SOFTS6 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ(ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ) ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ . ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!! ΚΑΘΩΣ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΛΑΔΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΚΑΝΩ CONSULTING ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ... ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ(ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ)ΚΑΙ DATA ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ;;
j2k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θες να συνεχισεις να κανεις το φαμεγιο μαζευε πτυχια-μεταπτυχιακα κτλπ να κανεις ενα μεγαλο μπακο.. Αν θες να γινεις αφεντικο μαζευε γνωση... στην εταιρια που ησουνα δεν ειδες τιποτα? Δεν ειδες ευκαιριες για δικη σου δουλεια ? Να κανεις consulting σε ποιον οταν δεν μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου? Στην ελλαδα εχουνε ελπιδα τα παντα.. ειμαστε οικοπεδο γωνια Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από j2k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα