Προς το περιεχόμενο

AOC C27G1 - HDMI ή Display Port?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα την C27G1 της AOC. Η συσκευασία περιείχε ενα καλώδιο Display Port και ένα καλώδιο HDMI. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1) Πώς μπορώ να δώ τι version είναι τα καλώδια;

2) Ποιό είναι καλύτερο cable για να συνδέσω την οθόνη;

Αν έχει σημασία, η κάρτα γραφικών μου είναι η GTX1050 Ti

Δημοσ.
11 ώρες πριν, LaMereda είπε

Η οθόνη σου υποστηρίζει Freesync και για να λειτουργήσει με NVIDIA GPU θα πρέπει η σύνδεση να γίνει με display port.

Έχει DP 1.2 και HDMI 1.4: https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/c27g1/specs

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ενεργοποίησα το G-Sync απο το control panel της NVIDIA και η οθόνη γίνεται μαύρη με το μήνυμα "Input Not Support" στο κεντρο. Προσπάθησα να το απενεργοποιήσω αλλά δεν τα κατάφερα - χρειάστηκε να συνδέσω την οθόνη με το HDMI καλώδιο για να την ανοίξω. Καμία ιδέα;

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 5:47 ΜΜ, LaMereda είπε

Σου αλλάζει κάποια settings όταν βγάζει αυτό το μήνυμα; Την έχεις ρυθμίσει να τρέχει στα 144Hz;

Ναι είναι ρυθμισμενη στα 144Hz. Δεν μπορώ όμως να την ανοίξω με display port πλέον, και την έχω με HDMI μόνιμα. 

Δημοσ.
Στις 20/1/2020 στις 4:13 ΜΜ, aggelosqq είπε

Ναι είναι ρυθμισμενη στα 144Hz. Δεν μπορώ όμως να την ανοίξω με display port πλέον, και την έχω με HDMI μόνιμα. 

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού της οθόνης με το hdmi και δοκίμασε το display port ξανά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερες! Μολις πηρα και εγω την παραπανω οθονη και εχω ακριβως το ιδιο θεμα. Με το που ενεργοποιω το g sync, η οθονη κλεινει. Εχω δοκιμασει τα παντα (drivers, καλωδια, ρυθμισεις) και δεν εχω βρει ακρη. Βρηκα ενα βιντεο που ανεβηκε χθες σχετικα με το θεμα

Επισης το παλικαρι εχει ανοιξει και στο reddit thread το οποιο θα βρειτε εδω: 

Καταλαβαινω οτι το μονιτορ δεν ειναι στην λιστα της nvidia, αλλα υπαρχουν πολλα βιντεο στο utube που δειχνουν οτι το gsync λειτουργει. 

Κανενας καμια ιδεα?? Αλλες πιθανες ρυθμισεις για το καλυτερο δυνατο performance εχουμε? 

Δημοσ.

Ενα κουλο που μολις εμαθα ειναι οτι λειτουργει το gsync οταν η οθονη ειναι συνδεδεμενη και με dp και με hdmi. Μαλιστα το gsync λειτουργει στο hdmi(τεσταρα μεσω nvidia pendulum test) ενω το dp source γραφει Ιnput not supported. 

Κανενας με την συγκεκριμενη οθονη και να εχει κατι αντιστοιχο? Ελατε ρε παιδια να βρουμε καμια λυση 😪

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...