ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καμια προταση για το που μπορω να βρω μια ντουλαπα εξωτερικου χωρου? Βρηκα αυτη εδω στα leroy merlin αλλα λεει δεν ειναι διαθεσιμη και απ οτι ειδα στο σκρουτζ δεν εχει καλες κριτικες. Βεβαια υπαρχουν και οι περιεργοι που νομιζουν οτι σε μια πλαστικη ντουλαπα θα βαλουν πολυ βαρια πραγματα με αποτελεσμα να σπανε τα ραφια οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι κριτικες. Εχετε καμια προταση στα ιδια λεφτα πανω κατω και σε αυτες τις διαστασεις και καποιο καταστημα?
haris_216 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν βρίσκω τίποτα το "περίεργο" στο να θέλεις να αποθηκεύσεις πράγματα σε μια ντουλάπα. Ακόμα και βαριά. Τα πράγματα τα οποία χρειάζεται να μπουν σε μία ντουλάπα εξωτερικού χώρου σπανίως αφορούν άδεια κεσεδάκια ή ξεσκονόπανα. Συνήθως είναι καθαριστικά, τον έξτρα τενεκέ λάδι που βρήκαμε σε προσφορά ή την ηλεκτρική σκούπα. Άρα σε κάθε περίπτωση πρέπει να αντέχει σαν...ντουλάπα. Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ φαν των πλαστικών ντουλαπών καθώς σε βάθος χρόνου έχουν θέμα είτε με το βάρος, είτε με τον καιρό (πχ ήλιος που ξεραίνει τα πλαστικά) και ήδη από την αρχή έχουν θέμα σταθερότητας. Όχι ως προς το να πέσει αλλά κυρίως ως προς το πως "κάθεται" και αν επιτρέπει το εύκολο άνοιγμα/κλείσιμο. Για μένα η μόνο long term λύση είναι η μεταλλική. Σιδερένια αν υπάρχει οικονομικός περιορισμός ή αλουμινένια αν υπάρχει σχετική άνεση, κάνεις τη δουλειά σου για χρόνια και χωρίς να φοβάσαι αν θα βάλεις πάνω σε κάποιο ράφι δύο 6άδες μπύρες ή δύο βάζα μαρμελάδα που πήρες από την τελευταία εκδρομή. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από haris_216 3
ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειναι για μενα. Υπαρχει καποια προταση αντιστοιχη με αυτη που εβαλα για τις συγκεκριμενες αναγκες του ανθρωπου που τη χρειαζεται και οχι βαση των προσωπικων προτιμησεων σας?
haris_216 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ritchie77 είπε Δεν ειναι για μενα. Υπαρχει καποια προταση αντιστοιχη με αυτη που εβαλα για τις συγκεκριμενες αναγκες του ανθρωπου που τη χρειαζεται και οχι βαση των προσωπικων προτιμησεων σας? Το "δεν είναι για μένα" είναι απολύτως σεβαστό και κατανοητό. Και προφανώς είμαι off topic στο ερώτημα σου για το οποίο και ζητώ συγνώμη (αν και θεωρώ ότι επειδή το κάθε θέμα μπορεί να έχει και μελλοντικό ενδιαφέρον από άλλους, καλό είναι να ακούγονται και άλλες γνώμες). Για το υπόλοιπο, το οποίο το αισθάνθηκα σαν λίγο επικριτικό, έχω να πω ότι βάση των προσωπικών σου προτιμήσεων ήδη χαρακτήρισες "περίεργους" και αναξιόπιστους όσους χρησιμοποιούν την ντουλάπα τους με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που έχεις στο μυαλό σου εσύ. 3
ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, haris_216 είπε Για το υπόλοιπο, το οποίο το αισθάνθηκα σαν λίγο επικριτικό, έχω να πω ότι βάση των προσωπικών σου προτιμήσεων ήδη χαρακτήρισες "περίεργους" και αναξιόπιστους όσους χρησιμοποιούν την ντουλάπα τους με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που έχεις στο μυαλό σου εσύ. Ρε φιλε ελεος, διαβαζε τι γραφω. Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα εγω? εγω ειπα αν ειναι σωστο να δωσω βαση στις κριτικες στο σκρουτζ γιατι πολλοι ειναι περιεργοι που νομιζουν οτι θα παρουν πλαστικη ντουλαπα και θα βαλουν πανω βαρια αντικειμενα και θα αντεξει. Και οταν σπανε τα ραφια (λογικο) μπαινουν να κραξουν. Εχεις να προτεινεις κατι η γραφουμε μονο για να γραφουμε? αν ειναι να παω να αγορασω οποια βρω στην τυχη και οτι γινει Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από ritchie77
papoys1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Ρε φιλε ελεος, διαβαζε τι γραφω. Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις με αυτο που εγραψα εγω? εγω ειπα αν ειναι σωστο να δωσω βαση στις κριτικες στο σκρουτζ γιατι πολλοι ειναι περιεργοι που νομιζουν οτι θα παρουν πλαστικη ντουλαπα και θα βαλουν πανω βαρια αντικειμενα και θα αντεξει. Και οταν σπανε τα ραφια (λογικο) μπαινουν να κραξουν. Εχεις να προτεινεις κατι η γραφουμε μονο για να γραφουμε? αν ειναι να παω να αγορασω οποια βρω στην τυχη και οτι γινει Έχει απόλυτο δίκιο φίλε μου. Αυτού του τύπου οι πλαστικές είναι για να βάζουν παιχνίδια τα παιδιά.Δεν κάνουν και ειδικά για εξωτερικό χώρο είναι ακατάλληλες.Πήρα μία και δεν έκλεισε χρόνο την πέταξα στα σκουπίδια. Θα συμφωνήσω με τον haris_216 αν θέλεις ντουλάπα για εξωτερικό χώρο θα πας σε μεταλλική. 1
ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, papoys1 είπε αν θέλεις Εγω δεν θελω τιποτα. Θα παρω μια πλαστικη οποια να ναι. Ευχαριστω
pavloa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Οι πλαστικές είναι για πέταμα. Και εγώ έτσι την πάτησα, όταν πήγα να την αγοράσω μου φάνηκε γερή αλλά όταν έβαλα πράγματα άρχισε να στραβώνει. Μια μεταλλική που έχω στην αποθήκη την έχω γύρω στα 10 χρόνια και την έχω φουλ γεμάτη, δεν έχει πάθει το παραμικρό.
eMike Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, ritchie77 είπε Καμια προταση για το που μπορω να βρω μια ντουλαπα εξωτερικου χωρου? Βρηκα αυτη εδω στα leroy merlin αλλα λεει δεν ειναι διαθεσιμη και απ οτι ειδα στο σκρουτζ δεν εχει καλες κριτικες. Βεβαια υπαρχουν και οι περιεργοι που νομιζουν οτι σε μια πλαστικη ντουλαπα θα βαλουν πολυ βαρια πραγματα με αποτελεσμα να σπανε τα ραφια οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι κριτικες. Εχετε καμια προταση στα ιδια λεφτα πανω κατω και σε αυτες τις διαστασεις και καποιο καταστημα? Πλαστικές ντουλάπες εξωτερικού χώρου υπάρχουν άπειρες. Οι ντουλάπες -γενικά- δεν είναι για πολύ μεγάλα φορτία, ακόμα και οι μεταλλικές, διότι τα αποσπώμενα ράφια τους είναι αρκετά λεπτά και δεν αντέχουν μεγάλα βάρη. Από τις ντουλάπες τις Leroy Merlin, τρομερά ανθεκτικές είναι αυτή και αυτή διότι τα ράφια τους είναι σταθερά και αποτελούν μέρος του σκελετού, ενώ πολύ ποιοτική και με πάρα πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης είναι και αυτή. Σε κάθε περίπτωση, αν σκοπεύεις να βαλεις 2 τενεκέδες λάδι σε κάθε ράφι, μάλλον θες μια άλλη λύση. 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 παρε μια να κλείνει γιατι η δικη μου δεν έκλεινε και άνοιξε ο αέρας το φύλλο και την στραβωσε ολόκληρη. σηκωνουν αρκετο βαρος και ειναι οτι πρεπει για αποθηκευση. 1
ritchie77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, eMike είπε Σε κάθε περίπτωση, αν σκοπεύεις να βαλεις 2 τενεκέδες λάδι σε κάθε ράφι, μάλλον θες μια άλλη λύση. Ευχαριστω για τις προτασεις αλλα το μηκος πρεπει να ειναι από 68 εως max 72cm και η μια πλευρα να ειναι μονοκομματη για να μπαινουν σκουπα, σφουγγαριστρα. Η αλλη πλευρα με ραφακια που θα μπαινουν ελαφρια πραγματακια. Σαν και αυτη που εβαλα στο πρωτο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα