WhiteWolfHellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, είμαι από Λάρισα και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο επαγγελματικό επιβατηγό και το παραπάνω όχημα μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι εισαγωγής και δεν έχει βιβλίο service. Πήγα του έριξα μια γρήγορη ματιά και μέσα έξω είναι σαν καινούριο, πάρα πολύ καλή κατάσταση. Με τρομάζει το γεγονός ότι δεν έχει βιβλίο service όμως και θα ήθελα την γνώμη κάποιου πιο έμπειρου. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/23937795/
turbat0s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσο να το αγόρασε αυτό ο έμπορας απέξω ώστε, με τα έξοδα μεταφοράς,εκτελωνισμούς και δεν ξέρω τί άλλο, να το δίνει 3,5 χιλιάρικα και να βγάζει κέρδος? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από turbat0s
tutuyo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Πετρελαιο, 12ετιας με 150.000 χλμ😞 Βαλε τα διπλασια να εισαι μεσα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το συγκεκριμένο με παρόμοια χλμ το βρίσκεις Γερμανία με 2.000-2700 ευρώ.Εχει και πιο ακριβά βέβαια,αλλά παίζει πολύ στα 2.500 περίπου.Σε αυτά τα χλμ και χρονολογία,τιμή πάνω από τα 3600 θεωρείται ακριβό για εκεί. Οπότε με τα έξοδα μεταφοράς,υπολογίζει κανένα 500αρικο κέρδος. Το βιβλίο σέρβις καλό θα ήταν να υπήρχε,αν και δεν παίζει τόσο ρόλο. Αν τα χλμ είναι πραγματικά και όχι τα μισά,αν πάει με κάποιον που γνωρίζει από μεταχειρισμένο θα το καταλάβει.Τωρα αν τα κατέβασε μερικές δεκάδες χιλιάδες δύσκολο να το καταλάβει. Όπως και να έχει,θέλει τα κλασσικά βήματα για την αγορά μεταχειρισμένου. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από jmmys
gthe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 χρόνια, 150.000 χλμ, δλδ 12.500 το χρόνο πες, δύσκολο. Δλδ μέσω όρο κάνα 30άρι χλμ την μέρα ας πούμε. Ειδικά για επαγγελματικό αυτοκίνητο που βγάζει μεροκάματο. Αυτά γυρνάνε πέρα δώθε σε επισκέψεις πελατών ή κάνουν ταξίδια συνήθως. Σκέψου ότι αυτή η χρήση αντιστοιχει σε μέτρια χρήση IX για κάποιον στην Αθήνα που οδηγάει απλά να πάει στην δουλειά του κάθε μέρα, άντε και να πάει διακοπές ένα ταξίδι. Diesel οι ξένοι αγοράζουν για πολλά χλμ, εύκολα θα διάλεγε ένα βενζίνη αν ήθελε 12χιλιάρικα το χρόνο. Επίσης γενικά για τους εμπόρους αυτοκινήτων ισχύει το εξής ... δύσκολα θα κατεβάσουν μερικές δεκάδες χλμ, δεν αξιζει το ρίσκο. Ή δεν το πειράζουν (μην είμαστε απόλυτοι σίγουρα υπάρχουν και αυτοί), ή άμα το κάνουν πάνε για τα μισά χλμ (και λιγότερα...). Αυτό φυσικά δεν σημαινει ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από gthe 2
ROG-X Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tutuyo είπε Πετρελαιο, 12ετιας με 150.000 χλμ😞 Βαλε τα διπλασια να εισαι μεσα Πανω απο 500.000 χλμ για να εισαι μεσα...
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, gthe είπε 12 χρόνια, 150.000 χλμ, δλδ 12.500 το χρόνο πες, δύσκολο. Δλδ μέσω όρο κάνα 30άρι χλμ την μέρα ας πούμε. Ειδικά για επαγγελματικό αυτοκίνητο που βγάζει μεροκάματο. Αυτά γυρνάνε πέρα δώθε σε επισκέψεις πελατών ή κάνουν ταξίδια συνήθως. Σκέψου ότι αυτή η χρήση αντιστοιχει σε μέτρια χρήση IX για κάποιον στην Αθήνα που οδηγάει απλά να πάει στην δουλειά του κάθε μέρα, άντε και να πάει διακοπές ένα ταξίδι. Diesel οι ξένοι αγοράζουν για πολλά χλμ, εύκολα θα διάλεγε ένα βενζίνη αν ήθελε 12χιλιάρικα το χρόνο. Επίσης γενικά για τους εμπόρους αυτοκινήτων ισχύει το εξής ... δύσκολα θα κατεβάσουν μερικές δεκάδες χλμ, δεν αξιζει το ρίσκο. Ή δεν το πειράζουν (μην είμαστε απόλυτοι σίγουρα υπάρχουν και αυτοί), ή άμα το κάνουν πάνε για τα μισά χλμ (και λιγότερα...). Αυτό φυσικά δεν σημαινει ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση Πιλότος στρατιωτικός ιατρός το είχε. Φίλε υπολόγισε ότι έχει 512000 χλμ για να είσαι μέσα.
WhiteWolfHellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, λέω να το αποφύγω τελικά. Ίσως θα το σκεφτώ για αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/17872248/ Πελάτης μου μηχανικός μου είπε να αποφύγω τα πετρελαιοκίνητα γιατί θα βγάζουν ένα σωρό βλάβες. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από WhiteWolfHellas 1
ideal09 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, WhiteWolfHellas είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, λέω να το αποφύγω τελικά. Ίσως θα το σκεφτώ για αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/17872248/ Πελάτης μου μηχανικός μου είπε να αποφύγω τα πετρελαιοκίνητα γιατί θα βγάζουν ένα σωρό βλάβες. Τέτοιοι μηχανικοί που τα γενικεύουν όλα τόσο εύκολα καλό είναι να τους αποφεύγεις 1
kostaspsom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Συγγνώμη ρε παιδιά, με όλο το σεβασμό κιόλας, αλλά εσείς που λέτε πες 500.000χλμ για να είσαι μέσα πως είστε τόσο σίγουροι? Που ξέρετε ποιος το είχε και για τι χρήση το είχε? Δεν λέω ότι αποκλείεται να είναι ψεύτικα τα χλμ., αλλά ως επαγγελματίας, μπορώ με σιγουριά να σας πω ότι αυτό δεν είναι κανόνας. Έχω πολλούς επαγγελματίες πελάτες που διατηρούν επαγγελματικά οχήματα για διάφορους λόγους και όχι απαραίτητα για να κόβουν χιλιόμετρα.
turbat0s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, WhiteWolfHellas είπε Ίσως θα το σκεφτώ για αυτό: Τί καλύτερο έχει αυτό? 1 ώρα πριν, kostaspsom είπε αλλά εσείς που λέτε πες 500.000χλμ για να είσαι μέσα πως είστε τόσο σίγουροι? Κανείς δεν είσαι σίγουρος, απλά εκτιμήσεις γίνονται με βάση την εμπειρία και την κοινή λογική. 1 ώρα πριν, kostaspsom είπε Έχω πολλούς επαγγελματίες πελάτες που διατηρούν επαγγελματικά οχήματα για διάφορους λόγους και όχι απαραίτητα για να κόβουν χιλιόμετρα. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, θα μας πείς μερικούς? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από turbat0s
WhiteWolfHellas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τί καλύτερο έχει αυτό? Για αρχή έχει 6 μήνες εγγύηση, δεν είναι εισαγωγής και έχει και βιβλίο service. Επίσης είναι και 1.300€ φθηνότερο. Πιο έμπιστο μου φαίνεται. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από WhiteWolfHellas
kostaspsom Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Τί καλύτερο έχει αυτό? Κανείς δεν είσαι σίγουρος, απλά εκτιμήσεις γίνονται με βάση την εμπειρία και την κοινή λογική. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, θα μας πείς μερικούς? Ο πιο απλός? Έξοδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, WhiteWolfHellas είπε Ίσως θα το σκεφτώ για αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/17872248/ Σύμφωνα με τους ειδικούς του insomnia και σε αυτό,του 2006 κιόλας,βάλε άλλα 200.000χλμ πάνω,για να είσαι μέσα. Πάντως για να αντέχουν τα clio 500.000χλμ και βάλε,και να είναι σε τέτοια κατάσταση,πρέπει να είναι σκυλιά με υψηλότατη ποιότητα κατασκευής. Αλλά ξέχασα,αυτό δεν είναι εισαγωγής,Ελλάδα κατασκευάστηκε ,άρα όλα είναι αληθινά.Αυτος πόσο να το αγόρασε για να το δίνει τόσο και να βγάλει κερδος; Μην κολλάς στο εισαγωγης,ουτε στο βιβλιο σέρβις.Δες το αμάξι σαν σύνολο και πάρε μαζί σου κάποιον που να γνωρίζει τα κόλπα με τα μεταχειρισμένα. Και μην πιστεύεις ποτέ αυτά που λένε οι έμποροι,και κυρίως αυτούς με τις πολλές φανφάρες και πολλές "σαλτσες". Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από jmmys
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, WhiteWolfHellas είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά, λέω να το αποφύγω τελικά. Ίσως θα το σκεφτώ για αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/17872248/ Πελάτης μου μηχανικός μου είπε να αποφύγω τα πετρελαιοκίνητα γιατί θα βγάζουν ένα σωρό βλάβες. Δεν ισχύει αυτό που σου είπε . Ότι είναι πιο ευπαθής σε κακό καύσιμο ισχύει . Όπως επίσης εχουν μεγάλα κοστολόγια επισκευής . Επειδή έχω δύο πετρελαιοκίνητα , όταν επιλέγεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο πετρελαιοκίνητο να έχεις στα υπόψιν το κόστος αλλαγής του DPF που αλλάζεται συνήθως στα 150.000 -200.000 χλμ με καλή χρήση και καλό καύσιμο . Οπότε δώσε σημασία στα χιλιόμετρα (τα πραγματικά) που έχει γράψει το αμάξι και να υπολογίζεις και αυτό το κόστος που δεν είναι μικρό . Εκτός αν είσαι απο μερικούς που τα αφαιρούν τα DPF και μοιράζουν καρκίνο στα παιδιά τους και στα παιδιά μας . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Dare-Devil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα