Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

αγόρασα από το eshop αυτό το HDD https://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st4000dm006-barracuda-pro-4tb-35-sata-3-p-PER.302271  και τον τοποθέτησα εχτές το βράδυ 10/1/20 και το πήρα από το κατάστημα 9/1/20 και από τότε που άνοιξα τον υπολ κάνει ένα θόρυβο πολύ περίεργο έκανα και έλεγχο με το το seaguetool και ήταν όλα PASS (θα ανεβάσω και πως κάνει ο δίσκος), ξέρει κανείς τη παίζει; 

Νέα εγγραφή 2.m4a

Δημοσ.

Εγώ έχω την απλή έκδοση με τα 2TB 7200RPM και δίνει κανονικά πόνο (στο κουτί μου τουλάχιστον) λόγω της περιστροφής του. Ένα μόνιμο βουητό. Δυστυχώς δεν έκατσε καλά...

Δημοσ.

τον πας πισω σφεντονα για αντικατασταση

κρατα τους σειριακους για να εισαι σιγουρος οτι στον αλλαξανε.

εγω στην θεση σου με τροποποιημενο τροφοδοτικο θα τον εκαιγα τελειως και θα τον εστελνα RMA DOA 

Δημοσ.

ok

μου έκανε εντύπωση όταν ξεβίδωσα τον δίσκο και τον άφησα ξεβίδωτο για να κάνω backup δεν ακουγόταν καθόλου τη φάση;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, insgamer είπε

ok

μου έκανε εντύπωση όταν ξεβίδωσα τον δίσκο και τον άφησα ξεβίδωτο για να κάνω backup δεν ακουγόταν καθόλου τη φάση;;;

Οπότε η λύση στο πρόβλημά σου είναι hard drive anti vibration screw :)

51ffvCTODHL._AC_SL1000_.jpg.ed358ac3ade8375def76ea0f8238843f.jpg

https://www.amazon.com/Akust-Hard-Drive-Vibration-Screw/dp/B00ZH8DXPY

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Εμένα ένας Barracuda 2TB και ένας Firecuda 1TB μια χαρά αθόρυβοι είναι...

Εμένα πάλι ο Firecuda 2TB 2,5in πρέπει να είναι ο πιο θορυβώδης 2,5in δίσκος ever. Αθόρυβος στο seek αλλά κάνει ένα συνεχές humming όταν είναι σε λειτουργία.

Επεξ/σία από kkatzos
Δημοσ.
15 ώρες πριν, insgamer είπε

ok

Κατα τη γνώμη μου αυτο αποδεικνύει ότι το βίδωμα στρεβλώνει το δίσκο και καλά που δεν Χάλασε.

Βίδωσε  τις βίδες σε τρύπες που περνούν εύκολα χωρις να ζορίζεται ο δίσκος .Και τρεις βίδες αρκούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...