Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimitris8895 είπε

Όταν λες καιρό; Σου είπαν σε ποιο στάδιο είναι γενικότερα κλπ; Να δούμε τουλάχιστον πόσο κοντά είμαστε στο να το πάρουμε χαχα

Ειναι σταματημενοι στις 22 Ιουλιου κι εχουν δωσει προτεραιοτητα σε ανανεωσεις και λοιπες δουλειες. 

Ανα 2 βδομαδες θα ερχονται υπαλληλοι απο αλλες υπηρεσιες για να βοηθουν στην εκδοση.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panostom είπε

Ειναι σταματημενοι στις 22 Ιουλιου κι εχουν δωσει προτεραιοτητα σε ανανεωσεις και λοιπες δουλειες. 

Ανα 2 βδομαδες θα ερχονται υπαλληλοι απο αλλες υπηρεσιες για να βοηθουν στην εκδοση.

Καλά δηλαδή την κάτσαμε, έχουμε ακόμα κανα δίμηνο μες στο νερό 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris8895 είπε

Καλά δηλαδή την κάτσαμε, έχουμε ακόμα κανα δίμηνο μες στο νερό 

Αν εχεις καποιο θεμα υγειας στην οικογενεια ή βρεις/"φτιαξεις" κανενα εισιτηριο για το εξωτερικο ή παρεις καμια βεβαιωση απο εργοδοτη οτι σε θελει για δουλεια με το αυτοκινητο, τραβα κανε μια αιτηση και πες πως το βιαζεσαι. Πιθανο να σου δωσουν προτεραιοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panostom είπε

Αν εχεις καποιο θεμα υγειας στην οικογενεια ή βρεις/"φτιαξεις" κανενα εισιτηριο για το εξωτερικο ή παρεις καμια βεβαιωση απο εργοδοτη οτι σε θελει για δουλεια με το αυτοκινητο, τραβα κανε μια αιτηση και πες πως το βιαζεσαι. Πιθανο να σου δωσουν προτεραιοτητα.

Από που παίρνω την αίτηση να τη συμπληρώσω; Από τις παραλαβές διπλωμάτων; Και την πάω εκεί; Thanks!

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 17/01/2020 at 12:05, Billy Huge said:

Μια που λέτε για διπλώματα, ξέρετε, αν είναι υποχρεωτικό να αντικαταστήσουμε το παλιό δίπλωμα (χάρτινο που διπλώνει), με το νέο που είναι σαν πλαστικοποιημένη ταυτότητα;

Το 2008 που το έβγαλα, επέτυχα στην τελευταία εξέταση τέλη Ιούλη πριν κλείσει το υπουργείο για διακοπές, μου ήρθε τέλη Σεπτέμβρη. Δεν ήταν και τόσο χάλια η κατάσταση τότε... anyway.

Από τους τελευταίους με το τρίπτυχο είμαι και δε θα το αλλάξω μέχρι το 2033 που είναι η καταληκτική ημερομηνία. Μέχρι τότε στάνταρ θα τα έχουν (ξανα)αλλάξει κι αυτά.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dimitris8895 είπε

Από που παίρνω την αίτηση να τη συμπληρώσω; Από τις παραλαβές διπλωμάτων; Και την πάω εκεί; Thanks!

Απο το γραφειο που εχουν το πρωτοκολλο, στο 2ο οροφο.

Δημοσ.

Υπάγομαι κι εγώ στου Αλίμου, και μάλιστα περιμένω από τις 25 Ιουλίου! Δηλαδή αν είχα δώσει μια βδομάδα πριν θα είχα δίπλωμα. Είπαν μήπως πότε σκοπεύουν να ξαναρχίσουν τις εκδόσεις;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paraskevibar είπε

Υπάγομαι κι εγώ στου Αλίμου, και μάλιστα περιμένω από τις 25 Ιουλίου! Δηλαδή αν είχα δώσει μια βδομάδα πριν θα είχα δίπλωμα. Είπαν μήπως πότε σκοπεύουν να ξαναρχίσουν τις εκδόσεις;

ειπαν οτι θα φερνουν καθε 2 εβδομαδες καποιους να βοηθανε.... Περιμενεις απο τοτε και δεν οδηγας καθολου; Δεν εχεις παει ακομα -να παιξεις μπουνιες- να διεκδικησεις να στο βγαλουν;

Δημοσ.

Επειδή μου είχε πει ο δάσκαλος της οδήγησης ότι αναλαμβάνει αυτός να παίρνει τα διπλώματα , έπαιρνα τηλέφωνο κι έπρηζα αυτόν τόσο καιρό, και μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι είχαν βγει μέχρι μέσα Ιουλίου, οπότε λέω μέχρι αρχές της νέας χρονιάς θα βγει, κοντεύει. Αλλά προφανώς τίποτα, οπότε θα πάω σίγουρα τώρα, μπας και ανασκουμπωθούν. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω αίτηση για προτεραιότητα μιας και θα είμαι από τα πρώτα λογικά, οπότε ελπίζω να μου το βγάλουν, γιατί έχω ξεχάσει μέχρι και που είναι ο συμπλέκτης τόσο καιρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, paraskevibar είπε

Επειδή μου είχε πει ο δάσκαλος της οδήγησης ότι αναλαμβάνει αυτός να παίρνει τα διπλώματα , έπαιρνα τηλέφωνο κι έπρηζα αυτόν τόσο καιρό, και μέχρι μέσα Δεκεμβρίου αν θυμάμαι καλά μου είχε πει ότι είχαν βγει μέχρι μέσα Ιουλίου, οπότε λέω μέχρι αρχές της νέας χρονιάς θα βγει, κοντεύει. Αλλά προφανώς τίποτα, οπότε θα πάω σίγουρα τώρα, μπας και ανασκουμπωθούν. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να κάνω αίτηση για προτεραιότητα μιας και θα είμαι από τα πρώτα λογικά, οπότε ελπίζω να μου το βγάλουν, γιατί έχω ξεχάσει μέχρι και που είναι ο συμπλέκτης τόσο καιρό.

Φιλε μου, καλεσε σημερα και στο 2131600600 & 2131600639 και ζητησε να μαθεις πού φτανεις κλπ

Επεξ/σία από panostom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, panostom είπε

Φιλε μου, καλεσε σημερα και στο 2131600600 & 2131600639 και ζητησε να μαθεις πού φτανεις κλπ

Εγώ από Λαρισα 19/12/2019 έδωσα πορεία,σήμερα έκανα 50 ημέρες και τίποτα ακόμη,τι να πω ρε παιδιά ξεφτίλα.Σκεφτομαι και εσάς με 3-4-5 μήνες και λέω τι φάση,απλά υποτίθεται επαρχία κάνει 30-35-40 μέρες σήμερα 50 και τίποτα....

Επεξ/σία από gabrielkosmas
Δημοσ.

Ενημέρωση: παιδιά από Λαρισα είμαι έδωσα πορεία 19/12/2019 και σήμερα ήρθε το δίπλωμα δηλαδή 53 μέρες ,ευχομαι καλή υπομονή σε όσους το περιμένουν και καλά χιλιόμετρα στους άλλους!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

https://www.newsauto.gr/news/etsi-tha-ine-i-prosorini-adia-odigisis/

Η προσωρινή άδεια λέει θα χορηγείται από εδώ: https://prosorini-adeia- odigisis.yme.gov.gr/

Φυσικά το site είναι πεσμένο. Μένει να δούμε πότε θα ανοίξει αν και με την απαγόρευση κυκλοφορίας δεν νομίζω να καίγεται και κανείς να πάρει την βεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...