Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Black Flag είπε

Έτσι και αλλιώς open shell θα χρησιμοποιώ και δεν θα έχω αυτό το άθλιο Metro UI.

Έχω αγοράσει σκληρούς δίσκους, θα τους κάνω κλώνο και μετά θα κάνω την αναβάθμιση στα 10, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...

καλησπερα,

επειδη με ενδιαφερει να κανω και εγω εναν κλωνο απο τον δισκο μου (ενας HDD) για να εγκαταστησω εναν SSD , μπορεις να μου πεις και εμενα πως θα το κανεις?

σε ευχαριστω εκ των προτερων

ή οποιος αλλος φιλος μπορει...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gergios.boussias είπε

καλησπερα,

επειδη με ενδιαφερει να κανω και εγω εναν κλωνο απο τον δισκο μου (ενας HDD) για να εγκαταστησω εναν SSD , μπορεις να μου πεις και εμενα πως θα το κανεις?

Με το Acronis True Image HD..

Αν έχεις WD ή Seagate.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, gergios.boussias είπε

καλησπερα,

Kατέβασε την free έκδοση του Macrium Reflect... ψάξτο στο google...

Δημοσ.
Στις 13/1/2020 στις 2:42 ΜΜ, Hacker?pcs είπε

Windows 10 LTSC, η λύση για όσους θέλουν έκδοση των Windows 10 σε παρόμοιο στιλ με τα Windows 7 χωρίς Edge, Store, Cortana και λοιπά χρήσιμα χαρακτηριστικά που όλοι οι χρήστες λατρεύουν και ζητούσαν

Σωστοςςςςςς αυτά έχω εδώ και 6 μήνες και έχω βρει την υγειά μου Enteprize LTSC 

• Super Moderators
Δημοσ.

Φρέσκο φρέσκο extremely critical vulnerability...

https://www.guru3d.com/news-story/rumor-microsoft-might-share-information-on-extremely-critical-vulnerability-later-today.html

This component was introduced into Windows more than 20 years ago — back in Windows NT 4.0. Consequently, all versions of Windows are likely affected (including Windows XP, which is no longer being supported with patches from Microsoft).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, asmilon είπε

Αυτο που σε PC 15ετιας δεν θελει καποιος ουτε SSD των 20€ να βαλει, ενω αλλαζει κινητο ανα 6-12μηνο πρεπει να βρει καποια κλινικη ονομασια....

Τα xp ποτέ δεν χρειάστηκαν ssd, τρέχουν τα προγράμματα νεράκι, και δεν σε πρήζουν κάθε τόσο με updates.

Κλείνουμε άχρηστα services, βάζουμε custom firewall και το gmail από το κινητό ή vmware και είμαστε άρχοντες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2020 στις 1:38 ΜΜ, Stavros Delta είπε

Αλλά δε σκέφτεσαι τους drivers όταν πας να αγοράσεις gpu. Σκέφτεσαι μόνο frame rates και τιμή.

Όταν η Nvidia μπορεί και χρεώνει για μια "κομμένη" 1660 Ti  μια διόλου ευκαταφρόνητη midrange τιμή, και για τις RTX χρεώνει τιμές στο θεό, το κάνει επειδή ξέρει ότι υπάρχει αρκετή μερίδα αγοραστών που θα τις πάρει σε αυτή την τιμή (η Nvidia δεν είναι boutique electronics manufacturer όπως η Apple στα laptops, όταν σχεδιάζεις δικά σου τσιπ υψηλής απόδοσης θες volume).

Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί όποιος θέλει κάρτα γραφικών για να παίζει καλά όλα τα παιχνίδια (και όχι μόνο τα benchmark) θα πάει σε Nvidia. Ας φτιάξει και η AMD test centers που θα συνεργάζονται με developers και θα μπορεί και αυτή να μπει στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σταματά η υποστήριξη στα Windows 7, ε και?

Ένας απλός χρήστης και που την είχε το ήξερε? Οι περισσότεροι άσχετοι ποτέ δεν κάνουν ενημερώσεις διότι καθυστερούν το σύστημα, οι περισσότεροι γνώστες που τα γουστάρουν δε νομίζω ότι τις χρειάζονται και πολύ, ειδικά αν λίγο προσέχουν. Και δε νομίζω ένας απλός οικιακός χρήστης να πιστεύει 1ο ότι θα γίνει έτσι απλά στόχος χάκερ ή υπόπτων υπηρεσιών και 2ο θα τον σώσουν οι ενημερώσεις ασφαλείας της Μ$. 

Εν ολίγοις σε όποιον αρέσουν τα Windows 7 μπορεί άνετα να συνεχίσει να τα χρησιμοποιεί κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σκεφτείτε πόσες δημόσιες υπηρεσίες τα έχουν. Προχθές στην δουλειά που είμαστε με 7 σε νέο πισί δεν έμπαιναν τα 7 λόγω CPU και επίσης δεν γινόταν με τα 10 λόγω ασυμβατότητας με τον server. 

Ότι βολεύει κύριοι. Μη μασάτε. Γνώμη μου πάντα, έτσι?

Επεξ/σία από dedalos91
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, dedalos91 είπε

Σταματά η υποστήριξη στα Windows 7, ε και?

Ένας απλός χρήστης και που την είχε το ήξερε? Οι περισσότεροι άσχετοι ποτέ δεν κάνουν ενημερώσεις διότι καθυστερούν το σύστημα, οι περισσότεροι γνώστες που τα γουστάρουν δε νομίζω ότι τις χρειάζονται και πολύ, ειδικά αν λίγο προσέχουν. Και δε νομίζω ένας απλός οικιακός χρήστης να πιστεύει 1ο ότι θα γίνει έτσι απλά στόχος χάκερ ή υπόπτων υπηρεσιών και 2ο θα τον σώσουν οι ενημερώσεις ασφαλείας της Μ$. 

Εν ολίγοις σε όποιον αρέσουν τα Windows 7 μπορεί άνετα να συνεχίσει να τα χρησιμοποιεί κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σκεφτείτε πόσες δημόσιες υπηρεσίες τα έχουν. Προχθές στην δουλειά που είμαστε με 7 σε νέο πισί δεν έμπαιναν τα 7 λόγω CPU και επίσης δεν γινόταν με τα 10 λόγω ασυμβατότητας με τον server. 

Ότι βολεύει κύριοι. Μη μασάτε. Γνώμη μου πάντα, έτσι?

Συμφωνω απολυτως

Τα updates στα 10 δεν παλευωνται καθε τριμηνο κατεβαινουν Gigabyte ογκοι δεδομενων που χειροτερευουν τις επιδοσεις του συστηματος και καταλαμβανουν ολο και περισσοτερο χωρο στο δισκο χωρια τα προβληματα που προκαλουν .

Εχω καρτα ηχου  (creative soundblaster  z) ευτηχως δουλευει μονο με τους 2015  Drivers οι υπολοιποι κανουν σοβαρα conflict  σε βαθμο που χρειαζονται συνεχεις επανεκκινησεις   .

Αν δεν ηταν τα παιχνιδια στην μεση θα τα ειχα πεταξει στα σκουπιδια...    

Επεξ/σία από Amstrad6128
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Amstrad6128 said:

Εχω καρτα ηχου  (creative soundblaster  z) ευτηχως δουλευει μονο με τους 2015  Drivers οι υπολοιποι κανουν σοβαρα conflict  σε βαθμο που χρειαζονται συνεχεις επανεκκινησεις   .

Και γι' αυτό κράζουμε την MS κι όχι την Creative που είχε πάντα ΓΤΠΚ drivers...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Και γι' αυτό κράζουμε την MS κι όχι την Creative που είχε πάντα ΓΤΠΚ drivers...

Στα 7αρια δεν ειχε προβλημα οποτε δικαιολογιες της πλακας που μας λεει η MS  οτι φταιει η Creative δεν γινωνται αποδεκτες.

Αν δεν υπηρχαν τα παιχνιδια στην μεση να σαι  σιγουρος ουτε το 20% δεν θα τα ειχε βαλει , προσωπικα δεν ξερω ουτε ενα επαγγελαματια που να χρησιμοποιει τα 10 ...

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μόλις εγκαταστάθηκαν 600 MB ενημερώσεις. Η μία συγκεντρωτική ασφαλείας.
Το πρωί που κοίταξα δεν ήταν διαθέσιμες.

Τώρα το βράδυ έγιναν..

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Amstrad6128 said:

Στα 7αρια δεν ειχε προβλημα οποτε δικαιολογιες της πλακας που μας λεει η MS  οτι φταιει η Creative δεν γινωνται αποδεκτες.

Από τα 7αρια μέχρι τα 10αρια είχαμε ενδιάμεσα 1.5 λειτουργικό, 8 και 8.1.

Κι αντί να κάτσει να κάνει την δουλειά της η Creative για να φτιάξει τους drivers έπρεπε να κάνει κάτι η MS.

Σου έχω νέα, οι drivers/programs προσαρμόζονται πάνω στο λειτουργικό όχι το ανάποδο! Αυτό έλειπε να προσαρμόζει η Χ εταιρεία το εκάστοτε λειτουργικό πάνω στους εκατομμύρια drivers/programs.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Από τα 7αρια μέχρι τα 10αρια είχαμε ενδιάμεσα 1.5 λειτουργικό, 8 και 8.1.

Κι αντί να κάτσει να κάνει την δουλειά της η Creative για να φτιάξει τους drivers έπρεπε να κάνει κάτι η MS.

Σου έχω νέα, οι drivers/programs προσαρμόζονται πάνω στο λειτουργικό όχι το ανάποδο!

To προβλημα ειναι απο το 2016 με πολλες καρτες  αλλοι χρηστες εχουν χασει ολοκληρα αρχεια και λοιπα  , δεδομενου οτι δεν εχει  ξανασυμβει σε κανενα αλλο λειτουργικο τα 10  αποδεικνειωνται  προβληματικα τελεια και παυλα.

Οπως αποδειχτηκαν τα  αθλια 8.1 και τα αστεια vista.

Η Ms δεν θα αντεχε μια τριτη αποτυχια μεσα σε 2 χρονια οποτε αναγκαστικα τα υποστηριξε ξερωντας τα προβληματα τους

Αυτα  τρωμε στη μαπα σημερα με τεραστιες αναβαθμισεις εκδοσεων καθε τρεις  και λιγο που βγαζουν συνεχεια θεματα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...