nakata1954 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαβάζω ότι είναι καταπληκτική (σαν soundbar )και ενώ είχα αποφασίσει να πάρω το παρακάτω home cinema μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις με την κυρία πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών της οικογενείας ( κακό πράγμα να είσαι σώγαμπρος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι 😭 ) η οποία απεχθάνεται τα εμφανή καλώδια και με δεδομένο ότι η παρακάτω προσφορά είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες 4-5 και (για να με βάλει να σκάσω από τον σβέρκο) ξαναεμφανίστηκε σήμερα το πρωί, χθες υπέκυψα και αγόρασα την jbl 9.1 με πιθανή ημερομηνία παράδοσης την ερχόμενη Παρασκευή.Ίδωμεν. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WGKZ4MF/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A16RRNDF39UZNY&psc=1 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από nakata1954 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geor92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στις 22/11/2020 στις 4:33 ΠΜ, nakata1954 είπε Διαβάζω ότι είναι καταπληκτική (σαν soundbar )και ενώ είχα αποφασίσει να πάρω το παρακάτω home cinema μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις με την κυρία πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών της οικογενείας ( κακό πράγμα να είσαι σώγαμπρος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι 😭 ) η οποία απεχθάνεται τα εμφανή καλώδια και με δεδομένο ότι η παρακάτω προσφορά είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες 4-5 και (για να με βάλει να σκάσω από τον σβέρκο) ξαναεμφανίστηκε σήμερα το πρωί, χθες υπέκυψα και αγόρασα την jbl 9.1 με πιθανή ημερομηνία παράδοσης την ερχόμενη Παρασκευή.Ίδωμεν. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WGKZ4MF/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A16RRNDF39UZNY&psc=1 Κι εγώ αυτή σκέφτομαι αλλά μετά είπα μήπως δε δώσω τόσα χρήματα και πάρω πχ αυτή https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/lg-sn7y-312/1571020 και βάλω 2 ηχεία πίσω.. Δεν ξέρω, τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Τα δυο πίσω ηχεία πως θα τα συνδέσεις στην ηχόμπαρα? έχει τις κατάλληλες εξόδους γι'αυτή την δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά έχω την μπάρα Sony HT-XF9000 και γιa atmos υπάρχουν ασύρματα ηχεία που μπορώ να συνδέσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Από την σελίδα της sony Wireless Surround (with optional wireless speakers) No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, nakata1954 είπε Από την σελίδα της sony Wireless Surround (with optional wireless speakers) No Εγθυμάμαιότι έλεγαν οτι μπορείς να συνδέσεις ασύρματα ηχεία στη μπάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 https://www.sony.co.uk/electronics/support/home-theater-sound-bars-home-theater-systems/ht-xf9000/specifications Μόλις τώρα, nakata1954 είπε https://www.sony.co.uk/electronics/support/home-theater-sound-bars-home-theater-systems/ht-xf9000/specifications Πριν πάρω την jbl 9.1 τις είχα ψάξει σχεδόν όλες όσες υποστήριζαν dolby atmos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsag Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Έχω ένα σύστημα 5.1 το οποίο το έχω βγάλει και σε αγγελία. Με δυο μικρά παιδιά είναι δύσκολο να κρατάω τα μπροστινά ηχεία στη θέση τους και το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Εχω παραγγείλει μια samsung q80t και λέω να κοτσαρω και μια ηχομπαρα μιας και είναι πιο σταθερή άπαξ και μπει στο τοίχο. Λέω για την hw q70r . Και tv και μπαρα υποστηρίζουν atmos. Η ξευδαισθηση του surround είναι καλη? Αξίζει μια τέτοια μπαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ptsag είπε Έχω ένα σύστημα 5.1 το οποίο το έχω βγάλει και σε αγγελία. Με δυο μικρά παιδιά είναι δύσκολο να κρατάω τα μπροστινά ηχεία στη θέση τους και το έχω παρατήσει εδώ και καιρό. Εχω παραγγείλει μια samsung q80t και λέω να κοτσαρω και μια ηχομπαρα μιας και είναι πιο σταθερή άπαξ και μπει στο τοίχο. Λέω για την hw q70r . Και tv και μπαρα υποστηρίζουν atmos. Η ξευδαισθηση του surround είναι καλη? Αξίζει μια τέτοια μπαρα? Δε θα έχει καμία σχέση ο ήχος που έχεις τώρα με τον yamaha, εγώ δε θα πουλούσα τέτοιο σύστημα, θα κοίταζα με βάση τοίχου να στήριζα τα q acoustics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ptsag Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Το έχω εδώ και 3 χρονια απενεργοποιοηνενο το σύστημα γιατί είχα βαρεθεί να πειράζουν από ενισχυτή μέχρι κεντρικό ηχείο. Γιαυτό το soundbar. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να πειράξουν.συν τo atmos το οποίο δεν ξέρω πως θα ακούγεται σε soundbar. Λες να περιμένω να μεγαλώσουν και να πάω σε αλλαγή μονο ενισχυτή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Τα πέρασα και εγώ αυτά με τα παιδιά πλέον μεγάλωσαν και ευτυχώς άντεξαν τα ηχεία και ο ενισχυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Άρα τι atmos σου λένε για μπάρα 2.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Στις 22/11/2020 στις 4:33 ΠΜ, nakata1954 είπε Διαβάζω ότι είναι καταπληκτική (σαν soundbar )και ενώ είχα αποφασίσει να πάρω το παρακάτω home cinema μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις με την κυρία πρωθυπουργό και υπουργό οικονομικών της οικογενείας ( κακό πράγμα να είσαι σώγαμπρος μέσα στο ίδιο σου το σπίτι 😭 ) η οποία απεχθάνεται τα εμφανή καλώδια και με δεδομένο ότι η παρακάτω προσφορά είχε εξαφανιστεί τις προηγούμενες 4-5 και (για να με βάλει να σκάσω από τον σβέρκο) ξαναεμφανίστηκε σήμερα το πρωί, χθες υπέκυψα και αγόρασα την jbl 9.1 με πιθανή ημερομηνία παράδοσης την ερχόμενη Παρασκευή.Ίδωμεν. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07WGKZ4MF/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A16RRNDF39UZNY&psc=1 Εντυπώσεις από την ηχόμπαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι στιγμής υπερευχαριστημένος ( λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι μιλάμε για soundbar ), περνάει όλα τα φόρμά εικόνας HDR,HDR10,HDR10+.DV ακόμα και HLG για το οποίο κάπου είχα διαβάσει ότι δεν μπορεί να το περάσει. Πάμε στον ήχο, επίσης υπερευχαριστημένος με ότι δοκίμασα ως τώρα σε DD, DD+/ATMOS και DTS, DTSHD/MA/ES/X, δεν έχω δοκιμάσει Dolby Digital TrueHD/atmos επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα το nvidia και τέλος η μπάρα γεμίζει άνετα χώρο 30- 40τμ απλά χρειάζεται κάποια ένταση (γύρω στο 18-25 στο μετρικό σύστημα της μπάρας). Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από nakata1954 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα