Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Προσπαθώ εδώ και ώρα να εγκαταστήσω stock cooler του Ryzen 2700 και δεν μπορώ... δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος, βιδωνω λίγο από την μία άκρη και σηκώνετε από την άλλη... προσπαθώ να το κάνω από γωνία σε γωνία όπως και πρέπει αλλά τίποτα... μπορείτε κάπως να βοηθήσετε; Είμαι τρομαγμένος...

Επίσης τώρα που το έβγαλα και το ξανά έβαλα πόσες φορές θα χρειαστεί να αλλάξω πάστα σωστά; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δε βάζεις την ψήκτρα λάθος? Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τον επεξεργαστή σωστα? Κάνε ένα τσεκ ξανά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Είσαι σίγουρος ότι δε βάζεις την ψήκτρα λάθος? Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει τον επεξεργαστή σωστα? Κάνε ένα τσεκ ξανά.

Ο επεξεργαστής είναι όπως πρέπει και με το μεταλλικό βραχίωνα κατεβασμένο.

Τόν cooler τον βάζω κανονικά, Με το AMD logo να είναι προς τις ραμ. Δοκίμασα και το αντίθετο δηλαδή με το λογότυπο απέναντι από την ραμ. Πάλι τίποτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hp8 είπε

Ναι, έχω δεί το βίντεο.

Αυτό το υγρό που χρησιμοποιεί αυτός με το χαρτί είναι απαραίτητο; Τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω; Φαντάζομαι με σκέτο χαρτί δεν γίνεται

Δημοσ.

Ανάλογα με το mobo ίσως να θέλει αρκετή δύναμη αρχικά για να βιδωσεις την ψύκτρα. Αν θυμάμαι σωστά είχα απορήσει κι εγώ με μια ASRock fatal1ty πόσο έπρεπε να πιέσω για να μπει η βίδα στον οδηγό. 

Ξεκινά από μια γωνιά και βιδωσε ελάχιστα μετά διαγώνια πάλι ελάχιστα και συνέχισε με τις άλλες επίσης ελάχιστα. Ίσα ίσα να πατάει δηλαδή. Μετά βιδωσε κανονικα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ανάλογα με το mobo ίσως να θέλει αρκετή δύναμη αρχικά για να βιδωσεις την ψύκτρα. Αν θυμάμαι σωστά είχα απορήσει κι εγώ με μια ASRock fatal1ty πόσο έπρεπε να πιέσω για να μπει η βίδα στον οδηγό. 

Ξεκινά από μια γωνιά και βιδωσε ελάχιστα μετά διαγώνια πάλι ελάχιστα και συνέχισε με τις άλλες επίσης ελάχιστα. Ίσα ίσα να πατάει δηλαδή. Μετά βιδωσε κανονικα.

Η μητρική μου είναι η DS3H.

Αυτό που λες προσπαθώ να κάνω αλλά σηκώνετε πολύ από την άλλη πλευρά. Το βιδωνω όσο πιο λίγο γίνεται από την μία, και όταν πάω από την άλλη πάλι σηκώνετε... μήπως δεν είναι στο ίδιο ύψος οι βίδες από την αρχή; Μπορώ να τις κάνω κάπως "reset" ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Νυσταγμένος είπε

Και πρόσεχε μην τις παραβιδώσεις.

Ναι, μόλις (και αν) βιδωσω όλες τις βίδες από λίγο έτσι ώστε να μην σηκώνετε από την αντίθετη πλευρά θα κοιτάξω να μην τις σφίξω πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ, βγάλε την ψήκτρα εντελώς, και δες καλά μήπως κάτι την ενοχλεί, επίσης τσεκαρε αν όλες οι βίδες της είναι οκ και δεν έχουν χαλασμένα πάσα (αλλιώς σπειρώματα)

Επεξ/σία από Νυσταγμένος
Δημοσ.

Στο μεταξύ, βγάλε την ψήκτρα εντελώς, και δες καλά μήπως κάτι την ενοχλεί, επίσης τσεκαρε αν όλες οι βίδες της είναι οκ και δεν έχουν χαλασμένα πάσα (αλλιώς σπειρώματα)

Την έχω βγάλει εντελώς πολλές φορές και όλα φαίνονται οκ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος

Δημοσ.

Δεν έχεις δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλη ε? Κάποιο κομπιουτεραδικο στην περιοχή δεν έχει? 

Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...