0Fouskas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ναι δεν ψήνομαι να δώσω 100+ ευρώ για airpods και έχω δει κάτι βιντέακια που υπάρχουν κάτι fake airpods οπως i12 tws και άλλα τέτοια Θέλω την γνώμη σας και πια είναι τα καλύτερα ; Έχετε δουλέψει κάποιο απο τα fake?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό και δες και κριτικές στο skroutz για το xiaomi airdots https://www.youtube.com/watch?v=ZlP_v-ZGrq0
dieccast Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, 0Fouskas είπε Ναι δεν ψήνομαι να δώσω 100+ ευρώ για airpods και έχω δει κάτι βιντέακια που υπάρχουν κάτι fake airpods οπως i12 tws και άλλα τέτοια Θέλω την γνώμη σας και πια είναι τα καλύτερα ; Έχετε δουλέψει κάποιο απο τα fake? Μακρια από αυτά καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε μετά από μήνες τα AirPods ! εχω παραγγείλει Τέτοια i12tw κτλπ και ήταν όλα μάπα προς υπέρ μέτρια
0Fouskas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Ρίξε μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό και δες και κριτικές στο skroutz για το xiaomi airdots https://www.youtube.com/watch?v=ZlP_v-ZGrq0 Ενδιαφέρον φαίνονται τα blitzwolf κακά τα ψέματα όμως είναι και πιο ωραία η εμφάνιση τους για εμένα που το κοιτάω και αυτό αρκετά Κουπόνι θα βρούμε πουθενά για αυτά ; 1 ώρα πριν, dieccast είπε Μακρια από αυτά καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε μετά από μήνες τα AirPods ! εχω παραγγείλει Τέτοια i12tw κτλπ και ήταν όλα μάπα προς υπέρ μέτρια Υπαρχουν παρα πολλα πραγματικα και δν ξρ τωρα καποια review αν ειναι οντως σωστα και αληθινά
GeorgeR1_700 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 0Fouskas είπε Κουπόνι θα βρούμε πουθενά για αυτά ; Για εξωτερικό είναι τα κουπόνια μόνο, ρώτα τα παιδιά από το βίντεο μπας και βρούνε κάτι. Ελλάδα δυστυχώς ακόμα δεν είναι διαθέσιμα παρα μόνο τα πιο παλιά μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα