chris1212 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολους.Εχω lenovo k6 με 13 mp camera πισω και selfie 8 mp και λειτουργικο android 7.0 .Πως μπορω να περασω μια καινουργια εκδοση gcam ωστε να βγαζει λιγο καλυτερες φωτο;Εχω βαλει μια παλια εκδοση gcam 2.7 χωρις root.Προσπαθησα να ροοταρω το κινητο μεσω εφαρμογων αλλα δεν με αφηνει.Εχει κανεις καμια ιδεα τροπο να βοηθησει;
life is music Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chris1212 είπε Καλησπερα σε ολους.Εχω lenovo k6 με 13 mp camera πισω και selfie 8 mp και λειτουργικο android 7.0 .Πως μπορω να περασω μια καινουργια εκδοση gcam ωστε να βγαζει λιγο καλυτερες φωτο;Εχω βαλει μια παλια εκδοση gcam 2.7 χωρις root.Προσπαθησα να ροοταρω το κινητο μεσω εφαρμογων αλλα δεν με αφηνει.Εχει κανεις καμια ιδεα τροπο να βοηθησει; Στείλε μου στο πριβέ να σου πω !!
jim_p Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δοκιμασε αυτη που προτεινει το xda για το κινητο σου εδω https://www.xda-developers.com/google-camera-port-hub/
chris1212 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την δοκιμασα αυτην την εκδοση gcam που αναφερεις τους xda developers αλλα δεν μπαινει καθολου.Μαλλον κανω κατι λαθος. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από chris1212
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα