kess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Ειχα κανει factory reset το ταμπλετ οπου εχει τα windows 10 αλλα μου ειχε κολλησει στο loading και μετα απο ωρες αφου δεν γινοταν τιποτα το εκλεισα. Τωρα οποτε παω να το ανοιξω δεν μου κανει boot τα windows και μου εμφανιζει μονο το σημα του κατασκευαστη και μετα blackscreen Καμια ιδεα για το τι να κανω?
mourouzis2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μηηηπως εχει και dock το tablet και δυο δισκους και συ εκανες install τα windows στο δισκο του dock?
kess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @mourouzis2005 καταρχας δεν εκανα install τα windows καθως το ταμπλετ δεν ειναι android και ειχε απ την αρχη τα windows..το μονο που εκανα ηταν factory reset οποτε οχι δεν νομιζω να εγινε αυτο που λες Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από kess
mourouzis2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Οταν ειναι στο dock, αν εχει dock, ανοιγει/δουλευει?
kess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @mourouzis2005απ οσο ξερω δεν εχει dock αλλα οπως ειπα και πιο πανω δειχνει το σημα του κατασκευαστη και μετα κατευθειαν blackscreen οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο περα απο το να μπω στα bios Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από kess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα