrKaladin είπε Παιδιά το έλυσα το θέμα και ξέχασα να ποσταρω σορι. Μόλις έβγαλα το ποντίκι από το usb όλα δούλεψαν ρολόι. Νόμιζα ότι φταίει το ποντίκι αλλά τελικά έφταιγε η μπροστινή usb 3 θύρα για κάποιο λόγο... Κάθε φορά που βάζω συσκευή εκεί το PC φριζαρει ολόκληρο (τουλάχιστον πρίν βάλω os, τώρα δεν το δοκίμασα) Τώρα τι φταίει δεν ξέρω. Υποψιάζομαι πως έκανα πατάτα Με το connector στην μητρική... απλά θα βάλω ένα tape στην θύρα για να μη την αγγίξει κανείς, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να ξανά κοιτάω καλώδια Πρόσεξε, γιατί αν βραχυκυκλώνει η θύρα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά. 1
DrKaladin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, snbblp είπε Πρόσεξε, γιατί αν βραχυκυκλώνει η θύρα μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη ζημιά. Έχω βάλει tape από πάνω για να μην βάλει τίποτα κάποιος που δεν ξέρει. Πως μπορώ να το αποτρέψω εξ ολοκλήρου όμως; Αν βγάλω από τη μητρική το καλώδιο θα βοηθήσει;
Τέρης Α. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, DrKaladin είπε Αν βγάλω από τη μητρική το καλώδιο θα βοηθήσει; Ναι, αφού δε θα επικοινωνεί με τη μπροστινή θύρα.
snbblp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, DrKaladin είπε Έχω βάλει tape από πάνω για να μην βάλει τίποτα κάποιος που δεν ξέρει. Πως μπορώ να το αποτρέψω εξ ολοκλήρου όμως; Αν βγάλω από τη μητρική το καλώδιο θα βοηθήσει; Να το βγάλεις. Εχω κλάψει μια MSI H97M-G43 από χαλασμένο βύσμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα