Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , ειμαι αναμεσα σε καποιες μοτοσυκλετες για πρωτη αγορα και αναρωτιομουν αν αυτη η συγκεκριμενη αξιζει δεδομενου του οτι ειναι οχι γνωστη μαρκα και αρκετα οικονομικο θα ελεγα!

Οποιος εχει γνωμη για το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι ευπροσδεκτος να την μοιραστει μαζι μας στα σχολεια! 

Σας ευχαριστω! Καλη συνεχεια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά γνωστή είναι (άσχετα εάν εδώ υπάρχει, ως επι το πλείστον κοντόφθαλμη άποψη)... ευρωπαϊκό κομμάτι του τεράστιου Geely/QiangJiang Motor Group.

Η τιμή (καταλόγου) είναι πολύ καλή. Φαντάζομαι την έχεις βρει μεταχειρισμένη σε ακόμα καλύτερη τιμή.

Την εταιρεία την γνωρίζω μέσα απο την Benelli ....κ στο TRK στο οποίο έχω προσωπική άποψη,  έχει κάνει καλή δουλειά.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Στα 2000 ευρω καινούργια με 2 χρονια εγγυηση μια χαρά ειναι.η εταιρία στην Ασία γνωστή ειναι και αξιόπιστη μην την φοβάστε..άμα έχεις αποκλείσει σκουτερ και πάπια στην τιμη αυτή τότε καλή επιλογή θα ελεγα.χαμηλη κιολας για αυτοπεπιθηση.αν την πάρεις άλλαξε λάστιχα χθες.αυτο μόνο.

Δημοσ.

ειχα αμφιβολιες γιατι ενας φιλος που πηρε daytona (ασχετο αλλα ειναι κινεζικες και οι 2) ξερω τις χαντακωσα και τις 2 μαζι αλλα να ρε παιδια ηθελα να ειμαι σιγουρος! η πρωτη επιλογη ειναι το bn251 της benelli αλλα αμα δεν μας παιρνει οικονομικα και αυτο καλο ειναι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...