Deep2deep Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιησα πριν λιγο την καρτα εθνικης για αναληψη, ειχα 3 μηνες να την χρισιμοποιησω. Ειδα οτι 10/1 μου τραβηξαν 6 ευρω με αιτιολογια προμηθεια. Μηπως ξερει καποιος γιατι? Η καρτα εχει ημερομηνια ληξης 01/20 δλδ ληγει τελος του μηνα. Ναναιη χρεωση για εκδοση νέας καρτας? Νομιζω ειναι 6 στην εθνικη? Δε μουχει ερθει νεα μεχρι τωρα. Ευχαριστω και καλη χρονια Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Deep2deep
Γιαούρτι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Πιθανόν αυτό θα είναι. Με απλό ταχυδρομείο έρχεται οπότε λίγη υπομονή. Τελικά δεν έχω καταλάβει, χρεώνουν οι τράπεζες για ανανέωση της κάρτας; Σε άλφα δε μου χρεώσαν κάτι
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Και γιατί δεν καλείς την ΕτΕ να ρωτήσεις;
cumulus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Πιθανόν αυτό θα είναι. Με απλό ταχυδρομείο έρχεται οπότε λίγη υπομονή. Τελικά δεν έχω καταλάβει, χρεώνουν οι τράπεζες για ανανέωση της κάρτας; Σε άλφα δε μου χρεώσαν κάτι Και εμενα στην eurobank δεν χρεωσαν ,αλλα ειναι Visa οχι χρεωστικη.Μπορει να επαιξε και αυτο ρολο .
christakos07 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cumulus είπε Και εμενα στην eurobank δεν χρεωσαν ,αλλα ειναι Visa οχι χρεωστικη.Μπορει να επαιξε και αυτο ρολο . Μήπως έχει πιστωτική κάρτα; @Deep2deep η χρέωση κατά μεγάλη πιθανότητα είναι για τη νέα κάρτα που θα παραλάβεις. Όλες οι τράπεζες χρεώνουν, οπότε μην επαναπαύεστε αν δεν χρεωθήκατε ακόμη. Μπορεί να γίνει και λίγο καιρό μετά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από christakos07
cumulus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μήπως έχει πιστωτική κάρτα; @Deep2deep η χρέωση κατά μεγάλη πιθανότητα είναι για τη νέα κάρτα που θα παραλάβεις. Όλες οι τράπεζες χρεώνουν, οπότε μην επαναπαύεστε αν δεν χρεωθήκατε ακόμη. Μπορεί να γίνει και λίγο καιρό μετά. Ναι πιστωτικη ειναι .
mylo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, cumulus είπε Και εμενα στην eurobank δεν χρεωσαν ,αλλα ειναι Visa οχι χρεωστικη.Μπορει να επαιξε και αυτο ρολο . Έχει και Visa χρεωστική
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, Γιαούρτι said: Πιθανόν αυτό θα είναι. Με απλό ταχυδρομείο έρχεται οπότε λίγη υπομονή. Τελικά δεν έχω καταλάβει, χρεώνουν οι τράπεζες για ανανέωση της κάρτας; Σε άλφα δε μου χρεώσαν κάτι πειραιως χρεωστικη 5 η 6 ευρω ανανεωση εδωσα
santac Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ο τζάμπας πέθανε μάγκες. του κάναμε και τα εννιάμερα. Πλέον θα πληρώνετε τα πάντα και θα λέτε κι ευχαριστώ. Σιγά σιγά θα το συνηθίσετε κι έρχονται κι άλλα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από santac 1 1
Stam53 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως πέρασες πρόσφατα έξω από τη Τράπεζα; Γιατί ΟΛΕΣ χρεώνουν "τέλη διέλευσης" πεζοδρομίου. Τα φαουντς που έβαλαν τα λεφτά τους, θέλουν να τα πάρουν πίσω σύντομα και με κάθε τρόπο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Stam53
The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για πιστωτικές ανέκαθεν χρέωναν οι περισσότερες τράπεζες, με κάποιες εξαιρέσεις. Η Εθνική νομίζω είναι η μόνη που δεν χρεώνει ανανέωση για χρεωστικές. Η Eurobank σύμφωνα με τον τιμοκατάλογό της χρεώνει για ανανέωση, όπως και η Πειραιώς. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τίποτα διαφοροποιήσεις για καλούς πελάτες με μεγάλες καταθέσεις ή για εταιρικούς. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από The_Judas
Deep2deep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τελικα ναι ηταν η χρεωση για εκδοση νεας καρτας
rus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Deep2deep είπε Τελικα ναι ηταν η χρεωση για εκδοση νεας καρτας Χρεωστικη ε? Περυσι παντως που ειχε ανανεωθει η δικη μου δεν ειχαν χρεωσει τιποτα.
Silverage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Είναι οι νέες χρεώσεις που βάλανε τώρα πρόσφατα. Και τώρα οι κάρτες θα λήγουν σε 3 χρόνια αντί για 5, εκτός απο αυτές που θα βγούν μέχρι τον Φεβρουάριο.
rus Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Silverage είπε Είναι οι νέες χρεώσεις που βάλανε τώρα πρόσφατα. και δεν είναι από αυτες που δεσμευτηκαν οι τραπεζιτες στη προσφατη συναντηση τους με το πρωθυπουργο να καταργησουν? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα