Jannis64 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Είμαι ανάμεσα στις τρεις LG του τίτλου. Αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω που στοιχίζει η UM7450 από την UM7000 ή τα 30 ευρώ παραπάνω της UM7100 από την UM7000? Απ' ότι είδα η 7450 έρχεται με το ακριβότερο τηλεκοντρόλ αλλά πέρα από αυτό, δεν είμαι γνώστης και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες σημαντικές διαφορές, σε σχέση με τα δύο φθηνότερα μοντέλα. Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση-συμβουλή, από άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο.
dafnoula13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα, αγορασα την 7450 πριν 3 μηνες. Ειναι καταπληκτικη τηλεοραση κ στην τιμη που ειναι αυτη την στιγμη value for money . Εικονα καταπληκτικη με τις καταλληλες ρυθμισεις , ηχεια μετρια θα ελεγα. Το κοντρολ ειναι καταπληκτικο!!
Jannis64 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Σε αυτήν κατέληξα κι εγώ και ήδη από σήμερα το απόγευμα την έχω σπίτι (αγορά στα 369€), αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν την ξεπακετάρισα ακόμη. Έχεις να προτείνεις κάτι σχετικά με τις ρυθμίσεις ή γενικά να προσέξω κάτι κατά το ξεκίνημα?
dafnoula13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 369 ? καταπληκτική τιμή , εγώ τον Οκτώβριο 430 αγορασα την 50αρα. Όσον αφορά τις ρυθμίσεις , ψαξτο και βάλε ότι αρέσει στο μάτι σου, έχει αρκετές επιλογές. το κοντρόλ όλα τα λεφτά!!! Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από dafnoula13
Jannis64 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 o.k. θα δοκιμάσω διάφορες ρυθμίσεις και βλέπουμε.
geopapa Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 9:36 ΜΜ, Jannis64 είπε Είμαι ανάμεσα στις τρεις LG του τίτλου. Αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω που στοιχίζει η UM7450 από την UM7000 ή τα 30 ευρώ παραπάνω της UM7100 από την UM7000? Απ' ότι είδα η 7450 έρχεται με το ακριβότερο τηλεκοντρόλ αλλά πέρα από αυτό, δεν είμαι γνώστης και δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες σημαντικές διαφορές, σε σχέση με τα δύο φθηνότερα μοντέλα. Ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση-συμβουλή, από άτομα που γνωρίζουν το αντικείμενο. Δεν ξέρω για την 7450 αλλα η 7000 με την 7100 η διαφορα νομιζω ειναι το bluetooth και πιο δυνατο ηχειο.
dirtybits Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Στο Σκρουτζ για την 7450 στις 55´ υπάρχουν αναφορές για ενοχλητικά κολλήματα όταν παίζει περιεχόμενο από hdmi. Μπορειτε οι κάτοχοι να μας πείτε αν ισχύει το ίδιο και για τις 43´?
Jannis64 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 6:59 ΜΜ, dirtybits είπε Στο Σκρουτζ για την 7450 στις 55´ υπάρχουν αναφορές για ενοχλητικά κολλήματα όταν παίζει περιεχόμενο από hdmi. Μπορειτε οι κάτοχοι να μας πείτε αν ισχύει το ίδιο και για τις 43´? Με Samsung Blu-ray Player, που συνδέθηκε μέσω HDMI με την 7450, δεν παρατήρησα κάτι ύποπτο κατά τη διάρκεια της δοκιμής (περίπου 40 λεπτά).
georgeγ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 12:25 ΠΜ, Jannis64 είπε Σε αυτήν κατέληξα κι εγώ και ήδη από σήμερα το απόγευμα την έχω σπίτι (αγορά στα 369€), αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν την ξεπακετάρισα ακόμη. Έχεις να προτείνεις κάτι σχετικά με τις ρυθμίσεις ή γενικά να προσέξω κάτι κατά το ξεκίνημα? σκεφτομαι να αγορασω την ιδια αν σου ειναι ευκολο πες μας εντυπωσεις.κυριως με ενδιαφερει αν διευκολυνει το τηλεκοντρολ και οι φωνητικες εντολες στο σερφαρισμα
Jannis64 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, georgeγ είπε σκεφτομαι να αγορασω την ιδια αν σου ειναι ευκολο πες μας εντυπωσεις.κυριως με ενδιαφερει αν διευκολυνει το τηλεκοντρολ και οι φωνητικες εντολες στο σερφαρισμα Φίλε μου λυπάμαι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ. Η τηλεόραση έμεινε μία ημέρα στο χώρο μου και μετά, αφού συντονίστηκε και ελέγχθηκε για το αψεγάδιαστο της κατάστασή της (καμμένα-κολλημένα pixels κ.τ.λ), παραδόθηκε σε γνωστή μου, για την οποία και προοριζόταν εξαρχής. Από το λίγο που την δούλεψα μπορώ να πω πως μου άφησε άριστες εντυπώσεις, τόσο σε εικόνα όσο και σε λειτουργικότητα και με αξιοπρεπή ποιότητα κατασκευής. Ποιότητα κατασκευής: πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας Εικόνα: άριστη σε Demo 4K κατεβασμένα από Youtube - πολύ καλή απόδοση στα HD κανάλια της Digea και αδιάφορη στα υπόλοιπα απλά. Ήχος: κινείται στο μέσο όρο της κατηγορίας, ούτε χάλια ούτε κάτι εντυπωσιακό. Μενού: λογικό και ευκολοδούλευτο Τηλεκοντρόλ: αξίζει τα χρήματά του (θα παίρναμε την 7400 αλλά επιλέξαμε την 7450 που έρχεται με το Magic Remote). Δυστυχώς δεν το δούλεψα πολύ, καθόλου στο Internet και καθόλου φωνητικές. Παρόλα αυτά φαίνεται λειτουργικότατο και πιστεύω σε χρήση Internet θα αποζημιώσει για τα παραπάνω που κόστισε η 7450. Δυστυχώς στο χώρο που βρίσκεται τώρα δεν υπάρχει για την ώρα πρόσβαση στο Internet, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Εν κατακλείδι στα 369 €, που αγοράστηκε, θεωρώ πως είναι μια τίμια πρόταση. Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο, ευχαρίστως. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από Jannis64 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα