nasalk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα αναζητώ τόσο καιρό παιχνίδια στο στυλ Σέρλοκ Χολμς παιχνίδια που θέλουν ψάξιμο που έχουν λύσιμο γρίφων όχι απαραίτητα αστυνομικά και η αλήθεια είναι πως δεν βρίσκω , ψάχνω για ps4 κονσολα, υπάρχει κανένας ψαγμενος με αυτό το είδος που να μπορεί να μου προτείνει κάποια? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Broken Sword? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasalk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Είδα το broken sword 5 μου άρεσε αν και δεν είμαι τόσο των γραφικών cartoon , ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και βγαινουν πολυ λιγότερα στο PS4 απότι στο PC, μπορώ να σου προτείνω αρκετά αξιόλογα παιχνιδια στο είδος, για όλα τα γούστα. 1ου προσώπου, και τρίτου προσώπου, πολύ εύκολα και πολύ δυσκολα, μικρά και μεγάλη, αστεία και σκοτεινά Μια γενική λίστα με αξιόλογους τίτλους που θα βρεις στο PS4 σου ετοίμασα εδώ αλλά αν έχεις κάποια απορία, θα χαρώ να βοηθήσω: Dreamfall: Chapters The Pillars of the Earth Thimbleweed Park The Inner World Yesterday Origins Silence Broken Sword 5 Book of Unwritten Tales 2 Deponia (σειρα 4 τιτλων) Obduction Life is Strange 1-2 Remasters της Lucas Arts (Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island 1-2) Πολλα παιχνίδια της Telltale (Walking Dead series, Batman Series, Wolf Among us, Tales from the Borderlands, Sam & Max) Heavy Rain Detroit: Become Human Machinarium Until Dawn The Raven Dead Synchronicity Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Skywalker333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasalk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Skaywalker333 είσαι θεός θα κάτσω σήμερα να τα ψαξω ένα ένα ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Thimbleweed Park είναι πολύ καλό και παρόμοιο με το στυλ της Lucas Arts. Τα Heavy Rain/Beyond Two Souls/Detroit Become Human είναι Adventure χωρίς τα παζλς και χρήση αντικειμένων. Το Broken Sword 5 είναι απογοήτευση εμένα μου άρεσαν όλα της σειράς εκτός από αυτό. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Choutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redknight5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σου φιλε, δεν ξερω αν εχεις ήδη καταλήξει σε κάποιο αλλα εχω να προτείνω : A Plague Tale: Innocence Ενα παιχνιδι με πολυ ωραία γραφικα/ιστορία αλλα κ με αρκετούς γρίφους όπως ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα