Προς το περιεχόμενο

Router

Greenday1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω αυτό το ρούτερ 

Cosmote Huawei Hybrid Access Gateway HA35
Και έχω αυτή την κεραία nanobridge m5
Και θέλω το ίντερνετ που πιάνω με την κεραία να το διαμιρασω στο σπίτι με το ρούτερ.Τι πρέπει να κλείσω στο ρούτερ για να δουλέψει ???
Δημοσ.

Χρειάζεται πολλές περισσότερες πληροφορίες απο το "έχω αυτό και αυτό και θέλω να κάνω αυτό". Καταρχάς να υποθέσω πως χρησιμοποιείς την κεραία για να παίρνεις απο κάποιο απομακρυσμένο access point? Και θέλεις να την συνδέσεις στο router και να δώσεις ενσύρματο δίκτυο σε τοπικές συσκευές?

Δημοσ.

Γενικά μιλώντας, αυτό που θέλεις να κάνεις απαιτεί γνώσεις. Και καλές μάλιστα. Και πρέπει κάποιος να κάτσει να διαβάσει το documentation των συσκευών σου για να δει αν αυτό που θες γίνεται. Με βασικές γνώσεις δικτύου δεν είναι εύκολο.

Μέχρι να βρω το εγχειρίδιο της κεραίας, δοκίμασε να τη συνδέσεις με καλώδιο δικτύου σε έναν υπολογιστή και δες αν σου δίνει αυτόματα ίντερνετ (που δεν το πιστεύω αλλά δεν χάνεις τίποτα)

Δημοσ.

Καλησπέρα 

ίντερνετ μου δίνει η κεραία το έχω ρυθμίσει αλλά αυτό που σου λέω το έχω κάνει αλλά με άλλο ρούτερ πιο παλιό μοντέλο αλλά είχε διακοπές στο σήμα 

Στο παλιό ρούτερ έκλεισα απλά το DHCP και πήρε αυτόματα ίντερνετ από την κεραία .Σε αυτό το ρούτερ κλείνω το DHCP και δεν παίρνει ίντερνετ .

Δημοσ.

To θέμα ΗΑ35 είναι ότι αυτόματα αν δεν έχεις DSL σύνδεση γυρίζει σε LTE Router για να πάρει από την κινητή και ο λόγος είναι ότι δουλεύει αποκλειστικά με την υπηρεσία Booster της Cosmote.

Πρέπει να δεις μέσα στο μενού της αν έχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί το LTE ή αν μπορεί να δουλέψει ως WiFi Router με μία LAN να παίξει ως WAN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...