koooleeek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για την γυναίκα ένα έτοιμο πελατολόγιο στα Ελληνικά που να είναι απλό σχετικά. Δεν θέλω τίποτα το τέρμα επαγγελματικό τύπου εταιρίες. Να κρατάει ονόματα, τηλέφωνα, email, διεύθυνση, ηλικία κλπ. Να μπορεί να προσθέτει σημειώσεις και γενικώς απλά πράγματα. Είμαι τελείως άσχετος με το όλο θέμα αλλά με μια γρήγορη ματιά μας τράβηξε ένα που λέγεται organizer (https://www.intel-soft.gr/products/organizer) και της φάνηκε πολύ εύχρηστο. (Αν και το βλέπω πολύ επαγγελαμτικό) Θα προτιμούσα να είναι δωρεάν για να το τσεκάρει αν την βολεύει. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από koooleeek
zx1234r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Άρα αναφέρεσαι σε πρόγραμμα που κρατάει πελατολόγιο..........όχι στο πελατολόγιο το ίδιο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και με office365. Το outlook σε συνδυασμό με το teams και διάφορα άλλα, δίνει πολλές επιλογές σε μικρές εταιρίες για διαχείριση.
koooleeek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, zx1234r είπε Άρα αναφέρεσαι σε πρόγραμμα που κρατάει πελατολόγιο..........όχι στο πελατολόγιο το ίδιο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και με office365. Το outlook σε συνδυασμό με το teams και διάφορα άλλα, δίνει πολλές επιλογές σε μικρές εταιρίες για διαχείριση. Ναι, η σωστή διατύπωση είναι ότι ψάχνω πρόγραμμα που να κρατάει πελατολόγιο. Έχεις δίκιο. Το διόρθωσα και στον τίτλο. Μόλις χθες πέρασα Microsoft Office 2019 Pro Plus με κλειδί. Τώρα για να πάω σε 365 λίγο δύσκολο. Αλλά αυτό με το outlook και τα teams δεν το γνωρίζω. Μιλάς με γρίφους γέροντα. 😂 Κάτι σε προγραμματάκι δεν υπάρχει;
donblunts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Σου'χω το καλύτερο, απλούστερο, μηδέν κόστος αγοράς και συντήρησης... LibreOffice 1
Axelq Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Google Sheets, σκέψου το σαν online Excel. Το χρησιμοποιούν αρκετές εταιρείες στο εξωτερικό γιατί έχεις την δυνατότητα να δίνεις πρόσβαση στο αρχείο σου σε άλλους με ή χωρίς την δυνατότητα να αλλάξουν κάτι. Υπάρχει και σε εφαρμογή για να έχεις πάντα πρόσβαση όπου και αν είσαι. Έχει αρκετά templates για CRM κλπ online αλλά δεν είναι τίποτα να φτιάξεις δικό σου. Και το καλύτερο, είναι δωρεάν!
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δες τα παρακάτω απλά και δωρεάν. https://addressbook.gassoftwares.com/ https://www.microsoft.com/el-gr/p/my-personal-address-book/9wzdncrdf525?rtc=1&activetab=pivot%3Aoverviewtab# http://www.efficientdownload.com/es/EfficcessFree-Port.zip
eMike Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Και με απλό excel οποιασδήποτε εταιρείας κάνεις τη δουλειά αυτή, αλλά συνήθως οι ανάγκες μεγαλώνουν με τον καιρό. Προσοχή στα προσωπικά δεδομένα και τη διαχείρισή τους, πάντα. Επίσης, με μια επίσκεψη στο zoho.com ενδεχομένως να εκπλαγείς αν έχει λίγο όρεξη να δημιουργήσεις..
vasilllis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Υπαρχει ετοιμο πελατολογιο στην access. νομιζω το πιο επαγγελματικο ολων
XPHSTOS_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Αν μιλάμε για απλά πράγματα τα οποία καλύπτονται με τις ανάγκες ενός excell τότε μπορεί να δοκιμάσει το Airtable. Μακράν το καλύτερο online spreadsheet/DB tool. Πάρα πολύ εύχρηστο και εύκολο στην εκμάθηση και αν εμβαθύνεις αρκετά μπορείς να πετύχεις τρελούς αυτοματισμούς σε συνδυασμούς με άλλα tools. Μπορεί να σου δώσει μέχρι και API με τον πίνακα του φύλλου και να το χρησιμοποιήσεις ως ένα πολύ primitive CMS. Ξέρω ότι μπορεί να μιλάω Κινέζικα τώρα αλλά αξίζει να του ρίξεις μια ματιά. Προφανώς και δεν είναι free, αλλά η free του έκδοση θα σε καλύψει.
RTW4ever Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγω δουλεύω στο outlook. Επαφές, mails, ραντεβού, εργασίες, τα πάντα όλα έχει.
koooleeek Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τα κοίταξα σχεδόν όλα, αλλα τελικά κατέληξα στο excel. Έφτιαξα τον πίνακα με τα στοιχεία που ήθελε, έκανα μία βάση δεδομένων και ολοκλήρωσα με συναρτήσεις και υπερ-συνδέσμους. Της γυναίκας της άρεσε και της αρκεί μου είπε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με θεωρεί ότι είμαι και κανένας hacker. Αχαχαχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα