Psychopath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Στον εν λόγω ssd έχω εγκατεστημένα μόνο παιχνίδια και ό,τι κατεβάζει το στιμ Πριν μερικές ημέρες μου έβγαζε παραθυράκι κάτω δεξιά cnet πρόβλημα στον D (ο εν λόγω δίσκος) δεν ασχολήθηκα, αλλά όταν κάποια στιγμή άνοιξα το στιμ, τα παιχνίδια δεν τα έβλεπε εγκατεστημένα. Άνοιξα το my computer δεν έβλεπε τον δίσκο και στην επανεκκίνηση που έκανα έκανε check disk σε dos άνοιγε ο υπολογιστής αρκετά αργά (στην μαύρη οθόνη των γουίνντοους) και μετά από λίγο πάλι κίτρινο θαυμαστικό cnet δεν βρέθηκε το τάδε αρχείο μια χανότανε ο δίσκος, μια τον ξαναέβρισκε. το chckdsk επαναλήφθηκε επτά οκτώ φορές και τώρα τρεις τέσσερις φορές που τον έχω ανοίξει, ανοίγει κανονικά χωρίς καθυστέρηση βλέπει τον δίσκο, μέσα υπάρχουν κάποια παλιά παιχνίδια αλλά ο φάκελος του στιμ είναι εξαφανισμένος. Το στιμ δεν τα βλέπει εγκατεστημένα και το περίεργο είναι ότι ο χώρος των παιχνιδιών του στιμ είναι δεσμευμένος. Κατέβασα το adata toolbox και έτρεξα τα diagnostics και optimization. Καμία αλλαγή, και τον βρίσκει φυσιολογικό. Να του κάνω security erase από το toοlbox κι ό,τι γίνει; Προσπαθώ να το αποφύγω γιατί έχω μέσα το gta 65gb και δεν έχω που να το αποθηκεύσω.. χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Γι αρχή, επειδή αυτό κάτι θυμίζει, τσεκάρησε επαφή και αν χρειαστεί άλλαξε το καλώδιό σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Γνωστο θεμα με τους adata και με τους intenso που καποιες μητρικες μια τους βλεπουν και μια οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psychopath Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 6:00 ΜΜ, snbblp είπε Γι αρχή, επειδή αυτό κάτι θυμίζει, τσεκάρησε επαφή και αν χρειαστεί άλλαξε το καλώδιό σου. Ξεχάστηκα με τις δουλειές αλλά καλό είναι να γράφουμε τη λύση του προβλήματος εάν και κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ο φίλος επάνω είχε δίκιο, αντικατέστησα το απλό καλώδιο sata με ένα που έχει μεταλλικά κλιπ για να μην κουνιέται και όλα καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα