pananton Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chill είπε Ένα πρωινό του Δεκεμβρίου πήγαινε η γυναίκα μου την κόρη μου παιδικό. Ανάβει πράσινο ξεκινάει και στο τσακ δεν την παίρνει σβάρνα ένα mini van που πέρασε με ερυθρό! Στο επόμενο φανάρι σταματάει δίπλα του και να μην τα πολυλογώ η εξήγηση του "επαγγελματία" οδηγού που ζήτησε και τα ρέστα για τα μπινελίκια και τις κόρνες που έφαγε ήταν ότι ξεκίνησε νωρίς η σύζυγος. Ζουν ανάμεσα μας!!! αυτό μου το είπανε και σε εμένα. ξεκίνησα με πράσινο και ο άλλος μου κόρναρε έχοντας παραβιάσει κόκκινο. στην ερώτηση μου γιατί κορνάρεις μου είπε "πως πετάγεσαι έτσι?"...ξαναθυμήθηκα τα γαλλικά μου! 1
tilted54 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Εγω χθές είχα μπροστά μου μια γυναίκα με ένα smart, σε 3 σερί διασταυρώσεις που είχε προτεραιότητα και με πολύ καλή ορατότητα το κοκκάλωσε για 10 δεύτερα, κοιτώντας μανιωδώς αριστερά δεξιά, και στην 4η διασταύρωση που είχε στοπ πέρασε αέρα πατέρα!!! 1
Γιαούρτι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 πάντα όταν πλησιάζω φανάρι και πράσινο να είναι, έχω το νου μου. Επίσης το ίδιο κάνω όταν είναι να μπω σε κυκλικό κόμβο. Πάντα κόβω ταχύτητα κι ας είναι άδειος ο κόμβος. Εννοείται μέσα σε πόλη πάντα έχω το νου μου κι ας έχω προτεραιότητα. Γίνονται άπειρες παραβάσεις stop και προτεραιότητας καθημερινά
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Και κάπως έτσι χάνει το νόημά της η σηματοδότηση και η προτεραιότητα, όπως και η ρυθμιζόμενη κίνηση στους δρόμους. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους, δεν είναι για να ξέρουμε ποιός έχει δίκιο στα τρακαρίσματα...Αν πέσουν πρόστιμα-"σφαλιάρες" και όχι χάδια, από την τροχαία, τότε θα καταλάβουμε όλοι αν συμφέρει να περάσεις με κόκκινο για να γλιτώσεις 2 λεπτά καθυστέρησης. 6
chrisv12 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εδω εχουμε φτασει σε σημειο να παραχωρουμε τη προτεραιοτητα μας σε καφρους (ποσοι δεν εχετε τυχει σε "οδηγους" που δε κοβουν καν στα στοπ;) εγω συνανταω τετοιους καθε μερα... πιανεις τιμονι και αρρωσταινεις
geont Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προτεινω να γινει αλλαγη στο τιτλο σε 'Ανοητοι, με μυαλο αμοιβαδας περνουν με κοκκινο και ζητανε και τα ρεστα'. Να επιτραπει γιατι σιγουρα θα απαγορευεται σε αυτο το χωραφι που ζουμε να βαλουμε καμερες στα αυτοκινητα. Οι συγκεκριμενοι που παραβιζουν τον σηματοδοτη ειναι εκτος απο επικινδυνοι ειναι και μεγαλοι ψευτες και ρεμαλια Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από geont 1
panosno1com Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 επισης μου την σπανε οι τυποι που δεν κανουν εστω λιγο στην ακρη οταν ανεβαινεις ανηφορα ενω εχουν απλετο χωρο και καμια φορα κορναρουν κιολας οταν περνανε ξυστα διπλα σου... (εννοειται αμαξι με αμαξι «συναντηση») 1
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, tilted54 είπε Εγω χθές είχα μπροστά μου μια γυναίκα με ένα smart, σε 3 σερί διασταυρώσεις που είχε προτεραιότητα και με πολύ καλή ορατότητα το κοκκάλωσε για 10 δεύτερα, κοιτώντας μανιωδώς αριστερά δεξιά, και στην 4η διασταύρωση που είχε στοπ πέρασε αέρα πατέρα!!! Smart εγγύηση 2
zx-spectrum Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τύπος με ΤΖΙΠΑΡΑ παραβιάζει κόκκινο ενω το πράσινο απο μεριά μου έχει ήδη 3-4" αναμμένο (μίλαγα με φίλο κι'αυτός με μηχανή και δεν έρχονταν κανείς πίσω). Περνάει ο τύπος με το κινητό στο αυτι κάνοντας νόημα και καλά "συγγνώμη!!!!" ακριβώς πρίν ξεκινήσουμε. Σε δρόμο με 2ιπλή λωρίδα μιάς κατεύθυνσης η μια με σταματημένα οχήματα κ αυτος δεν εχει πάρει χαμπάρι στην δίπλα. Παρότι κ οι 2 μας με ψηλά enduro με το καπώ του στο 1.60 θα ήμασταν στα σίγουρα στα "θυμαράκια". Στο ατύχημα παίζει ρόλο κ το δίκυκλο που εχει κανείς!!! Βλέπω άτομα με τύπου TMax και χώνονται λες και είναι ο Rossi. Και mini cooper του '90 να τους χτυπήσει λένε "αντίο ζωή". Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από zx-spectrum
tutuyo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, adi32 είπε Smart εγγύηση Γενικα οπου βλεπω Smartακι κραταω αποσταση. Η μαλακια ειναι απλα θεμα χρονου. 1
Phoenix7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι είναι μόνο αυτό; Που να δείτε στην Καρδίτσα, διασταυρώσεις χωρίς φανάρι, πας να στρίψεις δεξιά που αναγκαστικά δεν βλέπεις αν έρχεται άλλο αμάξι σου κολλάει ο άλλος από πίσω και σου κορνάρουν κιόλας αν πας αργά να στρίψεις, λες και οδηγείς σε F1, για να πάρεις στροφή με 0 ορατότητα. Και άντε μπήκες, παρακαλάς να μην έρχεται άλλο αμάξι από την άλλη μεριά γιατί αν γίνει αυτό θα πρέπει ένας από τους 2 να κάνει όπισθεν γιατί δεν χωράνε 2 αμάξια στον ίδιο δρόμο. Και ταυτόχρονα πρέπει να προσέχεις γιατί υπάρχει και ο ποδηλατόδρομος ακριβώς δίπλα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Phoenix7
3oxic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Και εχεις και τον εξυπνάκια πίσω που πριν καν ανάψει πράσινο εχει πατήσει 3 κόρνες. Σαν να σε σπρώχνει στον θάνατο ενα πράγμα....
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Όταν πρωτοπηρσ το δίπλωμα και οδηγησα σε Αθήνα έκοβα στο πορτοκαλί και οι "επαγγελματίες " ταξιτζήδες αλλά και κοινά ι.χ. κανένας δεν έκοβε και κορνάρε . Ειδικά μια φορά έπεσα σε παλαβό που σενεχως πάταγε κόρνα , και είχε τη νοοτροπία του Έλληνα για τσαμπουκα
SPYRER_007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eγω παλι καθε φορα που σταματαω κανονικα στο φαναρι στη γραμμη, βλεπω ολα μα ολα τα μηχανακια, να σταματανε πανω στη διαβαση μπροστα απο τα αυτοκινητα, με τούς πεζούς να περναν αναμεσα τούς με ζιγκ ζαγκ.Και ενω με το ζορι βλεπουν το φαναρι αφου ειναι στην ιδια ευθεια, η ακομα και ποιο μπροστα απο αυτο ,με το που αναβει πρασινο πεταγονται λες και ειναι σε αγωνα.Ουτε ο βερσταπεν δεν κανει τετοια εκκίνηση. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από SPYRER_007 1
skepas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Γενικοτερα απο την εμπειρια μου πανω σε δικυκλο και με οδηγηση σε κρητικους δρομους μονο εχω να πω τα εξης: Ποτε μα ΠΟΤΕ μην θεωρησεις οτι εχεις προτεραιοτητα εκει που βαση νομου εχεις Κοβεις οπου και αν βρισκεσαι, ακομα και σε πρασινο Θεωρησε οτι ολοι τριγυρω σου που οδηγουν ειναι μαιμουδες τυφλες χωρις κριση Μην σταματας ΠΟΤΕ στην μεση του δρομου (πχ. στα φαναρια). Παντα διπλα σε πεζοδρομιο ή στην ακρη ΦΟΡΑ ΚΡΑΝΟΣ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις