Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εννοητε, καταρχειν εννοητε ότι θα πάω στο μηχανάκο δεν παίζουμε με φρενα. Ερωτήσει μηπως ξέρετε αν έχει το σεβρο η σέρβο όπως το λένε, εάν χαλάσει τη συμπτώματα έχει? Κρύο το αμάξι το πρωί ξεκινάω πατάω 5 6 φορές το φρένο και μετά γίνετε κούτσουρο και φρακάρουν οι μπροστινή τροχοι σταματάω στην ακρή περιμένω στην άκρη του δρόμου 20- 25 λεπτα. Μετά το πένταλ του φρένου όταν το πατάω παει τέρμα κάτω και δεν έχει φρένα είσα είσα σταματάει μετά από 30 μέτρα. Το πάω σπίτι το σβήνω το αφήνω μια μέρα και πάλι κύκλο το πράγμα. Το πήγα στο μάστορα μου άλλαξε άντλια φρενών αλλά τίποτα.  Το λάστιχο που ενώνει σέβρο εισαγωγή αέρα δεν χάνει πουθενά δεν χάνει.   Καμία ιδέα από τα μάστορα του φόρουμ?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nik416 είπε

Το πήγα στο μάστορα μου άλλαξε άντλια φρενών αλλά τίποτα.

Ωραίος ο μάστορας. Τσίμπησε το μεροκάματο και σε άφησε να φύγεις και να σκοτωθείς (ή να σκοτώσεις).

• Like 4
Δημοσ.

Πες μας ότι δεν το φτιάχνεις μόνος σου ??

Το συντομότερο με οδική μεταφορά αυτοκινήτου σε συνεργείο κατά προτίμηση συνεργείο φρένων.

Δημοσ.

Όχι δε το φτιάχνω μόνος μου και όπως έγραψα πιο πάνω είδη ο μηχανικός μου άλλαξε την αντλία φρενων.  Παρακαλώ όχι υποδείξεις  αν καπιο παιδι γνωρίζει από αυτοκίνητα ας μου πει τη γνωμητου

59 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Αλλαγή μονάδας ABS

Πέρα από αυτό, έχεις κάποια δικαιολογία για την ορθογραφία σου;

Δεν έχει abs Πέρα από αυτό,γιατι τα διαβάζεις διαφορετικα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 λεπτά πριν, nik416 είπε

Όχι δε το φτιάχνω μόνος μου και όπως έγραψα πιο πάνω είδη ο μηχανικός μου άλλαξε την αντλία φρενων.  Παρακαλώ όχι υποδείξεις  αν καπιο παιδι γνωρίζει από αυτοκίνητα ας μου πει τη γνωμητου

Φούσκα σεβρό, κολλημένες (δαγκάνες, κυλιδράκια,σιαγώνες),  φραγμένα μαρκουτσια, φραγμένα σωληνάκια φρένων.

Την αντλία στην άλλαξε σίγουρα ??

Επεξ/σία από htaccess
  • Like 1
Δημοσ.

Για Το σεβρο με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθω. Αυτό αν χαλάει και τέρμα ,είναι κούτσουρο το φρένο μόνιμα ?η φτιάχνει μετα χαλάει μετά ξαναφτιάχνεται κτλ...  οπότε  πατάω 5 6 φορές φέρνω?εννοω το σερβο αν χαλάσει μένει μόνιμα χαλασμένο? Η είναι κάτι που μεταβαλετε? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nik416 είπε

Για Το σεβρο με ενδιαφέρει πιο πολύ να μάθω. Αυτό αν χαλάει και τέρμα ,είναι κούτσουρο το φρένο μόνιμα ?η φτιάχνει μετα χαλάει μετά ξαναφτιάχνεται κτλ...  οπότε  πατάω 5 6 φορές φέρνω?εννοω το σερβο αν χαλάσει μένει μόνιμα χαλασμένο? Η είναι κάτι που μεταβαλετε? 

Αν χαλάσει σημαίνει ότι έχει τρυπήσει η φούσκα, ή στην καλύτερη ότι έχει τόσο βρωμιά μέσα που υπολειτουργεί, συνεπώς θα πρέπει να προβείς και στις 2 περιπτώσεις σε αντικατάσταση.

Σε συνδυασμό όμως με τα προβλήματα που αναφέρεις ότι κολλάνε τα φρένα, σημαίνει ότι θα πρέπει να ελεγθούν σχολαστικά και αυτά που σου προανέφερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Πέρα από αυτό, έχεις κάποια δικαιολογία για την ορθογραφία σου;

μπορει να ειναι σερβος 

Παντως εχεις δικιο ts, μπορει να τρυπησε το σεβρο και να πας για αλλαγη. Μπορει να ειναι η τρομπα φρενων, μπορει να θελει μια εξαερωση. Πολλα μπορει.

Επεξ/σία από ritchie77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά αν είναι το σερβο δεν θα ήταν μονιμα κούτσουρο το φρένο?

Επεξ/σία από nik416
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nik416 είπε

Φίλε μου έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα φρένα, σου εξηγήσαμε πιο πάνω τι πρέπει να ελέγξεις στο συνεργείο (όλο το σύστημα φρένων), για κάποιο λόγο που μόνο εσύ γνωρίζεις, θέλεις να κάνεις διάγνωση και επίλυση μέσα από εδώ, με δύο λέξεις, είναι αδύνατον.

• Like 2
Δημοσ.

Δύσκολα να γίνει τηλεδιάγνωση από το ίντερνετ, εδώ δεν κατάφερε να βρεί τη βλάβη ο μάστορας που το σκάλισε από κοντά...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nik416 είπε

Άμα έχει χαλάσει, ναι θα ήταν κούτσουρο ΑΛΛΑ δεν θα έμεναν μπλοκαρισμενα τα φρένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nik416 είπε

εχεις κολλησει με το σεβρο εσυ. Σου ειπα και αλλες 2 περιπτωσεις, μπορει να ειναι και κατι αλλο. Σου ξαναλεω υπαρχουν πολλα "μπορει". Πηγαινε σε καποιον αξιοπιστο μηχανικο και οχι "μαστορα" της γειτονιας. Τι αμαξι εχεις? ποια ειναι η οδηγικη σου εμπειρια?

Επεξ/σία από ritchie77

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...