Προς το περιεχόμενο

Αξίζει αυτή η αγορά ; ( Μεταχειρισμένο) 270€

tyrion1499

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HP Pavilion x360 Convertible 14" FHD touchscreen, 360° flip design - i3 8th gen - SSD 128 - USB 3.0

....

HP Pavilion x360 Convertible 14" FHD touchscreen, 360° flip design - i3 8th gen - 4 GB RAM - 128 GB SSD, HDMI, USB 3.0 Εξαιρετική οθόνη FHD 1920×1080 ISP touchscreen, με άριστη γωνία θέασης από όπου και αν κοιτάξεις, 2 σε 1 Laptop & Tablet, με εντυπωσιακό ήχο με ηχεία B&O Ελαφριά κατασκευή Aluminium body. Τελευταίας γενιάς ταχύτατος i3-8145U (8ης γενιάς) Πολύ προσεγμένο και η μπαταρία με πολλές ώρες αυτονομία.......

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που δίνει ο πωλητής. Αξίζει η αγορά αυτού του laptop σε αυτή την τιμή ; Όπως ο ίδιος υποστήριξε είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Εγώ θέλω κάτι απλο που να καλύπτει τις βασικές ανάγκες των σπουδών μου ( εργασίες κτλ) χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

Screenshot_20200112-192026_Facebook.jpg

Screenshot_20200112-191944_Facebook.jpg

Screenshot_20200112-191957_Facebook.jpg

Screenshot_20200112-192037_Facebook.jpg

Επεξ/σία από tyrion1499
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάζεσαι το flip και το touchscreen? Κύρια μείον για μένα, τα 4Gb μνήμη και ο μικρός SSD.

Με αυτά τα λεφτά βρίσεις σίγουρα κάτι καλύτερο και ποιο futureproof έστω και με επεξεργαστή 5ής ή 6ης γενιάς και τουλάχιστον 256gb δίσκο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ότι είμαι κανένας ειδικός. Μέχρι στιγμής το touch screen και το flip τα θεωρούσα ένα ωραίο extra. Τώρα όσον αφορά τον SSD μπορώ μετά από κάποιο καιρό να τον αναβαθμίσω σε κάτι μεγαλύτερο.  Τα 4GB μνήμης ντάξει δεν είναι wow ,αλλά για τα απολύτως βασικά το χρειάζομαι. Είμαι φοιτητης και θέλω κάτι φθηνό , να κάνω τις εργασίες μου χωρίς πρόβλημα. Δεν το θέλω δηλαδή για πιο απαιτητικές εργασίες. Κάτι που με κέρδισε επίσης είναι η οθόνη,  βέβαια τα προαναφερόμενα είναι πιο σημαντικά. 

Επεξ/σία από tyrion1499

Τόσο στις αγγελίες όσο και στο ebay με τα λεφτά που κοστίζει άποψη μου είναι ότι θα βρείς κάτι καλύτερο, για το οποίο δεν χρειάζεται να δώσεις σε λίγο καιρό χρήματα για αλλαγή σκληρού.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...