Muhammad Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 ό,τι λέει ο τίτλος. θέλω ένα app για επεξεργασία video. Δε θέλω πολύπλοκα πράγματα. Για τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ τον υπολογιστή. Αλλά θέλω κάποια videos που τραβάω με το κινητό να μπορώ να κάνω βασική επεξεργασία χωρίς να τα μεταφέρω στον υπολογιστή. Δηλαδή resize, re-compress σε H264 , H265, crop, merge, διαγραφή του ήχου... φαντάζομαι καταλάβατε. Δοκίμασα μερικά και κατέληξα στο kinemaster, το οποίο ψάχνω να καταλάβω πως δουλεύει. έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; έχω android 9
eliasjuve Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασε και το Video Transcoder. Κάνει τα βασικά, είναι και open source.
geo1st487 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμασε το youcut. Ειναι πολυ καλο και ευκολο.
eliasjuve Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Έχει μπει σε προσφορά τσαμπέ το AVS : Any Video Converter στο Play Store για λίγες μέρες. Λίγο που το δοκίμασα φαίνεται καλό αν και αργό στην μετατροπή H.264.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα