Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Νυσταγμένος είπε

Καμία παλιά amd δεν έχεις να βάλεις? Κάνουν και οι παλιές με τα παλιά brackets. 

Δεν έχω όχι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Μάλιστα.. το κάτω μεταλλικό που βιδωνει η ψήκτρα, είναι σωστά τοποθετημένο? 

Το backplate έννοιες ε; Ναι όλα είναι οκ και εκεί.  

Απ'ότι κατάλαβα τό θέμα είναι στις βίδες και δεν είναι σωστά ευθυγράμμισμενες ή ίσως κάποιες είναι πιο κάτω από άλλες; Δεν έχω ιδέα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το backplate της ψήκτρας εννοώ. Τώρα σε σχέση με την ψήκτρα... Στερεψα από ιδέες. Περίμενε μήπως σου απαντήσει κάποιος άλλος λιγότερο "Νυσταγμένος" από εμένα :P

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, iraklara1313 είπε

Δοκίμασε το back plate και από τις 2μεριες ενοω γύρισε το 

Μόλις το έκανα, τίποτα... όπως είπα νομίζω το πρόβλημα είναι στις βίδες

Δημοσ.

Ξεβιδωσε αρχικά τις υποδοχές βίδας από την μητρική και δες αν μπορούν να βιδωσουν στις βίδες της ψυχτρας . Μετα τοποθέτησε την ψυχτρα σε μια ευθεία επιφάνεια να δεις αν πατάνε και οι 4 βίδες σωστά. Είναι λογικό πάντως να σου ανεβαίνει η ψυχτα από την μια πλευρά καθώς έχει ελατήριο. Πίεσε την από την αντίθετη πλευρά και κρατά την εφαπτόμενη με τον επεξεργαστή και μετά προσπάθησε για βιδωμα

• Thanks 1
Δημοσ.

Μάγκες τελικά το έλυσα. Το πρόβλημα ήταν πολύ απλό: Είμαι χεστης :P

Ήρθε η αδερφή μου για βοήθεια και το βιδωσε απλά ήθελε πολύ δύναμη για να ευθυγράμμιστουν και οι βίδες.. Έβαλα και νέα πάστα όλα κομπλέ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σάς μάγκες, τον ψιλοσπαταλισα λίγο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βιδώνεις την μία βίδα, αυτήν πιάνει στα πάσα ή ξαναβγαίνει ελεύθερα; Αν πιάνει, βάλε κάποιον να σου κρατάει την ψήκτρα ευθεία για να την βιδώσεις λίγο, λίγο μέχρι να ισορροπήσει και μετά σφίγγεις τι βίδες.

Μέχρι να το γράψω το έκανες ήδη...

Spoiler

Και για το αστείο της υπόθεσης, με πήρε τηλέφωνο φίλος και μου είπε ότι η ψήκτρα του core2duo δεν πατάει καλά και έχει κενό ανάμεσα της και στον επεξεργαστή. Του είπα να βιδώσει τις βίδες όσο πάνε και μου είπε και αυτός το ίδιο που λες κι εσύ, ότι δηλαδή όταν βίδωνε την μία βίδα σηκωνόταν από την άλλη μεριά σαν τραμπάλα. Κουφάθηκα φυσικά και όταν πήγα σπίτι του τι να δω!  Το κουτί είχε έναν ανεμιστήρα στο πίσω μέρος που είχε ένα καλώδιο και κατέληγε σε ένα εξόγκωμα σε μέγεθος φακής που ήταν θερμόμετρο και χρησίμευε για να μετράει την εσωτερική θερμοκρασία του κουτιού. Ε λοιπόν, είχε το βάλει ανάμεσα στην ψήκτρα και τον επεξεργαστή και φυσικά δεν πατούσε κάτω η ψήκτρα. Όταν τον ρώτησα γιατί το έβαλε έτσι (μετά που καθάρισαν τα μάτια μου από τα δάκρυα) μου είπε το έβαλε για να μετράει την θερμοκρασία του επεξεργαστή. :-Ο

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Μία τελευταία ερώτηση παιδιά. Ο CPU coolerέχει ένα επιπλέον καλώδιο για το RGB led και το βάζω στη θύρα LED_cpu. Παίζει ρόλο με ποια μεριά θα το βάλω; Γιατί μπαίνει κανονικά και με τις 2. Στο Manuel της μητρικής δεν βρήκα κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...