Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια πείτε ρε παιδιά, αγοράστηκε tempered glass για το κινητό meizu note 8 το οποίο μου  φαίνεται ολοφάνερα προβληματικό μιας και ήταν πολύ μικρότερο από την οθόνη, ειδικότερα στο πλάτος, ως εκ τούτου όχι μόνο δεν προστάτευε την οθόνη σωστά, αλλά δεν επέτρεπε και τον χειρισμό μιας και το δάχτυλο σκάλωνε στην ακμή του γυαλιού το οποίο είναι σαφώς πιο εσωτερικά.
Έστειλα φωτογραφίες στο κατάστημα , το οποίο αποκρίθηκε ότι έτσι είναι τα τζαμάκια που δεν είναι full screen cover!!!
Λες και δεν έχουμε βάλει δεκάδες τζαμάκια σε άλλα κινητά. Να έχει 1 άντε 2 χιλιοστά, ναι οκ να το καταλάβω αλλά το συγκεκριμένο ήταν ολοφάνερα μικρό.
Φυσικά το κατάστημα δεν προέβη στην ορθή επίλυση του προβλήματος με αποστολή έτερου glass για το κινητό αλλά έμεινε στην υπόθεση ότι φταίει ο πελάτης που δεν πήρε full screen τζαμάκι και ότι τώρα το έβαλε , οπότε bad luck.

Είμαι υπερβολικός;

IMG-20191230-190216.jpg

IMG-20191230-190228.jpg

IMG-20191230-190237.jpg

IMG-20191230-190246.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν το πρόβαρες πριν το κολλήσεις;

Όχι γιατί ποτέ δεν μου έχει ξανατύχει.

Τελικά είμαι υπερβολικός;

Δημοσ.

Πάντως εν κατακλείδι αφαιρέθηκε μιας και ήταν όπως είπα μη λειτουργικό και τοποθετήθηκε ένα άλλο από άλλο μαγαζί , πιο φθηνό μάλιστα , το οποίο όπως όλα τα μη full face γυαλάκια, άφησε ελάχιστο κενό, 1 χιλιοστό ας πούμε και φυσικά δεν δημιουργούσε πρόβλημα στη χρήση.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω ξαναδει τετοια που να αφηνουν τοσο περιθωριο.

Προσωπικα το βρισκω εντελως χαλι αισθητικα, αλλα απο την αλλη, απο τη στιγμη που το προιον ειναι φτιαγμενο για τη συσκευη σου, δεν μπορεις να πεις και πολλα πραγματα. 

Αλλα ενταξει ξαναλεω, υπερβολικο δε σε βρισκω, εγω ας πουμε δεν θα το εγκαθιστουσα καν.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ είχα πάθει το ανάποδο, είχα πάρει full screen cover και το μαύρο πλαίσιο που έχει το full cover μου έκρυβε μέρος από την οθόνη στο m9lite. Το κατάστημα μου έλεγε ότι έτσι είναι τα  full cover, αν έχει μικρο bezel η συσκευή αναγκαστικά θα σου κρύβει την οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...