manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο παραπάνω laptop έχω dualboot fedora και Windows 10. Πατώντας f2 να μπω στο bios δεν μπαίνει και συνεχίζει στην επιλογή λειτουργικού grub. Αν αφαιρέσω τον δίσκο με βγάζει στο boot menu αλλά δεν έχει επιλογές πέραν από Windows boot manager και Fedora Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από manolis940
htaccess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Έχεις δοκιμάσει κατά το παρελθόν να κάνεις είσοδο στο bios ? είναι η 1η φορά ή ξαφνικά το έπαθε μετά από κάποια εγκατάσταση ? Αν είναι η 1η φορά, θα πρέπει το f2 να το πατήσεις (πολλές φορές) αμέσως μετά το power button.
manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, htaccess είπε Έχεις δοκιμάσει κατά το παρελθόν να κάνεις είσοδο στο bios ? είναι η 1η φορά ή ξαφνικά το έπαθε μετά από κάποια εγκατάσταση ? Αν είναι η 1η φορά, θα πρέπει το f2 να το πατήσεις (πολλές φορές) αμέσως μετά το power button. Κακώς δεν το ανέφερα. Ναι έμπαινα μια χαρά. δυστυχώς δεν ξέρω πότε ξεκίνησε αυτό να γίνεται σήμερα ήθελα τυχαία να τεσταρω ένα φλασάκι και ήρθα αντιμέτωπος με αυτό
htaccess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασες με το να έχεις αφαιρέσει όλα τα περιφεριακά από τις θύρες ?
manolis940 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, htaccess είπε Δοκίμασες με το να έχεις αφαιρέσει όλα τα περιφεριακά από τις θύρες ? Ναι επίσης το δοκίμασα. Δοκίμασα να συνδέσω και πληκτρολόγιο για να δω μήπως και καταφέρω να μπω από εκεί αλλά και πάλι τίποτα. Δεν έχω δοκιμάσει να βγάλω την μπαταρία του CMOS. Είναι όμως κάτι που θέλω να αποφύγω διότι την έχει τοποθετήσει ο κατασκευαστής στο πίσω μέρος την μητρικής και πρέπει να το <<γδύσω>> όλο και θα πρέπει να περιμένω μέχρι το επόμενο σκ που ελπίζω να μην έχω δουλειά.
htaccess Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Πολύ πιθανό να είναι corrupted το bios, στην σελίδα του κατασκευαστή, βλέπω https://www.samsung.com/us/support/owners/product/np300e5c Firmware MAR 06,2012 | ver 1.0.0.3 | 2.12 MB όπως και User Manuals Trouble Shooting GuideVersion 2.0APR 03,2012 το οποίο είναι .exe και αυτή την στιγμή είμαι με linux, αν θέλεις ρίξε του μία ματιά μήπως και γράφει κάτι σχετικό, αλλιώς γνώμη μου είναι να ξαναπερέσεις το firmware, μόνο διάβασε πολύ καλά τις σημειώσεις που προφανώς έχει, για την διαδικασία της εγκατάστασης του firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα