sattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Εχω καποιους Dell εκτυπωτες και ενα πολυμηχανημα απο Αμερικη. Δυστυχως δεν βλεπω να εχουν διακοπτη για αλλαγη απο 110 σε 220 V. Ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να αλλαχθουν εσωτερικά καποια εξαρτηματα ωστε να δουλευει στα 220V? Δεν εννοω φυσικα απο μενα! Εννοω, πώς θα μπορούσα να κινηθώ? Να απευθυνθώ σε κάποιο τοπικό μαγαζί υπολογιστών, διοτι είναι κάτι σχετικα απλο για κάποιον που ασχολείται με ηλεκτρονικα; Να απευθυνθώ στην ίδια την Dell απευθείας;
panoc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν μετατροπεις για αυτη τη δουλεια δε χρειαζεται να επεμβεις στο μηχανημα. πχ https://www.emimikos.gr/Converter-220V-110V/ αναλογα με τα watt που χρειαζεσαι διαλεγεις. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από panoc
sattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστω για την απάντηση! Μάλλον αυτό θα πρέπει να κάνω. Δεν μου πολυαρεσει το έξτρα μέγεθος και βάρος, αλλά τι να γίνει... Και μάλλον πιο ασφαλές θα είναι αυτό, παρά η αλλαγή ηλεκτρονικών.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ενα τέτοιο μετασχηματιστη εχουν και μέσα τους.
htaccess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, sattack είπε Εχω καποιους Dell εκτυπωτες και ενα πολυμηχανημα απο Αμερικη. Δυστυχως δεν βλεπω να εχουν διακοπτη για αλλαγη απο 110 σε 220 V. Ξερει κανεις κατα ποσο ειναι ευκολο να αλλαχθουν εσωτερικά καποια εξαρτηματα ωστε να δουλευει στα 220V? Δεν εννοω φυσικα απο μενα! Εννοω, πώς θα μπορούσα να κινηθώ? Να απευθυνθώ σε κάποιο τοπικό μαγαζί υπολογιστών, διοτι είναι κάτι σχετικα απλο για κάποιον που ασχολείται με ηλεκτρονικα; Να απευθυνθώ στην ίδια την Dell απευθείας; Πολλοί εκτυπωτές έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό το οποίο η τάση λειτουργίας τους είναι 110-230V, αν έχουν τροφοδοτικό, ρίξε μία ματιά για το τι τάση λειτουργίας αναγράφουν. 1
sattack Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δεν είναι εξωτερικό δυστυχώς, είναι ενσωματωμένο, χρησιμοποιεί αυτή την κλασική υποδοχή καλωδίου που έχουν και τα τροφοδοτικα των PC. Και γραφει 110-127V. (Και από τη βιασύνη μου προκάλεσα βλάβη σε έναν εκτυπωτή με τα 220 V...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα