belray Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δηλαδή είχε κανείς ελπίδες για ταινία στην οποία έχει σημαντικό ρόλο ο β-λητο;
dekulinkgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Πηγα και την ειδα χθες.Οπως αναμενοταν κακη ταινια.Τα πρωτα 15 λεπτα εχουν μια ομαλη ροη ενω η υπολοιπη ταινια ειναι απλως πολλες ασυνδετες σκηνες κολλημενες απλα μεταξυ τους.Δεν ξερω αν θα ηταν καλυτερη απο αυτην που παρουσιασανε αλλα ειναι ξεκαθαρο οτι το χιλιοσκοτωσανε στο μονταζ.
stefan123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Εγω πηγα στην πρεμιερα την Πέμπτη και οντως πολυ κακη ταινία....Αφου σε στιγμες αναρωτιομουν τι κάθομαι και βλέπω....και πληρωσα κιολας....παράδειγμα ταινιας προς αποφυγη 1
mike299 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Την είδα σε δύο δόσεις. Χωρίς να είναι κακή, είναι ο ορισμός της μετριότητας. Δεν έχει τίποτα που να την ανυψωνει ή τουλάχιστον να την κάνει ενδιαφέρουσα. Ο Λέτο δεν ήταν κακός στον ρόλο, αλλά ο ρόλος ήταν κακός. Συνήθως οι antihero έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες, με την εσωτερική τους σύγκρουση, να ακροβατούν στην λεπτή γραμμή του ήρωα/"κακού" κτλ. Εδώ απλά αναφέρεται χωρίς να γίνεται ποτέ πιστευτή ως βαθιά σύγκρουση. 4/10 για μένα 2
Vigilante1319 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Eμενα μου αρεσε παντως δν καταλαβαινω το χειτ. Σιγουρα δν ειναι τα κλασικα hero marvel αλλα μια χαρα περασε η ωρα. Απλα εχω βαρεθει σε αυτες τι ταινιες τα τιζερ για χτισιμο για επομενες ταινιες νιωθω δν θα γινουν ποτε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα