Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Γίνεται σε android (σε Mi9lite για την ακρίβεια) να καταργήσουμε όλα τα κλειδώματα της αρχικής οθόνης αλλά να διατηρήσουμε το δακτυλικό αποτύπωμα μόνο για τις τραπεζικές εφαρμογές? 

• Moderators
Δημοσ.

Ισως γινεται με 3rd party εφαρμογη κλειδωματος εφαρμογων. Δλδ να μην εχεις κανενα κλειδωμα, αλλα να εχεις θεσει στην εφαρμογη να σου κλειδωνει εκεινες της τραπεζας, οποτε οταν επιχειρεις να τις ανοιξεις να πρεπει να θεσεις fingerprint unlock. 

Απο περιεργεια γιατι θελεις να το κανεις ετσι? Εννοω, τι σε πειραζει να ανοιγεις την οθονη κλειδωματος με δακτυλικο?

Παρεμπιπτοντως εγω παλιοτερα χρησιμοποιουσα την παρακατω. Ενδεχομενως να υπαρχουν πλεον και καλυτερες.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity&hl=e

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, stormrain είπε

Απο περιεργεια γιατι θελεις να το κανεις ετσι? Εννοω, τι σε πειραζει να ανοιγεις την οθονη κλειδωματος με δακτυλικο?

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές θα ήθελα να το χρησιμοποιεί και άλλος το κινητό μου, π.χ. να το δώσω στο παιδί μου να καλέσει ένα τηλέφωνο όσο οδηγώ ή να βρει μια σελίδα στο ίντερνετ.Επίσης κάποιες φορές το δακτυλικό δεν πιάνει με την πρώτη στο mi9lite και μου σπάει τα νεύρα. Από τη στιγμή δηλαδή που δεν κρύβω κάτι σπουδαίο στο κινητό και γενικά προσέχω που το αφήνω, το θεωρώ τσάμπα κόπο το δακτυλικό, και εντελώς ελεύθερο να το είχα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου. ΄Εξαίρεση προφανώς είναι τα app του web banking που εκεί ναι, θέλω την επιπλέον ασφάλεια του δακτυλικού αποτυπωματος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...