Mygreekdeliproducts Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα κύριοι, έχω ένα κορσα 1.2 8ετιας και θέλω να το δώσω κ με άλλες 8χιλιαδες περίπου να αλλάξω αυτοκίνητο. Τι προτείνετε;
mechpanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι ανάγκες έχεις, τι χρήση θέλεις να κάνεις; Εντός πόλης; Ταξίδια; Οικογενειακό; Δεν γράφεις τίποτα... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από mechpanos
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το δάνειο για αμάξι είναι λοιπόν Το επόμενο τόπικ θα είναι, Θα βγάλω γκόμενα με αυτό το αμάξι; Πλήρης προγραμματισμός. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από HALF EVIL
chrisv12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 παρε toyota yaris η suzuki swift ειναι αρκετα αξιοπιστα αυτοκινητα
gthe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άμα δεν πεις άν θέλεις να αλλάξεις κατηγορία ή όχι και ο λόγος που θες να αλλάξεις το corsa τι περιμένεις να σου απαντήσει ο κόσμος. Και εγώ corsa D είχα και το άλλαξα και πήρα auris για πιο μεγάλο. Πήγα δλδ από μικρό σε μικρομεσαίο. Ταυτόχρονα μείωσα τα τέλη κυκλοφορίας γιατί το ένα ήταν 1.4 και το άλλο 1.3. Αν έχει κάποιο θέμα και θες το αλλάξεις ή αν το αλλάζεις για θέμα παλαιότητας έχουν νόημα ότι προτείνει ο κόσμος παραπάνω. Η αν θες ας πούμε υβριδικό. Αλλά να αλλάξεις corsa D για το καινούργιο έτσι απλά τι νόημα έχει ας πούμε? Η να πας σε yaris? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από gthe
chrisv12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Mygreekdeliproducts είπε Καλημέρα κύριοι, έχω ένα κορσα 1.2 8ετιας και θέλω να το δώσω κ με άλλες 8χιλιαδες περίπου να αλλάξω αυτοκίνητο. Τι προτείνετε; παρε toyota yaris η suzuki swift ειναι αρκετα αξιοπιστα αυτοκινητα
alphas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μετά το corsa το χάος. Γιατί θέλεις να το αλλάξεις; Λόγω μεγέθους; Δημιουργεί προβλήματα; Για τη χρήση θέλεις το καινούργιο αμάξι; Θέλεις πετρελαιοκίνητο; βενζινοκίνητο; υβριδικό;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Micra 20ετίας, απο τα αγαπημένα του Insomnia...
Gatilaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Suzuki θα ελεγα να το αποφυγεις λογω ανταλλακτικών τη στιγμη που σκέφτεσαι να το κρατησεις καποια χρονια. Μπορείς να κινηθεις σε yaris,corsa d,astra(εχουν πεσει πολυ οι τιμες και ειναι αξιοπιστα αυτοκινητα εαν θες να ανεβεις ελαφρα κατηγορία),auris, Peugeot 207(βγηκαν καλα για καποιο λογο),corolla(κοντοκ@λη) κλπ κλπ. Απλα τη χρηση θελεις και για ποιο λογο θες να αλλαξεις το corsa. Και επειδη ειπε ο φιλος απο πανω για micra 20ετιας εγω προτεινω starlet gt 25ετιας γιατι ετσι😁😁 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Gatilaras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα