thelos257 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σας προσφατα πουλησα το iPhone 11 μου (επειδη εχω ηδη το μεγαλο αδελφο του iPhone 11 Pro Max) και αγορασα το Samsung Galaxy A80 απο ενα καταστημα εδω στην Κυπρο που το ειχε σε προσφορα 525 ευρω (με καρτα του καταστηματος) εμενα μου το αφησαν 515 ευρω. Ολα καλα μεχρι εδω. Το αυτοκολλητακι του που γραφει να βαζετε μονο ευρωπαικες καρτες SIM ηταν κολλημενο χωρις να μοιραστει στην μεση. Ανοιγω το κινητο και στην οθονη καλωσορισματος για να επιλεξω γλωσσα μου εμφανισε ενα παραθυρο (αφου εβαλα την καρτα σιμ μου μεσα βεβαια) που ελεγε κατι εκει περα για την καρτα SIM μου προφανος 1 cytamobile vodafone 2 κενο Πατησα ΟΚ εκανε επαννεκινηση το τηλεφωνο οπου μου ξανα παρουσιασε το παραθυρο διαλογου αυτο που σας ειπα πατωντας προχωρησα κανονικα χωρις καποιο προβλημα η θεμα. Τι ειναι αυτο το παραθυρο που μου εμφανισε ρε παιδια ; Αγγλικα δεν ηταν. Ηταν εβελικα να το πω ; Δεν ξερω. Παντως με ανησυχει μηπως το συγκεκριμενο καταστηματα δεν τα αγοραζει απο εξουσιομενους διανομεις πραγματικα. Αυτοκολλητο που να εγραφε ελληνικα δεν ειδα πανω μονο αγγλικα.
patclo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας προσφατα πουλησα το iPhone 11 μου (επειδη εχω ηδη το μεγαλο αδελφο του iPhone 11 Pro Max) και αγορασα το Samsung Galaxy A80 απο ενα καταστημα εδω στην Κυπρο που το ειχε σε προσφορα 525 ευρω (με καρτα του καταστηματος) εμενα μου το αφησαν 515 ευρω. Ολα καλα μεχρι εδω. Το αυτοκολλητακι του που γραφει να βαζετε μονο ευρωπαικες καρτες SIM ηταν κολλημενο χωρις να μοιραστει στην μεση. Ανοιγω το κινητο και στην οθονη καλωσορισματος για να επιλεξω γλωσσα μου εμφανισε ενα παραθυρο (αφου εβαλα την καρτα σιμ μου μεσα βεβαια) που ελεγε κατι εκει περα για την καρτα SIM μου προφανος 1 cytamobile vodafone 2 κενο Πατησα ΟΚ εκανε επαννεκινηση το τηλεφωνο οπου μου ξανα παρουσιασε το παραθυρο διαλογου αυτο που σας ειπα πατωντας προχωρησα κανονικα χωρις καποιο προβλημα η θεμα. Τι ειναι αυτο το παραθυρο που μου εμφανισε ρε παιδια ; Αγγλικα δεν ηταν. Ηταν εβελικα να το πω ; Δεν ξερω. Παντως με ανησυχει μηπως το συγκεκριμενο καταστηματα δεν τα αγοραζει απο εξουσιομενους διανομεις πραγματικα. Αυτοκολλητο που να εγραφε ελληνικα δεν ειδα πανω μονο αγγλικα. Πιθανόν είναι εισαγωγή από άλλη χώρα της ευρωπαικής ένωσης. Και σε έναν γνωστό μου που πήρε ένα σαμσουνγ α50 έβγαλε αυτή την επιλογή αρχικά σε σλοβακικα νομίζω και απλά επέλεξε την κάρτα του και έγινε επανεκίνηση και συνέχισε γυρνώντας μόνο του σε ελληνικά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έφτιαξε ένα σορτκατ στο μενού των εφαρμογών που το ονόμασε sim tools cosmote ή κάπως έτσι με νούμερα εξυπηρέτησης της cosmote.Μπορεί αυτό να ρώταγε το μύνημα αν θα πάρει κάποιες πληροφορίες από την sim. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από patclo 1
thelos257 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, patclo είπε Πιθανόν είναι εισαγωγή από άλλη χώρα της ευρωπαικής ένωσης. Και σε έναν γνωστό μου που πήρε ένα σαμσουνγ α50 έβγαλε αυτή την επιλογή αρχικά σε σλοβακικα νομίζω και απλά επέλεξε την κάρτα του και έγινε επανεκίνηση και συνέχισε γυρνώντας μόνο του σε ελληνικά. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έφτιαξε ένα σορτκατ στο μενού των εφαρμογών που το ονόμασε sim tools cosmote ή κάπως έτσι με νούμερα εξυπηρέτησης της cosmote.Μπορεί αυτό να ρώταγε το μύνημα αν θα πάρει κάποιες πληροφορίες από την sim. Καλημερα οχι τετοια εφαρμογη Sim tools δεν εχω πανω δεν φαινεται τουχαλιστον στις εφαρμογες του μενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα