Coolfear Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Kαλημερα,η καρτα δουλευε μια χαρα,ομως ξαφνικα προχθες και ενω ημουν σε παχνιδι το pc εκλεισε. Οταν μετα ανοιξα το pc τοτε αυτο εκανε τρια μπιπ (στην gigabyte ειναι vga error) και δεν εδινε σημα στην οθονη. Βεβαια το pc εκανε boot κανονικα μετα το error και απο τον ηχο καταλαβαινα οτι πηγαινε στο login των windows. Μετα αργοτερα οταν αποφασισα να ασχοληθω και απλα να αποσυνδεσω και να ξανασυνδεσω την καρτα,τοτε στο επομενο boot ολα ηταν καλα. Οταν μετα εκλεισα το pc,ωστε να κλεισω το κουτι κλπ,τοτε και παλι υπηρχε vga error και δεν εδινε σημα. Οτι και να προσπαθησα μετα (καλωδια ρευματος,ram),παντα ειχε το ιδιο αποτελεσμα,vga error και δεν εδινε σημα. Τα fan της παντως δουλευουν κανονικα και οπως ειπα το pc τελικα μπουταρει παρα το error και ας μην δινει σημα στην οθονη. Tελικα την καρτα την δοκιμασα και στο pc του αδερφου μου που εχει καινουργιο συστημα και εκει κανει ακριβως τα ιδια,μπουταρει αλλα δεν δινει σημα. Οποτε υποχρεωτικα αυτη την στιγμη ειμαι με την παλια μου καρτα,στην οποια την πρωτη φορα που την συνδεσα εκανε και σε αυτη vga error,αλλα ισως να ηταν τυχαιο γιατι δεν ξαναειχα καποιο θεμα. Την στιγμη που σε δυο pc εχει το ιδιο θεμα,σκεφτομαι οτι η μοναδικη πλεον λυση ειναι,να την παω στο service του Πλαισιου ή του E-shop,αφου η καρτα ειναι ετσι και αλλιως εκτος εγγυησης. Νομιζω ειναι καπου 15-20 ευρω το κοστος ωστε να την ελεγξουν κλπ. Εσεις τι λετε?
giorgoskav Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Βασικά το board σου έχει άλλη PCI express για να την δοκιμάσεις εκεί ;
Coolfear Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Εχει,αλλα οπως ειπα την εχω δοκιμασει και σε αλλο υπολογιστη.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπαρχει λογος να πεταξεις 15-20 ευρω στο Πλαισιο, κρατησε τα μαζεψε και τα υπολοιπα και παρε αλλη καρτα. 1
FasTaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Eφοσον εγινε δοκιμη σε αλλο συστημα αποκλειουμε το θεμα του PCI-E. Mηπως εχεις παρατηρησει να εχει παρει κλιση η καρτα. Το ρωταω γιατι ειχα θεμα με μια παρομοια λογω βαρους ειχε λυγισει ελαφρα. Παντως αν εχει κατι τετοιο προτιμησε καποια υλοποιηση " armor" της MSI. Bαζει military class υλικα.
Coolfear Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν υπαρχει λογος να πεταξεις 15-20 ευρω στο Πλαισιο, κρατησε τα μαζεψε και τα υπολοιπα και παρε αλλη καρτα. Λεω να το κανω για να δω τι ακριβως εχει η καρτα. Στην περιπτωση που ηταν τελειως "νεκρη" και δεν ειχε ξαναδουλεψει κλπ δεν θα εμπαινα στην διαδικασια. 20 ώρες πριν, FasTaker είπε Eφοσον εγινε δοκιμη σε αλλο συστημα αποκλειουμε το θεμα του PCI-E. Mηπως εχεις παρατηρησει να εχει παρει κλιση η καρτα. Το ρωταω γιατι ειχα θεμα με μια παρομοια λογω βαρους ειχε λυγισει ελαφρα. Παντως αν εχει κατι τετοιο προτιμησε καποια υλοποιηση " armor" της MSI. Bαζει military class υλικα. Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Coolfear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα