Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, gabrielkosmas είπε Το έχουν ζήτηση άλλοι πριν από εμένα και ποτέ δεν ψηφίζεται ο νόμος γιατί αν γίνει κάτι τετειο άλλοι που παίρνουν τα 20αρικα και τα 50αρικα τι θα τρώνε; Χμμμμ Εξηγησα οτι αυτό που λενε για λαδωμα είναι σαχλαμάρες.
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Κατι πρέπει να παίζει εκει στην Αθήνα. 3 φορές έχω αλλαξει το δίπλωμα μου, (2 φορές αναβάθμιση κατηγορίας και μία το αντικατέστησα) και τις 3 φορες ειχα το καινούριο στα χερια μου σε 3-4 βδομάδες. Μενω επαρχία
gabrielkosmas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Κατι πρέπει να παίζει εκει στην Αθήνα. 3 φορές έχω αλλαξει το δίπλωμα μου, (2 φορές αναβάθμιση κατηγορίας και μία το αντικατέστησα) και τις 3 φορες ειχα το καινούριο στα χερια μου σε 3-4 βδομάδες. Μενω επαρχία Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έστειλες;
GeorgeHellas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 τώρα. τέλη νοεμβρίου πέρασα τις εξετάσεις και την προηγούμενη βδομάδα το είχα στα χέρια μου (Α απεριόριστο)
gabrielkosmas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε τώρα. τέλη νοεμβρίου πέρασα τις εξετάσεις και την προηγούμενη βδομάδα το είχα στα χέρια μου (Α απεριόριστο) Μπράβο ρε φίλε,εγώ περιμένω να εκδοθεί,θέλω να δω ποσό καιρό θα κάνει να έρθει Λάρισα.
Ihavetheanswers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μα καλά εσείς που το συζητάτε δεν ξέρετε ότι έχει ήδη τελειώσει η δημόσια διαβούλευση στις 27 Δεκεμβρίου και μέσα στον Ιανουάριο θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών; Το νομοσχέδιο προβλέπει προσωρινή άδεια οδήγησης που παραλαμβάνεις αμέσως μετά τις εξετάσεις.
gabrielkosmas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε Μα καλά εσείς που το συζητάτε δεν ξέρετε ότι έχει ήδη τελειώσει η δημόσια διαβούλευση στις 27 Δεκεμβρίου και μέσα στον Ιανουάριο θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών; Το νομοσχέδιο προβλέπει προσωρινή άδεια οδήγησης που παραλαμβάνεις αμέσως μετά τις εξετάσεις. Φίλε αυτό το έχουν πει χιλιάδες φορές και ποτέ δεν το εφαρμόζουν,έστω και ψηφιστεί θέλουν τουλάχιστον ένα μήνα να φτιάξουν την ιστοσελίδα κλπ,επομένως μέχρι τότε θα έχει εκδοθεί το δίπλωμα.Οσο για τους επόμενους που θα δώσουν θα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λύση αν γίνει κάτι τετειο.
GeorgeHellas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, gabrielkosmas είπε Μπράβο ρε φίλε,εγώ περιμένω να εκδοθεί,θέλω να δω ποσό καιρό θα κάνει να έρθει Λάρισα. Στο μηνα περίπου θα έρθει, απο τότε που πέρασες τις εξετάσεις. Και εγω απο λαρισα είμαι.
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε Μα καλά εσείς που το συζητάτε δεν ξέρετε ότι έχει ήδη τελειώσει η δημόσια διαβούλευση στις 27 Δεκεμβρίου και μέσα στον Ιανουάριο θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών; Το νομοσχέδιο προβλέπει προσωρινή άδεια οδήγησης που παραλαμβάνεις αμέσως μετά τις εξετάσεις. Αυτή η προσωρινή άδεια τι θα είναι; Κάτι μηχανογραφημένο ή χειρόγραφο; Θα έχει μόνο Ελληνικά ή και Λατινικά (ώστε να μπορεί να την διαβάσει και κάποιος μη Έλληνας και να έχει ισχύ και στο εξωτερικό πχ); Γενικά, θα έχει ισχύ στο εξωτερικό ή όχι; Επίσης, πόσο καιρό θα έχει κάποιος την προσωρινή μέχρι να πάρει την κανονική (που για αυτό έχει πληρώσει)...στην Ελλάδα ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου! Αντίστοιχα πχ οι προσωρινές άδειες κυκλοφοριας που έδιναν για τα αυτοκίνητα μέχρι πριν λίγα χρόνια (οι αχνές εκτυπώσεις από εκτυπωτές dot matrix μόνο στα Ελληνικά) ήταν απλώς σκουπίδια με καμία ισχύ έξω από τα Ελληνικά σύνορα. Μπορεί να είναι μια κάποια λύση, αλλα να μην παραβλέπουμε πως είναι ημίμετρο για να καλύψουν αδικαιολόγητες ανεπάρκειες.
Ihavetheanswers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Alxnks είπε Αυτή η προσωρινή άδεια τι θα είναι; Κάτι μηχανογραφημένο ή χειρόγραφο; Θα έχει μόνο Ελληνικά ή και Λατινικά (ώστε να μπορεί να την διαβάσει και κάποιος μη Έλληνας και να έχει ισχύ και στο εξωτερικό πχ); Γενικά, θα έχει ισχύ στο εξωτερικό ή όχι; Επίσης, πόσο καιρό θα έχει κάποιος την προσωρινή μέχρι να πάρει την κανονική (που για αυτό έχει πληρώσει)...στην Ελλάδα ισχύει και το ουδέν μονιμότερο του προσωρινου! Αντίστοιχα πχ οι προσωρινές άδειες κυκλοφοριας που έδιναν για τα αυτοκίνητα μέχρι πριν λίγα χρόνια (οι αχνές εκτυπώσεις από εκτυπωτές dot matrix μόνο στα Ελληνικά) ήταν απλώς σκουπίδια με καμία ισχύ έξω από τα Ελληνικά σύνορα. Μπορεί να είναι μια κάποια λύση, αλλα να μην παραβλέπουμε πως είναι ημίμετρο για να καλύψουν αδικαιολόγητες ανεπάρκειες. Η προσωρινή άδεια θα είναι σε ψηφιακή μορφή και θα την εκτυπώνουμε οι ίδιοι. Θα ισχύει μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας και μέχρι να πάρεις την κανονική (όποτε αυτή βγει) αλλά σε κάθε περίπτωση η μέγιστη διάρκεια της θα είναι 4 μήνες.
Alxnks Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ihavetheanswers είπε Η προσωρινή άδεια θα είναι σε ψηφιακή μορφή και θα την εκτυπώνουμε οι ίδιοι. Θα ισχύει μόνο εντός της ελληνικής επικράτειας και μέχρι να πάρεις την κανονική (όποτε αυτή βγει) αλλά σε κάθε περίπτωση η μέγιστη διάρκεια της θα είναι 4 μήνες. Ημίμετρα είπα ε; Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Επίσης... εδώω είμαστε, θα ανοίγονται ερωτήματα τότε που η ερώτηση θα ναι...."πέρασαν οι 4 μήνες, τελείωσε η διάρκεια της προσωρινής και ακόμα δεν έχει βγει η κανονική, τι κάνω τώρα;;" 😆 Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από Alxnks
gabrielkosmas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε Στο μηνα περίπου θα έρθει, απο τότε που πέρασες τις εξετάσεις. Και εγω απο λαρισα είμαι. Έδωσα 19/12/2019 και δυστυχώς μεσολάβησαν οι δυο εβδομάδες που ήταν κλειστο το υπουργείου επομένως πιστεύω ότι θα με πάει δυο εβδομάδες μετά...
teddy71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Άμα βιάζεστε πανε πες τους ότι λόγω κρύου και λόγω έλλειψης χρημάτων για ξενοδοχείο δεν έχεις χώρο για να συνεβρισκεσαι με την γκόμενα σου. Εγώ αν ήμουν ο υπάλληλος θα το έκδιδα εκείνη τη στιγμή ...εκτός και αν ηταν καμμία γεροντοκόρη όπου λόγω ζήλειας μπορεί να το έβγαζε και μετά από καμμία πενταετία.
MilaMouVromika Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 3:13 ΜΜ, panostom είπε Καλησπερα, απο οσους εχουν καταθεσει αντιστοιχη αιτηση, τι λογους επικαλεστηκατε και κατα ποσο γρηγορότερα εκδόθηκε το διπλωμα σας; Επισκεφτηκα τη διευθυνση μεταφορων (νοτιος τομεας Αθηνων) για να ενημερωθω για την εκδοση του διπλωματος που εκκρεμει απο 21 Οκτωβριου. Φτανουν στις 22 Ιουλιου. Στην απιστευτη ερωτηση "υπαρχει σοβαρος λογος που βιαζεσαι να το παρεις;" και μετα απο την αυτοσυγκρατηση που επεδειξα, μου ειπε οτι μπορω να κανω μια αιτηση αναφεροντας τους λογους που το χρειαζομαι αμεσα (απο δουλεια που "περιμενει" μεχρι να φευγω για το εξωτερικο) Για να προλαβω καποιες απαντησεις, δε συντρεχει κανενας σοβαρος λογος μεχρι τη στιγμη που τα γραφω, αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για να μην εχω τη δυνατοτητα να οδηγαω απο τη στιγμη που εχω εξεταστει επιτυχως. 4.09 πέρασα και η δασκάλα μου, μου είπε οτι θα δηλώσει στο μεταφορών οτι φεύγω για εξωτερικό και το χρειάζομαι μεχρι τέλη οκτώμβρη. Αλλα μου ήρθε 13.12 νταξ σίγουρα κάποιους μήνες τους γλιτωσα αλλά απο ότι έχω καταλάβει παίζει ρολο και το που μένεις.
Billy Huge Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μια που λέτε για διπλώματα, ξέρετε, αν είναι υποχρεωτικό να αντικαταστήσουμε το παλιό δίπλωμα (χάρτινο που διπλώνει), με το νέο που είναι σαν πλαστικοποιημένη ταυτότητα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα