Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών ΑΑ κ ΑΑΑ ο οποίος έχει τα συγκεκριμένα Specs που φαίνονται την εικόνα. Οι επαναφορτιζόμενες που θα μπορεί να φορτίζει ο συγκεκριμένος, είναι συγκεριμένες ή μπορεί να φορτίζει οποιεσδήποτε χωρητικότητας και μάρκας επαναφορτιζόμενες μπαταρίες; Παράδειγμα, θέλω να φορτίζει ΑΑ 2300mAh... θα μπορεί;

RechargeableBatteryCharger.jpg

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Την έξοδο που δίνει γράφει. Γιατί να μην μπορεις; Όπως οι φορτιστές κινητού που δίνουν συγκεκριμένα aber. Δεν σημαίνει ότι επειδή δίνουν μόνο 2Α δεν μπορούν να φορτίζουν και ένα μ2γαλο powerbank. Απλά θα αργήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να καταλάβεις εάν ο συγκεκριμένος φορτιστής θα αργεί να φορτίσει μπαταρίες των 2300mAh? Και εάν ναι, από ποιό χαρακτηριστικό του το καταλαβαίνεις αυτό;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Αλήθεια τώρα; Εσύ τα έγραψες.

2300 είναι η μπαταρία

170 έως 200 η απόδοση του  φορτιστή

Με μια απλή διαίρεση βρίσκει κανείς σε πόση ώρα θα φορτίσει φορτιστής αυτής της απόδοσης μπαταρία τέτοιας χωρητικότητας.

• Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, zoranb said:

Για κάνε μου λιανά (γιατί είμαι σκράπας) πως προκύπτουν αυτοί οι τύποι κ αποτελέσματα!

170 -200 mah την ωρα οπως γραφει ο φορτιστης.do the maths για μπαταρια 2300.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok ε είπαμε είμαι σκράπας  ( basilis_k6 μην γελάς! :D )
Επίσης να υποθέσω πως δεν υπάρχει πρόβλημα εάν ο φορτιστής είναι μάρκας π.χ. Energizer και οι μπαταρίες είναι μάρκας π.χ. Varta ε;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ok ε είπαμε είμαι σκράπας  ( basilis_k6 μην γελάς! :D )
Επίσης να υποθέσω πως δεν υπάρχει πρόβλημα εάν ο φορτιστής είναι μάρκας π.χ. Energizer και οι μπαταρίες είναι μάρκας π.χ. Varta ε;

Κανένα πρόβλημα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...