ababapanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tutuyo είπε έχουν τον ίδιο κινητήρα; νομίζω ότι η 120 edition έχει μόνο αισθητικής φύσεως έξτρα. εάν είναι έτσι πας στο άλλο καθώς είναι κρίμα να απορρίψεις νέο αμάξι για κάποια επιπλέον χρώμια ο κινητηρας ειναι ιδιος 1.2lt 83 hp S/S, Μηχ.5Τ, Crossland X 120 Edition οχι δεν ειναι μονο αισθητικα ! το 120 edition εχει παραπανω σε σχεση με την βασικη εκδοση : Υφασμάτινη ταπετσαρία "Rainbow", Jet Black / Smokey Plum Διχρωμία αμαξώματος Φιμέ πίσω & πλαϊνά κρύσταλλα Χρωμιωμένο περίγραμμα πλευρικών παραθύρων Ζάντες αλουμινίου 17", πολλαπλών ακτίνων, σε Titan Gloss Navi 5.0 IntelliLink με: Bluetooth, Radio, έγχρωμη οθόνη αφής 8’’, οθόνη πληροφόρησης οδηγού 3.5’’, 2 θύρες USB, χειριστήρια στο τιμόνι Διζωνικός ηλεκτρονικός κλιματισμός Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από ababapanos
tutuyo Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τις ταπετσαρίες,τα χρώμια κα τις διχρωμίες δεν τις αξιολογώ αλλά τα χειριστήρια στο τιμόνι και τα φιμε αλλά και τον διζωνικο κλιματισμό (έχει εξαιρετική υλοποίηση στην Όπελ) είναι σημαντικά. 15-16κ χλμ δεν είναι τίποτα,ενός έτους αμάξι είναι ουσιαστικά καινούργιο παρόλαυτα, ακόμη και εάν είναι ακόμα στην εγγύηση,δεν παύει να είναι ένα μεταχειρισμένο, οπότε πράξε αναλόγως δλδ έλεγχο με μηχανικό σου κτλ Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από tutuyo
ababapanos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Το μονο μου θεμα ειναι οτι φοβαμαι θα σερνεται με τον 1200αρι 85 αλογα. Γιατι ειναι και βαρυ αμαξι φανταζομαι. Αυριο θα παω να δω και το kia stonic uptown εκδοση 1400 , με 100 αλογα στα 12000 χιλιομετρα με 14000 αναμεσα στα δυο τους τι θα λεγατε?
κουξκουκ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ίσως καλύτερα να κοιτάξεις κινητήρες Τούρμπο τετραμελής οικογένεια το καλοκαίρι με κάτω από 100hp θα κρεμάει πιστεύω,1200 κιλά Toyota auris με 90hp turbodiesel και υπήρχαν θέματα το καλοκαίρι με ανοιχτό κλιματισμό ,πρέπει στα ίδια να είναι το stonic ξέρω ότι κάθε κινητήρας έχει διαφορετική ροπή και σε άλλες στροφές αλλά κοίταξε το,όπως είπε και ένα άλλο παιδί πιο πάνω συμβουλέψου άτομα από club που έχουν τα ίδια αυτοκίνητα βοηθάνε πολύ. 3
korakios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, ababapanos είπε Το μονο μου θεμα ειναι οτι φοβαμαι θα σερνεται με τον 1200αρι 85 αλογα. Γιατι ειναι και βαρυ αμαξι φανταζομαι. Αυριο θα παω να δω και το kia stonic uptown εκδοση 1400 , με 100 αλογα στα 12000 χιλιομετρα με 14000 αναμεσα στα δυο τους τι θα λεγατε? Dacia ,χοχο! Πλάκα κάνω (αφού δε σου αρέσει) , με τα 100 άλογα φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα