THE GG GAMER Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ραμ σε ένα hp envy m6-1205sa ,φοράει μια της hynix 4 gb ,και θέλω να βάλω άλλη μια 4σαρα.Κοίταξα στο skrouzt έχει πολλές ποιες ταιριάζουν από ddr3 και ποιος είναι ο max χρονισμός ο οποίος παίρνει ?
ss13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 3:28 ΜΜ, THE GG GAMER είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ραμ σε ένα hp envy m6-1205sa ,φοράει μια της hynix 4 gb ,και θέλω να βάλω άλλη μια 4σαρα.Κοίταξα στο skrouzt έχει πολλές ποιες ταιριάζουν από ddr3 και ποιος είναι ο max χρονισμός ο οποίος παίρνει ? Γύρισε το Laptop ανάποδα , υπάρχει ένα αυτοκόλλητο ( Sticker ) που γράφει το Product Number -- Model Number , πες μας ποιο είναι 😎
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 3:03 ΜΜ, ss13 είπε Γύρισε το Laptop ανάποδα , υπάρχει ένα αυτοκόλλητο ( Sticker ) που γράφει το Product Number -- Model Number , πες μας ποιο είναι 😎 Sorry που άργησα επανέρχομαι στο θέμα ,είδα τελικά το λαπτοπ είχε και μια δεύτερη ραμ των 2gb ,συναντάς βλέπεις εκπλήξεις απλώς δεν έκανε επαφή και δεν την αναγνώριζε 😅. Από τι είδα γραφει τα εξής Samsung 2gb 1RX8 PC3L - 12800S - 11 - 11 - B2.Το θεμα ειναι να πάρω μια 4σαρα για να πάω σύνολο 8gb ή να πάρω μια 8ρα αν αξίζει να πάω συνολικά στα 12gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα