Ghost.Dog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Ναι ρε μεγάλε, αλλά όχι και μπουνίδια. Πας καλά? Δηλαδή ποιος είσαι εσύ, αυτός που "δέρνει"? Ο "Αλάνθαστος"? Ηρεμα και ωραία. Μάθετε πολιτισμό, είστε νέοι άνθρωποι. Ακου "τον κυνηγάω" τον "βρίζω" και μια "μπουνια στο τζάμι". Δηλαδή τι θα σου προσφέρει ? Δεν λες που γλίτωσες? Για ηρεμείστε, και δε ζείτε στο Bronx. (όπου εκεί θα είσασταν αγίες περιστερές )... 1
Apaleytos80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μακριά από road rage, μπορεί να πέσεις σε άτομό-α που πραγματικά δεν θα ήθελες να συναντήσεις.θυμάμαι ήμασταν πιτσιρικάδες πάνω στα παπάκια μας εγώ και ένας φίλος. Μας κλείνει ένα φορτηγάκι,του αρχίζουμε τα γαλλικά και βλέπουμε κόβει απότομα μπροστά μας... πετάγονται 5-6 αθίγγανοι από πίσω με κάτι στυλιαρια στα χέρια. Περιοχή ψιλοερημικη , λέω εντάξει τον ήπιαμε τώρα. Ευτυχώς ένας τους συγκράτησε ,φάγαμε κάνα δυο ψηλες και ζητήσαμε και συγνώμη 😂. Στην τελική χαλάς και την μέρα σου όταν διαπληκτιστεις με το κάθε ζώο οδηγό. Πρόσφατα δυο τύποι έδειραν αγρίως έναν φουκαρά στην γειτονιά μου σε τέτοιο περιστατικό. Ακόμα τους ψάχνουν...
tutuyo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 δεν μπλέκεις, δεν κατεβαίνεις, νόμος δεν ξέρεις τι έχεις απέναντι σου, κυκλοφορούν πολλοί σαλταρισμενοι και αν σου βγάλει μαχαίρι; θα βάλεις σε κίνδυνο την ζωή σου για τον μαλακα; μια φορά είχα κάνει εγώ μαλακία, είχα κόψει κάποιον σε φανάρι και μετά αυτός με "κυνηγούσε" στην Κηφισίας. δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήλπιζε ότι θα κερδίσει,απλά ήταν από πίσω μου κολλητα και έπαιζε τα φώτα. και σκεφτόμουν πόσο ελεύθερο χρόνο έχει αυτός για να κυνηγά τον πασά ένα; 1
Strigla Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Όλοι κανίβαλοι είμαστε και μην παριστάνετε εδώ μέσα τις Παναγίες...εντάξει; 1
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/1/2020 στις 10:02 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Προσοχη με το road rage ,δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλάει ο άλλος. ^Αυτό. Τρία περιστατικά που γνωρίζω από πρώτο χέρι (άντε δεύτερο): Φίλος φίλου, οδηγός, σταματημένος με αυτοκίνητο στο φανάρι. Κάτι είχε παιχτεί λίγα μέτρα πιο πριν (νομίζω δεν έφταιγε αυτός αλλά δεν έχει σημασία) και δυο παλικάρια με μηχανάκι σταματάνε έξω από την πόρτα του και αρχίζουν να την κλωτσάνε, να χτυπάνε καθρέφτες, τζάμια κλπ. Βγαίνει έξω και πριν προλάβουν να αντιδράσουν, τους τραβάει δυο κλωτσιές, τους αφήνει κάτω στην άσφαλτο ημιλιπόθυμους, σηκώνεται και φεύγει. Τα παλικάρια δεν ήξεραν ότι ο φίλος φίλου ήταν πρωταθλητής σε κάμποσες πολεμικές τέχνες. Δεύτερο. Αδερφός συναδέλφου σε παρόμοιο περιστατικό. Μανούρα λίγα φανάρια πιο πίσω, στο τελευταίο φανάρι του έβγαλαν μαχαίρι και είχε ανοιχτό το παράθυρο. Ευτυχώς ήταν άδειος ο δρόμος και πρόλαβε να την κοπανήσει (με κόκκινο εννοείται). Κάτω στο μοναδικό βενζινάδικο του χωριού. Γίνεται κλασικά μια ιστορία σε μια προηγούμενη διασταύρωση, ο φίλος μου (άσχετος με όλους τους παραπάνω) συνεχίζει το δρόμο του και κατεβαίνει να βάλει βενζίνη. Έρχεται από πίσω τζιπ με δυο παλικάρια (από άλλο νομό, μάλλον εκδρομείς), βλέπουν το αυτοκίνητο του φίλου μου και σταματάνε να ζητήσουν τα ρέστα. Ο φίλος μου τους προειδοποιεί "φύγετε, θα μπλέξετε". Εκεί αυτοί να τον βρίζουν. Βρε φύγετε, είμαι τρελός εγώ (όντως είναι), εκεί αυτοί να βρίζουν. Με τα πολλά ανοίγει το πορτ παγκάζ, βγάζει βενζινοπρίονο, το βάζει μπροστά και τους παίρνει στο κυνήγι. Ακόμα πρέπει να τρέχουν. Κι ένα τελευταίο που είναι το λιγότερο αστείο απ' όλα, η ιστορία του μαφιόζου εκτελεστή Βασίλη Σούφλα. Αντιγράφω: Αναφορά σε κείμενο Απολύτως ενδεικτικό της κατάστασης ήταν και ένα περιστατικό που κατέθεσαν αργότερα πρώην «σύντροφοι» του Σούφλα, σύμφωνα με τους οποίους κάποτε πυροβόλησε έναν ταξιτζή και στη συνέχεια του έκαψε το αυτοκίνητο επειδή θεώρησε ότι αντιμίλησε στον αδελφό του… Σε άλλη περίπτωση κατέβηκε από το δικό του αμάξι επειδή άλλος οδηγός του κόρναρε όταν εκείνος τον προσπέρασε αντικανονικά. Με το περίστροφο στο χέρι ετοιμάστηκε για άλλη μία φορά να αφαιρέσει μια ζωή δίχως λόγο και δεν το έκανε μόνο μετά από παρακλήσεις των συνεργών και συνεπιβατών του, που τον παρακαλούσαν να μην πυροβολήσει για να μην τους αντιληφθούν διερχόμενοι και ειδοποιήσουν την αστυνομία. Αυτός που κόρναρε πιθανώς δεν θα μάθει ποτέ πόσο τυχερός στάθηκε. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από nzeppos 1
Ringo106 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εδω εχουμε φτασει σε σημειο να παραχωρουμε τη προτεραιοτητα μας σε καφρους (ποσοι δεν εχετε τυχει σε "οδηγους" που δε κοβουν καν στα στοπ;) Σε τέτοιες περιπτώσεις ,το αυτοκίνητο των ονείρων μας : Lada Niva .... με αδερφό δικηγόρο... 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις