Evok3R Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Παίδες καλησπέρα. Κάνεις που να ξέρει ή να έχει την παραμικρή πληροφορία στο τι συμβαίνει στην περιφέρεια Πειραιά με την έκδοση δολωμάτων; Έχω δώσει από 16/10 και ακόμα ούτε που φαίνεται στον ορίζοντα... 😓
gabrielkosmas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Κατεβαίνω Αθήνα την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πάω από το υπουργείο μεταφορών μήπως μπορέσω να πάρω το δίπλωμα,ξέρει κανείς κάποιον η να πάω να κάπου να δώσω ένα 20αρικο κάτι να ξεμπερδευω;
panostom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πηγα ξανα στη διευθυνση μεταφορων και μαντεψτε!!! Ακομα φτανουν στις 22 Ιουλιου, δηλαδη στην ιδια ημερομηνια που εφταναν πριν 3 εβδομαδες. Αρα, δε δουλευουν καθολου; Απιστευτο πως δε μπορεις να κανεις καμια δουλεια στο δημοσιο, χωρις γνωστο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2020 από panostom
papajohnnnn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Παιδια εχω μια απορια. Εγω εδωσα τη νοεμβρη και το πηρα αρχες Γεναρη στα χερια μου. Πως σε μερικους απο εσας κοντευει τριμηνο;;; Αθηνα.
panostom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papajohnnnn είπε Παιδια εχω μια απορια. Εγω εδωσα τη νοεμβρη και το πηρα αρχες Γεναρη στα χερια μου. Πως σε μερικους απο εσας κοντευει τριμηνο;;; Αθηνα. Ελα μου ντε...... Μαζι μ εμενα ηταν και αλλοι που ειχαν περασει Σεπτεμβριο του '19 1
dimitris8895 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, papajohnnnn είπε Παιδια εχω μια απορια. Εγω εδωσα τη νοεμβρη και το πηρα αρχες Γεναρη στα χερια μου. Πως σε μερικους απο εσας κοντευει τριμηνο;;; Αθηνα. Πότε έδωσες το Νοέμβρη αν επιτρέπεται; Σε ποια περιφέρεια; Εγώ από 25 Νοέμβρη περιμένω ακόμη, στου Αλίμου είμαι. 1
panostom Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, dimitris8895 είπε Πότε έδωσες το Νοέμβρη αν επιτρέπεται; Σε ποια περιφέρεια; Εγώ από 25 Νοέμβρη περιμένω ακόμη, στου Αλίμου είμαι. Στη θεομητορος δεν υπαγεσαι; Κι εγω εκει ειμαι. Εκει που μας κοροιδευουν 1
dimitris8895 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, panostom είπε Στη θεομητορος δεν υπαγεσαι; Κι εγω εκει ειμαι. Εκει που μας κοροιδευουν Μπράβο ναι, πήγα προχθές και μόλις άκουσε 25 Νοέμβρη μου είπε «α καμία περίπτωση να το έχουμε»
panostom Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dimitris8895 είπε Μπράβο ναι, πήγα προχθές και μόλις άκουσε 25 Νοέμβρη μου είπε «α καμία περίπτωση να το έχουμε» χτες πηγα κι εκανα μια αιτηση για να το εκδωσουν γρηγοροτερα. Πηγαινε κανε κι εσυ και βρες κατι καλο να γραψεις π.χ. κανενα εισιτηριο για το εξωτερικο "πως φευγεις για μεταπτυχιακο", κανενα χαρτι απο "εργοδοτη που σε θελει για δουλεια" κλπ Αν δε μου το εκδωσουν μεχρι την επομενη Παρασκευη, σκεφτομαι να παω με πιο αγριεμενη διαθεση Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από panostom
papajohnnnn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, dimitris8895 είπε Πότε έδωσες το Νοέμβρη αν επιτρέπεται; Σε ποια περιφέρεια; Εγώ από 25 Νοέμβρη περιμένω ακόμη, στου Αλίμου είμαι. Κεντρικου τομεα. Στου Παπαγου εδωσα για εξεταση και ο δασκαλος με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε να περασω να το παρω απο τη σχολη το διπλωμα αρχες Γεναρη. Επισης ενας φιλος εδωσε στη Λημνο αρχες Δεκεμβρη και το παρελαβε αρχες Γεναρη. Δεν ξερω τι παιζει γενικα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από papajohnnnn
dimitris8895 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papajohnnnn είπε Κεντρικου τομεα. Στου Παπαγου εδωσα για εξεταση και ο δασκαλος με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε να περασω να το παρω απο τη σχολη το διπλωμα αρχες Γεναρη. Επισης ενας φιλος εδωσε στη Λημνο αρχες Δεκεμβρη και το παρελαβε αρχες Γεναρη. Δεν ξερω τι παιζει γενικα. Μάλλον εκεί στον Άλιμο τα ξύνουν 24/7 δεν εξηγείται αλλιώς. Λογικά το πολύ σε 2 βδομάδες θα πρέπει να μου έχει έρθει το δίπλωμα, αν πούμε ότι καθυστερούν λίγο στο νότιο τομέα, αλλά δεν το βλέπω! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από dimitris8895 1
papajohnnnn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, dimitris8895 είπε Μάλλον εκεί στον Άλιμο τα ξύνουν 24/7 δεν εξηγείται αλλιώς. Λογικά το πολύ σε 2 βδομάδες θα πρέπει να μου έχει έρθει το δίπλωμα, αν πούμε ότι καθυστερούν λίγο στο νότιο τομέα, αλλά δεν το βλέπω! Ισως εχουν εφυσυχαστει λογο του οτι η κυβερνηση ειχε προαναγγείλει οτι θα ανεβασει σελιδα που θα βγαζεις προσωρινη αδεια οδηγησης μεχρι να βγει το κανονικο. Λογικα αυτο θα εχουν στο μυαλο τους εκει στον Αλιμο και θα το ξυνουν.
dimitris8895 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε Ισως εχουν εφυσυχαστει λογο του οτι η κυβερνηση ειχε προαναγγείλει οτι θα ανεβασει σελιδα που θα βγαζεις προσωρινη αδεια οδηγησης μεχρι να βγει το κανονικο. Λογικα αυτο θα εχουν στο μυαλο τους εκει στον Αλιμο και θα το ξυνουν. Ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί ακόμα καν, και επειδή είμαστε Ελλάδα ξέρουμε ότι θα έχει διεκπεραιωθεί η πλατφόρμα (όπως κι είπε ο υπουργός μεταφορών) μέχρι Ιούνιο 2020. Οπότε ελπίζω πως όχι, γιατί με βλέπω να παίρνω ποδήλατο για τη δουλειά!
panostom Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2132101515 & 2132101574 για Νοτιο τομεα υπολογιζουν να παρουν πολυ καιρο ακομα οι εκδοσεις διπλωματων Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από panostom
dimitris8895 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Όταν λες καιρό; Σου είπαν σε ποιο στάδιο είναι γενικότερα κλπ; Να δούμε τουλάχιστον πόσο κοντά είμαστε στο να το πάρουμε χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα