Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! 

Καθώς άκουγα μουσική, η έντασή της δυνάμωνε και μειωνότανε μόνη της. Επίσης, σε κάποια φάση άνοιξε η ακρόαση εκφώνησης κειμένου Google . Τα δεδομένα ήταν κλειστά. Γιατί έγινε αυτό; Ο bootloader του κινητού είναι ξεκλείδωτος και έχει την ROM της Xiaomi.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Μήπως πατήθηκε κάποιο πλήκτρο στα ακουστικά?

Τα ακουστικά μου δεν έχουν πλήκτρα.

31 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Εγώ το παθαίνω μερικές φορές με το aux στο αμάξι, βέβαια το καλώδιο που έχω είναι της πλάκας οπότε γιαυτό ίσως!

Ναι, όμως να ανοίξει η ακρόαση εκφώνησης κειμένου Google και γενικά να τρελένεται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, George Karagiannis είπε

Τα ακουστικά μου δεν έχουν πλήκτρα.

Ναι, όμως να ανοίξει η ακρόαση εκφώνησης κειμένου Google και γενικά να τρελένεται;

Όντως περίεργα πράγματα. Έχεις φορτώσει καμία εφαρμογή που ενδέχεται να είναι ύποπτη για όλα αυτά? Γενικά έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο κουλο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Όντως περίεργα πράγματα. Έχεις φορτώσει καμία εφαρμογή που ενδέχεται να είναι ύποπτη για όλα αυτά? Γενικά έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο κουλο?

Όχι, ρε γαμώτο. Όλες μου οι εφαρμογές είναι από Google Play Store και είναι όλες έχουν κάτι εκατομμύριες λήψεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμμ διάβασα ότι σε κάποια παλιότερα μοντέλα εμφανιζόταν όντως κάτι τέτοιο. Το ονόμασαν phantom touches. Όλα δείχνουν ελλατωματικο κινητό.

Edit: τα λένε και ghost touches και συνήθως σχετίζονται με προβλήματα κατά την κατασκευή και συγκεκριμένα με τον τρόπο που η οθόνη στεγάζεται στο περίβλημα. Συνήθως δηλαδή είναι hardware πρόβλημα και δεν διορθώνεται με software τρόπο. Αν είναι μέσα σε εγγύηση , εγώ θα το επέστρεφα. Αν όχι , θα το πήγαινα σε κάποιον εμπειρο ηλεκτρονικό για να δει μήπως φτιάχνεται.

Επεξ/σία από zx1234r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...