DrKaladin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Έχω βάλει τον HDD στο συρταρακι που έχει για τους 3.5αριδες και δεν μπορώ να το βάλω στη θέση του... απλά δεν χωράει. Ο HDD είναι καλά κουμπομενος πάντως. Ο μόνος τρόπος να μπει είναι διαγώνια αλλά δεν νομίζω να έχει καλό αποτέλεσμα αυτό. Έχετε καμία ιδέα;
Axelq Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτα θέλει να του βάλεις τα κλιπς στα πλάγια και μετά απλά το βάζεις μέσα. Αν οι βίδες έχουν μεγάλη "κεφαλή" δεν περνούσαν ούτε στο δικό μου. Σίγουρα το βάζεις στην σωστή θέση? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Axelq 1
DrKaladin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Axelq είπε Πρώτα θέλει να του βάλεις τα κλιπς στα πλάγια και μετά απλά το βάζεις μέσα. Αν οι βίδες έχουν μεγάλη "κεφαλή" δεν περνούσαν ούτε στο δικό μου. Σίγουρα το βάζεις στην σωστή θέση? Ναι μπήκε τελικά απλά ήθελε πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Έπρεπε να βάλω την κάτω μεριά του συρτάριου πρώτα και μπήκε κομπλέ. Τώρα όμως έχω άλλο θέμα. Δεν ποσταρει... Ανοίγω το πισι και μου βγάζει μια κατωπαυλα άσπρη σε μαύρη οθόνη. Νά άνοιξω άλλο thread? PS: έχω δοκιμάσει τό BIOS hotkey
Axelq Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, DrKaladin είπε Ναι μπήκε τελικά απλά ήθελε πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Έπρεπε να βάλω την κάτω μεριά του συρτάριου πρώτα και μπήκε κομπλέ. Τώρα όμως έχω άλλο θέμα. Δεν ποσταρει... Ανοίγω το πισι και μου βγάζει μια κατωπαυλα άσπρη σε μαύρη οθόνη. Νά άνοιξω άλλο thread? PS: έχω δοκιμάσει τό BIOS hotkey Άνοιξε άλλο θέμα γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα