Kantinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, εχω το xiaomi 9t pro μου έβγαλε προχθές το τελευταίο update της εταιρείας το miui 11 αλλά λόγο του ότι δεν ήμουν σπίτι δεν μπορούσα να το κατεβάσω και έτσι απλά το έσβησα από της ειδοποίησης με σκοπό να το κατεβάσω μετά. Όταν έφτασα σπίτι δεν κατάφερα να το ξανά βρω . Ότι και να προσπάθησα δεν κατάφερα τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι το κινητό μου από android 10 που φορούσε για κάποιο λόγο φοράει τα 9 τώρα.. Κάποιος με ανάλογες γνώσεις που μπορεί να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ! 😁
villasg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Κανε την ερωτηση στους παρακατω : xiaomi-miui.gr
chios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Να φορούσε 10 και να πήγε 9 είναι το μόνο σίγουρο ότι δεν γίνεται, όταν κάνεις χειροκίνητα αναζήτηση για αναβάθμιση δεν σου βγάζει;
κουξκουκ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Σίγουρα φορούσε το εννιά και πήρε update mui 11 από δέκα,λογικά κάποιους μήνες πιο πριν, στο άλλο σου είχε την αναβάθμιση μάλλον για το αντροιντ 10 έτοιμη αλλά όταν την διέγραψε από τις ειδοποιήσεις να το έδωσε σε άλλη συσκευή κάποιου άλλου (διαμένονται σιγά σιγά σε όλους) το έχω πάθει και εγώ δυο φορές στο mi8 μου μην ανησυχείς μέσα σε βαριά δέκα ημέρες θα το έχεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα