Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν μια βολτα χθες με κατι φιλους με τα μηχανακια ,ειμαστε στο φαναρι και αναβει πρασινο γενικα δεν ξεκιναω αμεσως παντα ελεγχω ισως χθες να μην ελεγξα καλα ,το πρασινο εχει αναψει 2 δευτερολεπτα και μου πεταγετε ενας ταριφας που εχει περασει σιγουρα οχι με κιτρινο αλλα με καρακοκκινο ,παμε να τρακαρουμε ευτυχως προλαβα να φρεναρω ,παω και τον κυνηγαω γιατι ουτε σταματησε ,τον πιανω τον εβρισα και μια μπουνια στο τζαμι ,επρεπε να του σπασω καθρεφτη θα μας σκοτωνε σιγουρα αμα ειχα ξεκινησει πιο γρηγορα δεν θα προλαβαινα να σταματησω...Προσοχη στα φαναρια ελεγχετε καλα πριν ξεκινησετε και πρασσινο να εχετε 

Επεξ/σία από ΒουρΝ
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οχι μονο στα φαναρια αλλα και στις διασταυρωσεις

4 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Ημουν μια βολτα χθες με κατι φιλους με τα μηχανακια ,ειμαστε στο φαναρι και αναβει πρασινο γενικα δεν ξεκιναω αμεσως παντα ελεγχω ισως χθες να μην ελεγξα καλα ,το πρασσινο εχει αναψει 2 δευτερολεπτα και μου πεταγετε ενας ταριφας που εχει περασει σιγουρα οχι με κιτρινο αλλα με κοκκινο ,παμε να τρακαρουμε ευτυχως προλαβα να φρεναρω ,παω και τον κυνηγαω γιατι ουτε σταματησε ,τον πιανω τον εβρισα και μια μπουνια στο τζαμι ,επρεπε να του σπασω καθρεφτη θα μας σκοτωνε σιγουρα αμα ειχα ξεκινησει πιο γρηγορα δεν θα προλαβαινα να σταματησω...Προσοχη στα φαναρια ελεγχετε καλα πριν ξεκινησετε και πρασσινο να εχετε 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrisv12 είπε

Και εκει κοβω ταχυτητα και ελεγχω παντα απλα το χθεσινο ηταν μεγαλη ξενερα γιατι δεν ειναι οτι ξεκινησα μπαμ κατευθειαν ειχε δευτερολεπτα που αναψε πρασινο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Και εκει κοβω ταχυτητα και ελεγχω παντα απλα το χθεσινο ηταν μεγαλη ξενερα γιατι δεν ειναι οτι ξεκινησα μπαμ κατευθειαν ειχε δευτερολεπτα που αναψε πρασινο 

και σε εμενα το κανουν αυτο.εδω στην ελλαδα δυστιχως τα φαναρια και τα και τα σηματα ειναι απλως διακοσμιτικα

Επεξ/σία από chrisv12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, chrisv12 είπε

6 λεπτά πριν, ΒουρΝ είπε

Στα φανάρια απλά κόβεις ή κοκκαλώνεις?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Σε κάθε φανάρι μόλις ξυπνήσει ο πρώτος περνάνε 3 με πράσινο, 3 με διπλή σειρά και άλλοι 4 με κόκκινο. 

Και η τροχαία κοιμάται. 

• Like 5
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Στα φανάρια απλά κόβεις ή κοκκαλώνεις?

Τι εννοεις?Αν ειμαι σε κινηση και βλεπω οτι αναβει πρασινο μπροστα και εχει κοβω 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Σε κάθε φανάρι μόλις ξυπνήσει ο πρώτος περνάνε 3 με πράσινο, 3 με διπλή σειρά και άλλοι 4 με κόκκινο. 

Και η τροχαία κοιμάται. 

ακομα και πρασινο να αναβει περιμενεις λιγο.Αυτο που λες εσυ μου συμβαινει καθε μερα και μολις αναψει πρασινο περιμενω 3 με 4 δευτερα και μολις δω οτι τα αυτοκινητα απο απεναντι κοβουν τοτε ξεκιναω

Δημοσ.

οπως λεει ο Ιαβερης οι μισοι που ειναι στον αλλο κοσμο ειχαν δίκιο !

ειδικα με δικυκλα δεν υπαρχουν φαναρια, στοπ, προτεραιοτητες κ.α.

ελεγχεις τσεκαρεις τα παντα απο τις λεωφορους μεχρι τα στενακια

αν θες να εισαι ορθιος παντα

καλα χιλιομετρα

• Like 8
Δημοσ.

Εγω τι να πω? ειμαι με αμαξι και βλεπω απο μακρια οτι ειναι κοκκινο το φαναρι και οπως προχωρουσα αναβει πρασινο, ανεβαζω ταχυτητα και ενω βγαινω στη Λιοσιων βλεπω ξαφνικα μπροστα στο καπό μου μηχανακι, αυτος χωρις κρανος, εφαγε το κοκκινο σα να μην ετρεχε τιποτα και μαλλον ουτε που πηρε χαμπαρι οτι για λιγα εκατοστα θα βρισκοταν η στον αλλο κοσμο η με κομμενο ποδι η σπασμενα κοκκαλα. Και αντε αυτος ειναι μ@λ@κας, εγω τι φταιω?

• Like 6
Δημοσ.

Φτανω στο φαναρι το οποιο ειναι πορτοκαλι στην μεταβαση προς κοκκινο.

Φυσικως ειναι αδυνατο να το προλαβεις οση ιπποδυναμη και να εχεις. Ερχεται φουριοζος παππους ο οποιος κολλαει και ΑΠΑΙΤΕΙ να περασω με κοκκινο, παιζοντας φωτο και κορναροντας - ολα αυτα σε εσωτερικο δρομακι των Αμπελοκηπων

Χαλαρωνω και αφηνω το αμαξι να κυλαει αργα και νωχελικα μεχρι το φαναρι, μπορει να εκανα τα 30μ σε κανα 10λεπτο.

Να κατσεις να μαλωσεις? Να χαλασω εγω την ζαχαρενια μου για τον μαλακα? Να χασω τον χρονο μου και να σπασω το στομαχι μου επειδη ο ηλιθιος ειναι ηλιθιος?

• Like 5
Δημοσ.

Ένα πρωινό του Δεκεμβρίου πήγαινε η γυναίκα μου την κόρη μου παιδικό. Ανάβει πράσινο ξεκινάει και στο τσακ δεν την παίρνει σβάρνα ένα mini van που πέρασε με ερυθρό!

Στο επόμενο φανάρι σταματάει δίπλα του και να μην τα πολυλογώ η εξήγηση του "επαγγελματία" οδηγού που ζήτησε και τα ρέστα για τα μπινελίκια και τις κόρνες που έφαγε ήταν ότι ξεκίνησε νωρίς η σύζυγος.

Ζουν ανάμεσα μας!!!

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.

εδω εχουμε φτασει σε σημειο να παραχωρουμε τη προτεραιοτητα μας σε καφρους

(ποσοι δεν εχετε τυχει σε "οδηγους" που δε κοβουν καν στα στοπ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...