fogeo933 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια.. μενω Αθηνα . Γνωριζετε κανενα συνεργειο που να κανει καλο σερβις στο υγραεριο για το αμαξι μου? Ειναι μεγαλο το σερβις που θα κανω τωρα γιατι χρειαζονται αλλαγη τα καλωδια που φτανουν στα μπεκ , θελω μπουκαλα και να δει λιγο γιατι μυριζει πολλες φορες οταν ειναι σε σταση αναμενο . Ατικερ ειναι η μαρκα που εχω υπηρχε ενας στην αλιμου εκλεισε
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα πρεπει να βρεις καποιον να εχει το προγραμμα για το kit σου. Ποιο εχεις ? Attiker που λες ειναι το κιτ ή η δεξαμενη ? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Κιτ θα εννοεί προφανώς. Χωρίς να έχω ιδία αντίληψη, κάτι έβγαλε η αναζήτηση. Atiker
chrisv12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, fogeo933 είπε Καλησπερα παιδια.. μενω Αθηνα . Γνωριζετε κανενα συνεργειο που να κανει καλο σερβις στο υγραεριο για το αμαξι μου? Ειναι μεγαλο το σερβις που θα κανω τωρα γιατι χρειαζονται αλλαγη τα καλωδια που φτανουν στα μπεκ , θελω μπουκαλα και να δει λιγο γιατι μυριζει πολλες φορες οταν ειναι σε σταση αναμενο . Ατικερ ειναι η μαρκα που εχω υπηρχε ενας στην αλιμου εκλεισε δεν εχω υγραεριο αλλα εχω ακουσει καλα λογια για τον καλογριτσα στην λεωφορο λαυριου 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, chrisv12 είπε δεν εχω υγραεριο αλλα εχω ακουσει καλα λογια για τον καλογριτσα στην λεωφορο λαυριου Τοσο καλα που εδινε σε εμενα Υπεθυνη δηλση καλης λειτουργιας lpg χωρις να εχει δει ποτε το αμαξι !!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1
chrisv12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Τοσο καλα που εδινε σε εμενα Υπεθυνη δηλση καλης ειτουργιας χωρις να εχει δει ποτε το αμαξι !!!!!!!!!!!!! ετσι ειχα ακουσει τωρα αν δεν ισχυει οκ 1
fogeo93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Το κιτ είναι ατικερ .. τελευταία φορά που πήγα σε έναν δεν πρέπει καν να το έβαλε στον υπολογιστή να δει πιέσεις κτλ .. τι να πει κανείς...
teddy71 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Άμα το πηγές σε κάποιο συνεργείο που δεν δουλεύει τη συγκεκριμένη μάρκα λογικό είναι να μην το συνδέσει στον υπολογιστή αφου δεν έχει το κατάλληλο λογισμικό και έτσι μόνο αλλάζει τα φίλτρα και κάνει οπτικό έλεγχο. Οπότε δεν φταίει το συνεργειο αλλά η επιλογή μας. 1
meletis_m Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 3:10 ΜΜ, fogeo933 είπε Καλησπερα παιδια.. μενω Αθηνα . Γνωριζετε κανενα συνεργειο που να κανει καλο σερβις στο υγραεριο για το αμαξι μου? Ειναι μεγαλο το σερβις που θα κανω τωρα γιατι χρειαζονται αλλαγη τα καλωδια που φτανουν στα μπεκ , θελω μπουκαλα και να δει λιγο γιατι μυριζει πολλες φορες οταν ειναι σε σταση αναμενο . Ατικερ ειναι η μαρκα που εχω υπηρχε ενας στην αλιμου εκλεισε Τα γράφεις κάπως μπερδεμένα. Στη 10 έτια ξέρω ότι υποχρεωτικά αλλάζεις τη δεξαμενή και τη πολυβαλβιδα . Τη καλωδίωση για τα μπεκ εάν δεν έχει θέμα γιατί να τη αλλάξεις. Μπεκ και πνεύμονας είναι αναλώσιμα μετά τις 80.000. Επιπλέον γνωρίζεις εάν έχεις μηχανικές βαλβίδες ; Σε ποια περιοχή είσαι; Όπου και να πας να πεις να στο συνδέσουν στο υπολογιστή και να κάνετε μια βόλτα να δείτε τις ρυθμίσεις του χάρτη σε πορεία το αμαξι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα