Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παραπάνω laptop έχω dualboot fedora και Windows 10. Πατώντας f2 να μπω στο bios δεν μπαίνει και συνεχίζει στην επιλογή λειτουργικού grub. Αν αφαιρέσω τον δίσκο με βγάζει στο boot menu αλλά δεν έχει επιλογές πέραν από Windows boot manager και Fedora

IMG_20200112_152105.jpg

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει κατά το παρελθόν να κάνεις είσοδο στο bios ? είναι η 1η φορά ή ξαφνικά το έπαθε μετά από κάποια εγκατάσταση ?

Αν είναι η 1η φορά, θα πρέπει το f2 να το πατήσεις (πολλές φορές)  αμέσως μετά το power button.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, htaccess είπε

Έχεις δοκιμάσει κατά το παρελθόν να κάνεις είσοδο στο bios ? είναι η 1η φορά ή ξαφνικά το έπαθε μετά από κάποια εγκατάσταση ?

Αν είναι η 1η φορά, θα πρέπει το f2 να το πατήσεις (πολλές φορές)  αμέσως μετά το power button.

Κακώς δεν το ανέφερα. Ναι έμπαινα μια χαρά. δυστυχώς δεν ξέρω πότε ξεκίνησε αυτό να γίνεται σήμερα ήθελα τυχαία να τεσταρω ένα φλασάκι και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό

Δημοσ.
20 ώρες πριν, htaccess είπε

Δοκίμασες με το να έχεις αφαιρέσει όλα τα περιφεριακά από τις θύρες ? 

Ναι επίσης το δοκίμασα. Δοκίμασα να συνδέσω και πληκτρολόγιο για να δω μήπως και καταφέρω να μπω από εκεί αλλά και πάλι τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρία του CMOS. Είναι όμως κάτι που θέλω να αποφύγω διότι την έχει τοποθετήσει ο κατασκευαστής στο πίσω μέρος την μητρικής και πρέπει να το <<γδύσω>> όλο και θα πρέπει να περιμένω μέχρι το επόμενο σκ που ελπίζω να μην έχω δουλειά.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να είναι corrupted το bios, στην σελίδα του κατασκευαστή, βλέπω

https://www.samsung.com/us/support/owners/product/np300e5c

Firmware MAR 06,2012  |  ver 1.0.0.3  |  2.12 MB

όπως και

User Manuals

Trouble Shooting GuideVersion 2.0APR 03,2012

το οποίο είναι .exe και αυτή την στιγμή είμαι με linux, αν θέλεις ρίξε του μία ματιά μήπως και γράφει κάτι σχετικό, αλλιώς γνώμη μου είναι να ξαναπερέσεις το firmware, μόνο διάβασε πολύ καλά τις σημειώσεις που προφανώς έχει, για την διαδικασία της εγκατάστασης του firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...