Pl4tiNuM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, Κοιτάζω για αγορά dolby atmos soundbar... Επειτα από κάποια έρευνα είμαι μεταξύ του Samsung HW-Q70R και Sony HT-ZF9. Στα παρακάτω links υπάρχει και side-by-side σύγκριση των 2 soundbars https://www.rtings.com/soundbar/tools/compare/samsung-hw-q70r-vs-sony-ht-z9f/871/1662?usage=8767&threshold=0.1 https://kagoo.co.uk/soundbars/compare/samsung-hwq70r-vs-sony-htzf9 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πιστεύετε πως είναι καλύτερο από τα 2, ή αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο στα 500-600 ευρώ. Κυρίως ενδιαφέρομαι για ήχο από ταινίες και μουσική. Η τηλεόραση μου είναι Samsung MU6402 (https://www.samsung.com/gr/support/model/UE49MU6402UXXH/) και ο χώρος που θα το τοποθετήσω είναι περίπου 25τ.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
easyriderktm Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Soundbar και Atmos και σε αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να βρεις κάτι ικανοποιητικό. Πολλές φορές κατεβαίνει η JBL bar 5.1 κάτω από 600 και αξίζει. Ειδικά το subwoofer δεν συγκρίνεται με άλλη μπάρα κάτω από 800 ευρώ. Το μόνο που της λείπει είναι το ενσωματωμένο Chromecast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pl4tiNuM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι πως τη συγκεκριμένη μπάρα δεν την έχει πάρει το μάτι μου σε κάποιο άρθρο (για best soundbars) ή κάπου αλλού. Έχεις κάποιο άρθρο που να συγκρίνει τη συγκεκριμένη με άλλες; Πιστεύεις πως η συγκεκριμένη έχει καλύτερο ήχο από Q70R? Αν ναι, τότε πως πάει σε σχέση με Q90R? Για chromecast δεν με καίει ιδιαίτερα καθώς δεν χρησιμοποιώ μιας και έχει η τηλεόραση τις αντίστοιχες εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Η τηλεωραση που εχεις δεν υποστιριζει dolby atmos! οποτε δεν θα μπορεις να εχεις dolby atmos απο την τηλεωραση στο soundbar! Θα πρεπει να παρεις εξωτερικο box πχ apple tv 4K για να εχεις dolby atmos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pl4tiNuM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Konstantinio είπε Η τηλεωραση που εχεις δεν υποστιριζει dolby atmos! οποτε δεν θα μπορεις να εχεις dolby atmos απο την τηλεωραση στο soundbar! Θα πρεπει να παρεις εξωτερικο box πχ apple tv 4K για να εχεις dolby atmos! Στα specs της τηλεόρασης λέει πως υποστηρίζει Dolby Digital Plus. Στο παρακάτω thread στο reddit λένε πως με αυτή την τεχνολογία μπορείς να παίξεις Dolby Atmos ήχο, αν καταλαβαίνω καλά καθώς δεν είμαι και expert. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τελικά πιστεύετε πως αξίζει περισσότερο μία μπάρα 5.1 αντί για Atmos; Η ιδέα της JBL 5.1 μου άρεσε, καθώς τα αποσπώμενα ηχεία θα με βολέψουν στον χώρο μου. Απλά είμαι διστακτικός γιατί δεν την έχω πετύχει σε κάποιο review για bets soundbars 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Pl4tiNuM είπε Στα specs της τηλεόρασης λέει πως υποστηρίζει Dolby Digital Plus. Στο παρακάτω thread στο reddit λένε πως με αυτή την τεχνολογία μπορείς να παίξεις Dolby Atmos ήχο, αν καταλαβαίνω καλά καθώς δεν είμαι και expert. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τελικά πιστεύετε πως αξίζει περισσότερο μία μπάρα 5.1 αντί για Atmos; Η ιδέα της JBL 5.1 μου άρεσε, καθώς τα αποσπώμενα ηχεία θα με βολέψουν στον χώρο μου. Απλά είμαι διστακτικός γιατί δεν την έχω πετύχει σε κάποιο review για bets soundbars 😕 Οχι ειναι διαφορετικο το ενα με το αλλο! Για το jbl οσο εχω δει εδω στο φορουμ λενε τα καλυτερα λογια! Για εμενα περιμενε λιγο και κοιτα να παρεις κατι με eARC, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physvlog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η προσωπικη μου παραδοχη ειναι οτι και soundbar ultra dolby dts atmos 12.3.2.1 να παρεις................ soundbar θα εχεις στο τελος με οτι αυτο συνεπαγεται. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από physvlog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Μιας και ψάχνομαι και εγώ για κάτι παρόμοιο, να σου πω τα εξής. Πέρυσι οι επιλογές ήταν περιορισμένες, και εγώ τις 2 που λες στο τόπικ σκεφτόμουν περισσότερο. Φέτος όλοι οι κατασκευαστές βάζουν ATMOS σε κάποια μοντέλα τους. (δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα: https://www.digitaltrends.com/home-theater/best-soundbars-ces-2020/) Για μένα το το πιο σημαντικό σε αυτές τις μπάρες είναι να έχουν και ασύρματους δορυφόρους για να έχω και το surround που υποστηρίζεται πιο πολύ, και το ATMOS για future proof κυρίως. Οι δυο που έχεις επιλέξει έχουν μια διαφορά στους δορυφόρους. Τις Sony είναι τελείως ασύρματοι άλλα θέλει ο κάθε ένας σύνδεση στο ρεύμα. Της Samsung (και της LG) υπάρχει ένας ασύρματος δέκτης στον οποίο συνδέονται οι δορυφόροι με καλώδιο. Οπότε πρέπει να δεις τι σε βολεύει στον χώρο σου. Επίσης οι δορυφόροι της Sony νομίζω έχουν διπλάσια τιμή από την Samsung. Υπάρχει και η JBL που είναι τελείως ασύρματα με μπαταρία, που είναι πολύ βολικό. Την Sony την άκουσα στο Golden Hall στο sony center, και μου άρεσε πολύ ο ήχος της σε μουσική, περισσότερο από την JBL 5.1. Την Q70 δεν την έχω ακούσει, από τα review πιστεύω θα είναι πολύ καλή, και παίζει προσφορά στα 500 στα Media Markt, που νομίζω τα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegd33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Εγω παιδιά πήρα την q90r και οι εντυπώσεις είναι απίστευτες το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι πανακριβη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στις 11/3/2020 στις 9:02 ΜΜ, Georgegd33 είπε Εγω παιδιά πήρα την q90r και οι εντυπώσεις είναι απίστευτες το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι πανακριβη Μπορείς να μας πεις πιο αναλυτικά εντυπώσεις? Είχες κάποιο άλλο σύστημα πριν για να το συγκρίνεις? Τα πίσω ηχεία παίζουν όσο δίνει stereo ήχο η τηλεόραση (έχω διαβάσει οτί το υποστηρίζει στο surround mode αλλά υπάρχουν πολλά σχόλια από κόσμο που παραπονιέται σε αυτό το θέμα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegd33 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 5:37 ΜΜ, tzampatzis είπε Μπορείς να μας πεις πιο αναλυτικά εντυπώσεις? Είχες κάποιο άλλο σύστημα πριν για να το συγκρίνεις? Τα πίσω ηχεία παίζουν όσο δίνει stereo ήχο η τηλεόραση (έχω διαβάσει οτί το υποστηρίζει στο surround mode αλλά υπάρχουν πολλά σχόλια από κόσμο που παραπονιέται σε αυτό το θέμα)? Καταρχήν σου ζητάω συγνωμη για την μεγάλη καθυστέρηση απάντησης.τα πίσω ηχεία σε standard mode στα κανάλια της τηλεόρασης δεν παίζουνε υπάρχει βέβαια το surround mode και παίζει κανονικά όπως επίσης και το adaptive mode που σου δίνει ένα boost στη καθαρότητα φωνής στα χαμηλά και μετά game mode εάν θέλεις για παιχνίδια.ειχα home cinema 5.1 samsung.Το τονίζω ότι δε συγκρίνεται με κάποιο πολύ ακριβό home cinema.τα τιμάει τα λεφτά της καθώς έχει παρά πολύ δυνατό ήχο και επίσης καθαρό για να καταλάβεις το volume τερματίζει στο 100 έκανα ένα τεστ μέχρι το 70 και ο ήχος ήταν πεντακάθαρος στα κανάλια.εγω το παίζω περίπου στο 30 τον ήχο γενικά και Netflix δεν τολμάω να το βάλω πάνω από 16-17 το volume γιατί είναι πολύ δυνατός ο ήχος.στα του woofer σείεται το σύμπαν,Dolby Atmos κυριολεκτικά τα σπάει.εγω πρωσοπικα έψαχνα πολύ καιρό για ηχομπαρα που να παίζει δυνατά και καθαρά και από όσες δοκίμασα κατέληξα σε αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδια εχω την lg oled b7 που έχει atmos αποτι ξερω, ειχα παρει μια οικονομική ηχομπαρα την lg sj4 είμαι ευχαριστημένος σχετικά... Αλλα σκέφτομαι να πάω σε κάτι που να παίζει atmos η να είναι 5.1 κ πάνω αλλα θελω με ξεχωριστά έξτρα ηχεία όχι μια ηχομπαρα κ γεια σας.. Αν παω π. Χ στην JBL Bar 9.1 επειδή ειναι πάρα πολλα τα λεφτά αξίζει ολη αυτη η αναβάθμιση με 800 ευρω η να παω σε κατι με 5.1 με 200-500 ευρω; βλεπω κ 5.1 σε μια μπάρα ολα μαζί αλλα αν δεν εινακ γυρω σου ολα τα ηχεία τι νοημα έχει;;; λεω μια φορά θα τα δωσω κ tv να αλλαξω σε 3-5 χρόνια πρώτα ο θεος ηχομπαρα ναμην αλλαξω σας ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 εβγαλε το πλαισιο καποιες προσφορες σε dolby atmos... https://www.plaisio.gr/promo-20201113-dolby-atmos-soundbars Αξίζει κάποια να ασχοληθούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nakata1954 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Tresorikos είπε Καλημέρα παιδια εχω την lg oled b7 που έχει atmos αποτι ξερω, ειχα παρει μια οικονομική ηχομπαρα την lg sj4 είμαι ευχαριστημένος σχετικά... Αλλα σκέφτομαι να πάω σε κάτι που να παίζει atmos η να είναι 5.1 κ πάνω αλλα θελω με ξεχωριστά έξτρα ηχεία όχι μια ηχομπαρα κ γεια σας.. Αν παω π. Χ στην JBL Bar 9.1 επειδή ειναι πάρα πολλα τα λεφτά αξίζει ολη αυτη η αναβάθμιση με 800 ευρω η να παω σε κατι με 5.1 με 200-500 ευρω; βλεπω κ 5.1 σε μια μπάρα ολα μαζί αλλα αν δεν εινακ γυρω σου ολα τα ηχεία τι νοημα έχει;;; λεω μια φορά θα τα δωσω κ tv να αλλαξω σε 3-5 χρόνια πρώτα ο θεος ηχομπαρα ναμην αλλαξω σας ευχαριστώ προκαταβολικά Εφόσον η τηλεόραση σου διαθέτει eARC, έχεις ταινίες με dolby atmos η συνδρομή στο netflix, γνωμη μου ειναι να πάρεις (χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου) την JBL Bar 9.1.Την οποία αυτή τι στιγμή το media markt την έχει σε προσφορά στα 699 ευρω. https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/jbl-bar-91-true-wireless-surround/1522937 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tresorikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, nakata1954 είπε Εφόσον η τηλεόραση σου διαθέτει eARC, έχεις ταινίες με dolby atmos η συνδρομή στο netflix, γνωμη μου ειναι να πάρεις (χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου) την JBL Bar 9.1.Την οποία αυτή τι στιγμή το media markt την έχει σε προσφορά στα 699 ευρω. https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/jbl-bar-91-true-wireless-surround/1522937 Σε αυτήν αναφέρομαι φιλε μου παραπανω... Λογικά θα είναι φοβερή... Αν κ είναι υπερβολικά τα χρήματα κακα τα ψέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα