Gianniz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Ζω και εργάζομαι στο Χαλάνδρι (νοικιάζω). Σύντομα όμως αλλάζω δουλειά. Θα δουλεύω σε πολυεθνική επί της Συγγρού. Ως εκ τούτου σκέφτομαι να μετακινηθώ Νότια. Η περιοχή που με ενδιαφέρει είναι το Παλαιό Φάληρο γιατί με περιμένει σπίτι (όχι δικό μου) που μπορώ να νοικιάσω σε πολύ καλή τιμή (82τμ-2006-3ος-300Ευρω) λόγω πολλών ετών φιλικής σχέσης με τον ιδιοκτήτη. Με ενδιαφέρει από άτομα που έχουν ζήσει και τις δύο περιοχές να μου αναφέρουν κάποια πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μεταξύ τους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Χαλάνδρι σαν περιοχή, μου αρέσει η ανοιχτωσιά και η ησυχία που έχει (δε μένω στο κέντρο) αλλά ταυτόχρονα μου αρέσει και που υπάρχει ένα κέντρο τόσο ωραίο, ιδανικο για βόλτες και γεμάτο ζωή τόσο κοντά μου (μαγαζιά, καφέ, κλπ.). Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Gianniz 1
Dinos1973 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Με κλειστά μάτια, €300 στο Παλαιό Φάληρο και σε καινούργια πολυκατοικία ούτε το τζόκερ....... μόνο να είστε σίγουρος για την μίσθωση διότι σε περίπτωση στραβής οι τιμές είναι τουλάχιστον 2πλασιες..... 7
TechnoState Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Πολύ τυχερός... θέση πάρκινγκ προβλέπεται? Επειδή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη περιοχή, θα χάνεις αρκετό χρόνο ψάχνοντας.
turbat0s Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Καλύτερο το Φάληρο εννοείται (ειδικά αν είσαι στο ακριβό κομμάτι κάτω από την Αμφιθέας). Επίσης πολύ χαμηλή η τιμή (έως και ύποπτη θα έλεγα αν δεν ήταν φίλος ο εκμισθωτής) μια χαρά θα περάσεις.
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Είσαι κοντά στη παραλιακή , Νιάρχο , δέλτα Φαλήρου, Μαρίνα Αλίμου , τραμ. Πρόσβαση σε μετρό έχεις μόνο Συγγρού ή Άγιο Δημήτριο μετά για ποιο κοντά. Όπως είπε και ο τουρμπατος θέμα πάρκιγκ κάτω από Αμφιθέας , από επάνω είναι μία χαρά. Μένω Π. Φάληρο και δούλευα Χαλάνδρι , για εμένα προσωπικά το Φάληρο είναι πολύ καλύτερο και η τιμή είναι τσάμπα. Με το καλό να μας έρθεις 2
Mansora Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Με τέτοια τιμή και κοντά στη δουλειά σου μην το σκέφτεσαι καν. Αν το σπίτι είναι πέριξ Αγίου Αλεξάνδρου, Ζησιμοπούλου θα έχεις και την βαβούρα του Χαλ(ι)ανδρίου που θες και όλα τα προβλήματα στάθμευσης 😛
Gianniz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά Δε γνωρίζω τις περιοχές του παλαιού φαλήρου αλλά το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο που το το π.φάληρο συνορεύει με Άλιμο και Άγιο Δημήτριο (κοντά σε εναν Σκλαβενίτη που έχει εκεί). Επειδή ρωτήθηκε, ναι υπάρχει παρκινγκ.
kirileman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Gianniz είπε Καλημέρα σε όλους, Ζω και εργάζομαι στο Χαλάνδρι (νοικιάζω). Σύντομα όμως αλλάζω δουλειά. Θα δουλεύω σε πολυεθνική επί της Συγγρού. Ως εκ τούτου σκέφτομαι να μετακινηθώ Νότια. Η περιοχή που με ενδιαφέρει είναι το Παλαιό Φάληρο γιατί με περιμένει σπίτι (όχι δικό μου) που μπορώ να νοικιάσω σε πολύ καλή τιμή (82τμ-2006-3ος-300Ευρω) λόγω πολλών ετών φιλικής σχέσης με τον ιδιοκτήτη. Με ενδιαφέρει από άτομα που έχουν ζήσει και τις δύο περιοχές να μου αναφέρουν κάποια πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα μεταξύ τους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Να προσέξεις να μην χάσεις το διαμέρισμα, γιατί με 300 ευρώ μόνο αποθήκες βρίσκεις σήμερα στο Π. Φάληρο. Πρέπει να είναι πολύ φίλος, πάντως, για να πετάει για χάρη σου 3 με 4 κατοστάρικα το μήνα. Το Χαλάνδρι έχει πολύ καλύτερη αγορά, αλλά το Π. Φάληρο έχει θάλασσα, Νιάρχος, μαρίνα Φλοίσβου κ.α. 3 λεπτά πριν, Gianniz είπε Ευχαριστώ παιδιά Δε γνωρίζω τις περιοχές του παλαιού φαλήρου αλλά το σπίτι βρίσκεται κοντά στο σημείο που το το π.φάληρο συνορεύει με Άλιμο και Άγιο Δημήτριο (κοντά σε εναν Σκλαβενίτη που έχει εκεί). Στην Αγία Βαρβάρα;
Gianniz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Να προσέξεις να μην χάσεις το διαμέρισμα, γιατί με 300 ευρώ μόνο αποθήκες βρίσκεις σήμερα στο Π. Φάληρο. Πρέπει να είναι πολύ φίλος, πάντως, για να πετάει για χάρη σου 3 με 4 κατοστάρικα το μήνα. Το Χαλάνδρι έχει πολύ καλύτερη αγορά, αλλά το Π. Φάληρο έχει θάλασσα, Νιάρχος, μαρίνα Φλοίσβου κ.α. Ναι είναι κολλητός και πολύ άνετος οικονομικά (εξού και το γενναίο discount) οπότε το διαμέρισμα δε χάνεται.
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, kirileman είπε Να προσέξεις να μην χάσεις το διαμέρισμα, γιατί με 300 ευρώ μόνο αποθήκες βρίσκεις σήμερα στο Π. Φάληρο. Πρέπει να είναι πολύ φίλος, πάντως, για να πετάει για χάρη σου 3 με 4 κατοστάρικα το μήνα. Το Χαλάνδρι έχει πολύ καλύτερη αγορά, αλλά το Π. Φάληρο έχει θάλασσα, Νιάρχος, μαρίνα Φλοίσβου κ.α. Στην Αγία Βαρβάρα; Για να λέει σύνορα Αλίμου Αγίου Δημητρίου μάλλον εννοεί όντως Αγία Βαρβάρα αυτόν που η πίσω πλευρά είναι Φάληρο και η μπροστά στην Αγίου Δημητρίου Μια χαρά είναι και εκεί αλλά είσαι στις αρχές του Φαλήρου, στη δουλειά με αμάξι θα πηγαίνεις?
Gianniz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Ναι με αμάξι, για να το διευκρινίσω λίγο καλύτερα το σπίτι είναι στα 2 λεπτά με τα πόδια από το Σκλαβενίτη της Τερψιθέας. Δε βρίσκω κάπου τα σύνορα των υποπεριοχών του Π.Φαλήρου, από google maps μου φαίνεται κοντά σε Αγία Βαρβάρα και Κοψαχειλα.
tsofras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Gianniz είπε Ναι με αμάξι, για να το διευκρινίσω λίγο καλύτερα το σπίτι είναι στα 2 λεπτά με τα πόδια από το Σκλαβενίτη της Τερψιθέας. Δε βρίσκω κάπου τα σύνορα των υποπεριοχών του Π.Φαλήρου, από google maps μου φαίνεται κοντά σε Αγία Βαρβάρα και Κοψαχειλα. Στον μεγάλο Σκλαβενίτη τότε εκεί δεν έχει σχέση με Άλιμο, και εγώ εκεί κοντά μένω Μια χαρά θα ακούς και τα βατραχακια
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Τι σου αρεσε στο χαλανδρι θα μας πεις; Εκτος του πάρκιν που δεν πρόκειται να βρεις ποτέ, ειναι καλα αν ειναι καλη και η πολυκατοικία, γιατι το Φάληρο εχει και πολύ παλιες πολυκατοικίες στα ορια του δεν μενω εκει με τίποτα
Gianniz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Τι σου αρεσε στο χαλανδρι θα μας πεις; Εκτος του πάρκιν που δεν πρόκειται να βρεις ποτέ, ειναι καλα αν ειναι καλη και η πολυκατοικία, γιατι το Φάληρο εχει και πολύ παλιες πολυκατοικίες στα ορια του δεν μενω εκει με τίποτα Σίγουρα έχει να κάνει και με το σημείο που μένει ο καθένας. Εγώ βρίσκομαι τώρα στο 'Ανω Νεο Χαλανδρι', σχετικά κοντά στην Ολύμπου όπου και παρκινγκ να μην έχεις παρκάρεις πολύ εύκολα στους τριγύρω δρόμους. Η περιοχή θεωρώ ότι είναι αρκετά όμορφη αφού δεν υπάρχει φασαρία, οι πολυκατοικίες είναι αρκετά καινούριες και με αποστάσεις μεταξύ τους, ποδηλατόδρομοι και δυνατότητα με 15-20 περπατημα να εισαι στο κέντρο Χαλανδρίου.
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Gianniz είπε Σίγουρα έχει να κάνει και με το σημείο που μένει ο καθένας. Εγώ βρίσκομαι τώρα στο 'Ανω Νεο Χαλανδρι', σχετικά κοντά στην Ολύμπου όπου και παρκινγκ να μην έχεις παρκάρεις πολύ εύκολα στους τριγύρω δρόμους. Η περιοχή θεωρώ ότι είναι αρκετά όμορφη αφού δεν υπάρχει φασαρία, οι πολυκατοικίες είναι αρκετά καινούριες και με αποστάσεις μεταξύ τους, ποδηλατόδρομοι και δυνατότητα με 15-20 περπατημα να εισαι στο κέντρο Χαλανδρίου. ακριβως. εχει μέρη στο φάληρο που δεν ειναι ουτε για 300. γενικα δεν ξερω γιατι ειναι τοσο ακριβο. 600 για 70τμ σιγα να πουμε την περιοχη.... Απλα τωρα όλα ειναι στο θεο. Ουτως η αλλως στην τιμη που το βρηκες ειναι ταμαμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα