Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,

έχω δύο συστήματα ένα σταθερό που κάνω χρήση του avast και του spyhunter και ενα laptop που κάνω χρήση του avast, spyhunter και του malewarebits.

θεωρείται ότι αυτά που έχω στους υπολογιστές μου είναι αρκετά για προστασία από το διαδίκτυο;

και τι θα μου προτείνατε να κάνω τώρα που θα μετακομίσω εξωτερικό και θα έχω μόνο δυνατότητα σύνδεσης μέσω wifi?

έχω σκεφτεί να αντικαταστήσω το antivirus στα δυο πσ αλλα και στο tablet μου με τ nod32 αγοραστό για έναν χρόνο και ίσως με κάποιο vpn.

Επεξ/σία από dimitrisloutos
Δημοσ.

οταν λες σε χακαρε τι εννοεις; οτι εσπασε τον κωδικο του wifi και παραλληλα μπηκε και στο τοπικο σου δικτυο και ειδε δεδομενα σου;

αν ναι καταρχας βαζεις ενα καλο κωδικο wifi wpa2 με αριθμους και συμβολα που δεν σπαει.

επειτα αν θες φροντιζεις με ρυθμισεις στο ρουτερ (μαλλον πρεπει να το κανει καποιος αλλος) να μην εχει προσβαση στο δικτυο σου οποιος μπει ασυρματα.

Αν θες να μοιραζεσαι το wifi με φιλους αλλα ουτε αυτοι να μην εχουν προσβαση πρεπει το ρουτερ σου να υποστηριζει δικτυο guest και να απομονωνει με ρυθμιση το υπολοιπο δικτυο σου.

Τα antivirus δεν σε βοηθανε σε αυτο... Μονο καποιο firewall του router η καποιο αλλο.

ελπιζω να μη σε μπεδεψα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madrivermadonus είπε

οταν λες σε χακαρε τι εννοεις; οτι εσπασε τον κωδικο του wifi και παραλληλα μπηκε και στο τοπικο σου δικτυο και ειδε δεδομενα σου;

αν ναι καταρχας βαζεις ενα καλο κωδικο wifi wpa2 με αριθμους και συμβολα που δεν σπαει.

επειτα αν θες φροντιζεις με ρυθμισεις στο ρουτερ (μαλλον πρεπει να το κανει καποιος αλλος) να μην εχει προσβαση στο δικτυο σου οποιος μπει ασυρματα.

Αν θες να μοιραζεσαι το wifi με φιλους αλλα ουτε αυτοι να μην εχουν προσβαση πρεπει το ρουτερ σου να υποστηριζει δικτυο guest και να απομονωνει με ρυθμιση το υπολοιπο δικτυο σου.

Τα antivirus δεν σε βοηθανε σε αυτο... Μονο καποιο firewall του router η καποιο αλλο.

ελπιζω να μη σε μπεδεψα

δε μπορώ να σου απαντήσω 100% τι έγινε, απο οτι εχω κοιταξει λογικα με καποιο προγραμμα σαν το eviltwin το εκανε.
ο κωδικος του wifi αν και wap2 εσπαγε μετα την αλλαγη σε 5-10 λεπτα.

γενικα δε με ενοχλει που δεν εχω wifi σπιτι, περισσοτερο με νοιαζει τωρα που δε θα ειμαι ελλαδα τι μπορω να κανω για ειμαι προστατευμενος 

Δημοσ.

Με ένα nod32 internet security είσαι οκ. Στο τάμπλετ απλά λίγο προσοχή τι κάνεις εγκατάσταση και που μπαίνεις, αλλιώς δεν κινδυνεύεις.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Με ένα nod32 internet security είσαι οκ. Στο τάμπλετ απλά λίγο προσοχή τι κάνεις εγκατάσταση και που μπαίνεις, αλλιώς δεν κινδυνεύεις.

σε αντιπαράθεση το norton 360 deluxe είναι πολύ κοντά στα χρήματα και από ότι είδα έχει και vpn στις παροχές, πρέπει να είναι στα ίδια κυβικά σωστά;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dimitrisloutos είπε

σε αντιπαράθεση το norton 360 deluxe είναι πολύ κοντά στα χρήματα και από ότι είδα έχει και vpn στις παροχές, πρέπει να είναι στα ίδια κυβικά σωστά;

Δεν έχω δουλέψει ποτέ Norton και δεν ξέρω να σε κατατόπισω. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ nod32 και δεν είχα ποτέ θέμα.

Αν όμως σε συμφέρει , διάβασε reviews και πάρε το.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Δεν έχω δουλέψει ποτέ Norton και δεν ξέρω να σε κατατόπισω. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ nod32 και δεν είχα ποτέ θέμα.

Αν όμως σε συμφέρει , διάβασε reviews και πάρε το.

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrisloutos είπε

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Αφού όμως θέλεις να προστατευθείς σε τέτοιο βαθμό, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα να αποθηκεύεις τους κωδικούς σου και φρόντισε όλοι οι κωδικοί να είναι random generated. Οπου μπορείς βαζε δακτυλικό αποτύπωμα και γενικά κάνε ένα συμμάζεμα. Βέβαια αν κάποιος θέλει να σε χακεψει, θα το κάνει. Αλλα αν δεν δίνεις στόχο είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αφού όμως θέλεις να προστατευθείς σε τέτοιο βαθμό, χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα να αποθηκεύεις τους κωδικούς σου και φρόντισε όλοι οι κωδικοί να είναι random generated. Οπου μπορείς βαζε δακτυλικό αποτύπωμα και γενικά κάνε ένα συμμάζεμα. Βέβαια αν κάποιος θέλει να σε χακεψει, θα το κάνει. Αλλα αν δεν δίνεις στόχο είσαι οκ.

τους κωδικους τους αλλαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα και παντα οπου μπορω η δακτυλικο η διπλης ταυτοποιησης με μυνημα στο κινητο. μπορεις να μου πεις ενα παραδειγμα για προγραμμα αποθηκευσης κωδικων; 
δυστηχως θα ειμαι αναγκαστικα και μονο συνδεδεμενος με κοινοχρηστα δικτυα για ενα αρκετα μεγαλο διαστημα οποτε θα ειμαι αρκετα εκτεθειμενος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...